Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N cze 28, 2026 7:38 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 2:54 pm 

Nie było napisać w pierwszym poście że nie chcesz używki? Prościej by było...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 6:30 pm 

nastepny tuningowiec..

K!OB - dobra rada, kup uzywke
Kup bez silnika, nowy kup silnik
chociaz jak jestes swiezak, to je3st szansa,ze Ty lub ktos go zle dotrze i tez bedzie z tego lipa

uzywka jest tansza, zostaje sporo kasy na rzeczy, o ktorych Ci sie na razie nie sni,zeby kupic ( i nie wiesz ile to pochlania $, jak i ja nie wiedzialem ) , kupujesz dobry model, od kogos z forum , jest spora szansa,ze model nie jest zakatowany

nowki szkoda na nauke

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 6:37 pm 

kupuj nowy i nie słuchaj głupich porad.

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 6:42 pm 

a ktora jest glupia, Gierol ?

i jak na razie , to ktos cos radzi, anie pisze tylko :
swieta racja, nie sluchaj glupich porad

posty nabijasz , czy pojecia nie masz co piszesz ?

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 7:18 pm 

Gieroll napisał(a):
kupuj nowy i nie słuchaj głupich porad.

Uhh, kolejny expert przez wielkie "X"? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 7:30 pm 

K!OB napisał(a):
chodzi o to ze chce kupic autko NOWE i sam je potuningowac krok po kroku poznwac wszystko kpw?

a nie wyskakujesz mi ze zawracam wam gitare, ja chce zaczac wiec sie pytam strzele pewno jakas gafe nei raz ;]

"SAM" to chyba sobie nie "potuningujesz".
To nie jest samochód 1:1, że tu i ówdzie oberwiesz zderzak, a tam dowalisz wlot powietrza.
Tutaj żeby coś POTUNIGNOWAĆ trzeba w większości wypadków albo pójść do najbliższego sklepu RC, albo naprawdę pogłówkować.

Modele to nie miejsce na "home made" ...

Dogadamy się co do ceny

604 959 888
GG 3105027

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 7:40 pm 

"Home mady" ( przemyślane ) są lepsze nawet od firmówek tańsze często

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 10:39 pm 

Nie no wiem. Czasem to są genialne rozwiązania, ale jak wiecie miałem co innego na myśli... :)

Dogadamy się co do ceny

604 959 888
GG 3105027

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 11:41 pm 

Michał_DT napisał(a):
K!OB napisał(a):
chodzi o to ze chce kupic autko NOWE i sam je potuningowac krok po kroku poznwac wszystko kpw?

a nie wyskakujesz mi ze zawracam wam gitare, ja chce zaczac wiec sie pytam strzele pewno jakas gafe nei raz ;]

"SAM" to chyba sobie nie "potuningujesz".
To nie jest samochód 1:1, że tu i ówdzie oberwiesz zderzak, a tam dowalisz wlot powietrza.
Tutaj żeby coś POTUNIGNOWAĆ trzeba w większości wypadków albo pójść do najbliższego sklepu RC, albo naprawdę pogłówkować.

jestes elo elo znawca ;]
wszystko bierzesz d osiebie z tym tunignowaniem, ja tylko mowie ze chce sam dojsc do czegos np. od nowego modelu, a nie wyskakujesz mi z textem ze to ni e jest mdoel 1:1 i nie potuningujesz se oberanych zderzakow o_o omg koles az zal, wiesz wszystko na temat modeli to dobrze ja nie wiem bo chce zaczac a wiec kazdy uczy sie na wwlasnych bledach wiec zejdz ze mne ok?

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 06, 2007 11:47 pm 

Cytuj:
"Michał_DT"SAM" to chyba sobie nie "potuningujesz".

po naprawie ostro rozbitej ofny i to dlugiej, podpisuje sie pod tym łobiema rencami - nie ma miejsca na zastepcze rozwiazania z puszki po piwie , nie ma tez "hołm mejd" tjunikow . Wiec zeby cos pozmieniac, trzeba pojezdzic zwyklym, w miare bezawaryjnym modelelm ( zeby nie wkurzal od początku :) ) - i mozna wtedy stwierdzic,czy i przede wszystkim CO sie chce poprawic.
przykladem moze byc alu zawiecha - np. wachacze -> ja tez chcialem miec, ale popatrzylem, pojezdzilem, ze 2 razy dobrze przyladowalem w cos na plastikowych wahaczach - i nie chce miec , pieknie sie odksztalacajacych na stale , aluminiowych

ja sie trzymam swojego - kup porzadna uzywke , nie bedzie Ci tak szkoda sie na niej uczyc, nie stracisz przy sprzedazy ( a na pewno bedziesz zmienial , albo na nówke kiedys, albo na cos lepszego )
uzywany model to nie est zuzyty model - wiadomo , trzeba pogrzebac - czytaj : rozkrecic go do ostatniej, najdrobniejszes śrubki i zlozyc od nowa, poprawiajac braki ( to nie kosztuje majatku, potrzebujesz olejów do dyfrów, amorów, troche kleju do srub , smaru grafitowego - w 70 pln sie miescisz )
i masz model sprawdzony, poprawiony
i po takiej oeracji zaczynsz kumać , co do czego, czemu takie rozwiazania, co da zmian setup'u itd

kuuurde, to jest najpiekniejsze w tym, ze to nie jest takie proste,ze tylko wyjac z pudla, uruchomic , pobawic sie i na pólke

ale sie rozgadalem :)

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 07, 2007 12:02 am 

kurde a skad wiesz czy akurat w modelu uzywanym oco jest zrobione np. mzoe byc cos "kopsniete" a ja jak anrazie sie na tym nie znam powtazam sie ale trudno ;] niec juz wam mowie i nie namawiajcie mnie na uzywke bo kupie NOWKEEE! kpw?

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 07, 2007 6:51 am 

Modele HPI, HB, LRP posortowane cenowo

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 07, 2007 9:12 am 

ad 1do modelu dostajesz instrukcje i można chyba popatrzeć, czy np. zębatka jest cała czy w proszku.

ad 2 nikt na tobie nie siedzi, tylko każdy próbuje przemówić ci do rozsądku. 2500 zł to nie grosik, który upuścisz na podłogę i pójdziesz dalej. Za to można mieć naprawdę coś konkretnego, a kupując używkę (nawet jak się uprzesz to coś bardzo mało używanego) zaoszczędzisz sporo kasy i będziesz miał na tuning. Poza tym, jak pierwszy raz pójdziesz jeździć off-road to model po tym będzie wyglądał jak każdy inny, używany. Nie zrażaj się do używek np. błotem czy coś. To jest normalne dla tego typu modeli.

ad 3 jeżeli nie poznasz "kopsnietych" części w używce, to jak to zrobisz w nówce? jakoś nie widzę różnicy? czy części "kopsnięte" w nówce jakoś specjalnie się błyszczą?

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 07, 2007 10:24 am 

co wy z tymi używkami? kolegom biznes nakręcacie, ma kasę kolega niech spokojnie kupuje nówkę, przynajmniej wie co kupi. I nie ,mydlcie oczu tutaj zawodnikami , że niby od nich to takie dobre te używki, bo to rożnie bywa, loteria, nigdy nie wiesz kto jak obchodził się z modelem (dla mnie słowo zawodnik nie znaczy nic, bo dla niektórych są tutaj chyba bogami, stąd ich usilne błagania "kup model od zawodnika"). Tak czy inaczej zaraz trzeba będzie wymieniać łożyska, oleje, zębatki i co? w 70 zł się zmieści, nie wydaje mi sie, dobrze K!OB że kupujesz nówkę jak cię na to stać i dobrze że nie słuchasz głupich porad, szczególnie tych co zaglądają Ci w portfel i usilnie szukają oszczędności.

Kolego chudej przestań nabijać posty , kolega K!OB napisał, ze chce nowy TYLKO, a ty wciąż swoje o tej używce, wystarczająco już nabiłeś postów przez te kilka miesięcy.

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

Ostatnio edytowano Pt gru 07, 2007 10:50 am przez Gieroll, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 07, 2007 10:50 am 

nowy ? i ma byc spoko - prosze bardzo :
truggy : XT \8 albo Jamminka , do tego jakis RB i bedzie cudnie
buggy : Team Magic M1B - same dobre opinie

czemu nie, tylko po co ? zeby sobie pod domem posmigac ?
nauczyc sie jezdzic ?

zrobisz jak chcesz , tylko po co pytasz, skoro juz wiesz na co sie napalasz ?

ps. kolego Gieroll - jest jakis limit postow dziennie ? ze sie tak zapytam ? czy jesli ktos nie podpisuje sie pod Twoimi pomyslalmi, to oznacza , ze nabija posty ?
wystarczajaco juz nabilem postow ?? fiu fiu, a co to jest konkurs nabija nia postow ? czy jakies wyscigi, kto ile ma ? no to staaaary - wygrales !!
zenujace ...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona