Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt maja 29, 2026 3:45 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 18, 2007 1:00 pm 

Bierz to co Ci mówi FantomR (tak myśle).
Jest już dotarty więc od razu będziesz mógł jeżdzić na full :wink:
:roll: tyle, że nie ma apki.

Albo bierz GS'a - przyjdziesz na siekierki to ci koledzy pomogą dotrzeć i wyrególować :P

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lis 18, 2007 1:06 pm 

Rafał Kowina napisał(a):
koledzy pomogą dotrzeć i wyrególować :P

Może Ci słownik też kupia?

Tytuł:
PostNapisane: N lis 18, 2007 1:38 pm 

fantomR napisał(a):
Hej,
Ja Ci podpowiem cos lepszego:))

http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=30354

Dolozysz nieco wiecej(200zł) niz chciales przeznaczyc i masz model klase wyzej.... Przygotowywany delikatnie pod katem zawodow, jedynie czego brakuje to apki, akusow, grzalki do swiec i paliwa:)))

No tak ale ta apka paliwo i grzałka to razem kosztuja 300 - 400 :wink: wiec musiałby dołozyc 500zł

pozdro

gg: 799914
PM
http://picasaweb.google.com/Wroner94

Tytuł:
PostNapisane: N lis 18, 2007 1:40 pm 

FantomR każdy swoje chwali :)

Tytuł:
PostNapisane: N lis 18, 2007 2:50 pm 

Wiem wiem ze kazdy swoje chwali::))

Ale jak kupi gs-a czy lxcompa to tez musi kupic grzalke, paliwko, akusy...

Ja moge nieco zejsc z ceny i efekt bedzie napewno lepszy...
Do tego dostanie ode mnie sporo czesci na zapas, wiec na poczatku tym bardziej jest to wazne, sam pamietam jak moja pierwsza jazda buggy skonczyla sie urwanym wachaczem, peknietymi oskami i rozerwana zwrotnica:)))

Podsumowujac: Jego kasa, jego wybor:)

Kazdy z nas kiedys zaczynal i moim zdaniem lepiej jest kupic lekko uzywany modelik, bo jest juz troche z tuningowny, dotarty, ustawiony... Dopiero z czasem zacznie sie "doksztalcac" i bedzie mial latwiej co nieco zrobic, ustawic jak pozna "z czym to sie je"

Edit: Tak wogole jak kupi lx compa to sam model kosztuje 1299 i do tego paliwo, akusy, grzalka to roznica w cenie wyniesie maks 250zl, a miedzy modelami jest spora przepasc, jezeli chodzi o klase i jakosc wykonania...

Tytuł:
PostNapisane: N lis 18, 2007 4:05 pm 

Hehe, wiecie co jak by było mnie stać to kasy bym nie żałował i kupił od Ciebie Hyper ST TRUGGY bo wyglonda super pewnie jeździ jeszcze lepiej:D.. ale niestety jak na razie cienko przęde.. Mam 16 lat i zarobić tyle kasy to jednak jest pewien problem, nie wiem w jakim wieku wy jesteście, ale na pewno dużo starsi:). Plus dochodzi jeszcze eksploatacja, paliwo naprawy.. i tak cały czas będe później musiał odkładać na ten który kupie. A GS ma w zestawie wszystko - grzałke do świec, butelke do paliwa, klucze tylko mu akku brakuje i paliwa:D. Dotarcie nie robi mi żadnego problemu, przynajmniej sie czegoś naucze od Was;) Ten GS jak na początek w zupełności mi wystarczy, pobawi się nim naucze sie techniki i za jakieś 2 lata sprzedam go, albo nie i kupie sobie lebszy:D Może nawet zaiwestuje w tuning.. Pożyjemy zobaczymy.. A jak już piszemy to zadam tu parę pytań lekko odbiegających od tematu(chyba nikt się nie obrazi). Tak na oko na jaki czas podczas szybkiej jazdy po torze może starczać bak w GS? Jaką na oko pojemność baku może mieć GS? GS to dobra firma, trudno o części?

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: N lis 18, 2007 5:36 pm 

FantomR:Mam katalog gs'a i storm evo rtr jest z grzałką i butelką do paliwa.
Mareq91:Większość ma więcej ale ja mam 11 lat
:P

Tytuł:
PostNapisane: N lis 18, 2007 5:42 pm 

Mareq91 napisał(a):
Hehe, wiecie co jak by było mnie stać to kasy bym nie żałował i kupił od Ciebie Hyper ST TRUGGY bo wyglonda super pewnie jeździ jeszcze lepiej:D.. ale niestety jak na razie cienko przęde.. Mam 16 lat i zarobić tyle kasy to jednak jest pewien problem, nie wiem w jakim wieku wy jesteście, ale na pewno dużo starsi:). Plus dochodzi jeszcze eksploatacja, paliwo naprawy.. i tak cały czas będe później musiał odkładać na ten który kupie. A GS ma w zestawie wszystko - grzałke do świec, butelke do paliwa, klucze tylko mu akku brakuje i paliwa:D. Dotarcie nie robi mi żadnego problemu, przynajmniej sie czegoś naucze od Was;) Ten GS jak na początek w zupełności mi wystarczy, pobawi się nim naucze sie techniki i za jakieś 2 lata sprzedam go, albo nie i kupie sobie lebszy:D Może nawet zaiwestuje w tuning.. Pożyjemy zobaczymy.. A jak już piszemy to zadam tu parę pytań lekko odbiegających od tematu(chyba nikt się nie obrazi). Tak na oko na jaki czas podczas szybkiej jazdy po torze może starczać bak w GS? Jaką na oko pojemność baku może mieć GS? GS to dobra firma, trudno o części?

Pozdrawiam

Witaj. Jak każdy nowy (i każdy modelarz) chciałbyś mieć dobry model w niskiej cenie. Mówią, że tak to tylko w Erze. Nie. Jest taki model. Ansmann Virus. Kosztuje mniej od Lx-comp, a w 90% pasują części z H7, czyli jakby poziom wyżej. Tak sie składa, że mam takiego na zbyciu. Wiecej na PM

Tytuł:
PostNapisane: N lis 18, 2007 10:15 pm 

http://www.allegro.pl/item271350854_mod ... arson.html
Napisz do nich bo z tego co piszą to nowe Revo rtr kosztuje u nich 1300zł :shock:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 19, 2007 9:02 am 

Kopec nie tylko revo mówi że może mieć różne modele :P

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 19, 2007 9:23 am 

musisz zsie okresli , czy ma to byc nowka ,czy uzywka

Jesli nowka RTR, to wiadomo,ze te 1300 pln pojdzie cale - ja ostatnio szukalem traguska w tej kasie i wybraslbym zdecydowanie HB Lightining Sport - cena jest zadziwjajaco niska w stosunku do jakosci modelu

ale jesli decydujesz sie na uzywke - tutaj masz wieksze pole do popisu . Moja Ofna Hyper 7 PBS poszla w RTR za 700 - i nic nie trzeba bylo kupowac dodatkowo. Za 1000 mozna poszukac czegos godnego polecenia w uzywce

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2