Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So lip 04, 2026 11:28 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So cze 12, 2004 11:31 pm 

Wydaje mi sie że AXISA można porównywac jedynie do inferno tr-15.AXIS pewnie by z nim tylko wygrał ale nie az tak bardzo.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So cze 12, 2004 11:49 pm 

i to bylo trafne porownanie ale tylko w kwestii osiagow, poniewaz jakosciowo Kyosho bije Duratraxa o glowe.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 11:06 am 

promian napisał(a):
Ale i tak Inferno jest 10 razy lepszy niz Axis i bez znaczenia jaki to Inferno. Po prostu Kyosho jest klasa sama w sobie. Duratrax nawet do piet mu nie dorasta i mimo, ze Axis jest dosc udanym modelem to daleko mu do serii Inferno nie wspominajac juz o takich kruczkach jak Kanai II czy Kanai III.

A moze ktos pogada o Duratraxie :wink: - no dobra jezeli nie duratrax to jaki jeden z porządnieszych modeli terenowych dostał bym w granicach kwoty 800-900 PLN ?? :?:

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 11:35 am 

Slider napisał(a):
A moze ktos pogada o Duratraxie :wink: - no dobra jezeli nie duratrax to jaki jeden z porządnieszych modeli terenowych dostał bym w granicach kwoty 800-900 PLN ?? :?:

Kup sobie tego Axisa i bedzie dobrze. Jako pierwszy model spokojnie moze byc. Silniczek 3,5cc wiec nie jest zle. Ewentualnie kup najtanszego Kyosho Inferno.

http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... LXVB99&P=7

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 11:58 am 

promian napisał(a):
Slider napisał(a):

Kup sobie tego Axisa i bedzie dobrze. Jako pierwszy model spokojnie moze byc. Silniczek 3,5cc wiec nie jest zle. Ewentualnie kup najtanszego Kyosho Inferno.

http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... LXVB99&P=7

Co prawda nie wziales pod uwage ze juz kupilem Evadera - ale juz o wiele bardziej wole axisa gdybym mial wybierac z inferno

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 12:26 pm 

No tak. Kupiles Evadera ale to nie byl zbyt dobry zakup. Axis bylby duzo lepszy. Sa gusta i gusciki dlatego nie bede wszczynal polemiki na tem wyzszosci Inferno nad Axisem. Dla Wszystkich jest oczywiste, ktory model jest duzo lepszy i nie trzeba tego wskazywac palcem. Jesli wybralbys Axis zamiast Inferno to znaczy tylko o tym jak bardzo sie znasz na modelarstwie.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 1:00 pm 

promian napisał(a):
No tak. Kupiles Evadera ale to nie byl zbyt dobry zakup. Axis bylby duzo lepszy. Sa gusta i gusciki dlatego nie bede wszczynal polemiki na tem wyzszosci Inferno nad Axisem. Dla Wszystkich jest oczywiste, ktory model jest duzo lepszy i nie trzeba tego wskazywac palcem. Jesli wybralbys Axis zamiast Inferno to znaczy tylko o tym jak bardzo sie znasz na modelarstwie.

No bo to fakt - przeciez nieznam sie kompletnie na modelarstwie;) a jezeli chodzi o Evadera to tak czy siak nie zaluje ze go kupilem a przeciez od czegos trzeba zaczac - wiec lepiej uczyc sie na bledach ;)

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 1:10 pm 

Jak juz go bedziesz mial to daj znac. Wspolnymi silami pomozemy w regulacji i dotarciu.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 3:21 pm 

Ale wy macie fajnie :D .Możecie wspoólnymi siłami a ja sie mecze i coraz bardziej mnie model wkurza choć nie dało by sie bez niego życ.A tak sie dzieje bo najzywczajniej w swiecie nie wiem co robić i nikogo chyba nie ma w okolicy jakoś 72km kto mógł by mi pomóc.Pojechał bym na jakiś zjazd np rcauto w toruniu ale rodzicom sie nie bedzie chciało mnie zawieść chyba nawet do murowanej gosliny nie pojade.A czy ktoś wie czy w murowanej goslinie jest pociąg :?: Bo moze by mnie ze straszym kolega puscili.Tak czy inaczej zazdroszcze wam :(

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 3:43 pm 

promian napisał(a):
Jak juz go bedziesz mial to daj znac. Wspolnymi silami pomozemy w regulacji i dotarciu.

Wspolnymi siłami powiadasz - wiec jezeli chcesz mi pomoc to napisz jak sie silnik reguluje w tym aucie - i od czego wogule zaczac ? oczywiscie jezeli wiesz jak to sie robi ;) Bo widzisz ja chce miec juz wszystko gotowe jak auto dojdzie , zeby pozniej nie bylo ze tego nieumiem zrobic , z tamtym sobie nie radze,to niewiem jak ustawic itd. przychodzi auto - reguluje i jezdze - proste nie ;)

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 4:07 pm 

Ten post był taki jak byś nigdy w rece nie miał modelu albo na oczy nie widział że takie bzdury piszesz.Co Ty myslisz że Promian napisze Ci o ile sróbke przekrcieć i w jaką strone.To trzeba wyczuć sprawdzic albo sie spotkać bo przez forum nic nie zrobi.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 4:15 pm 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
Ten post był taki jak byś nigdy w rece nie miał modelu albo na oczy nie widział że takie bzdury piszesz.Co Ty myslisz że Promian napisze Ci o ile sróbke przekrcieć i w jaką strone.To trzeba wyczuć sprawdzic albo sie spotkać bo przez forum nic nie zrobi.

Bo nigdy niemialem!!!! A to co mi promian napisze to juz jego i moja sprawa - jest cos prawdy w tym - co mowisz niepowiem ale jezeli masz zamiar mi przeszkadzac zamiast pomagac to najlepiej wogule nic nie pisz...

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 4:38 pm 

Hehe ktoś tu sie zdenerwował.Dobra sorry jak Cie uraziłem albo co.Ale wydawało mi sie że już miałes jakiś model :) .No dobra ale chyba ktoś kto co prawda nie miał modelu w rekach takie podstawy powinien wiedzieć jesli już jakieś autko zamówił.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 4:59 pm 

Staram sie zrozumiec posty Slidera oraz Kuby i troszke Was nie rozumiem. W czym jest problem? O co cala klotnia?

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 5:33 pm 

Problemu chyba nie ma.A Slider sie wkurzył że o troche wysmiałem bo myslał że Ty mu wszystko powiesz przez przez neta jak ustawić model. Chyb chodzi mu o ten fragment najbardziej JA- ,,Co ty myslisz że Promian napisze Ci o ile sróbke przekrcieć i w jaką strone.To trzeba wyczuć sprawdzic albo sie spotkać bo przez forum nic nie zrobi''.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona