Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz maja 21, 2026 10:12 pm

Autor
PostNapisane: Wt wrz 11, 2007 9:33 am 

Mam do sprzedania:
1.Model HB Lightninig Stadium Pro, którym w tym sezonie zdobyłem tytuł Mistrza Polski w klasie 1/8Truggy.Jest on po 4 zawodach w tym po 3 biegach finałowych gdyż podczas eliminacji w Goślinie nie odbył się finał.Model jest w idealnym stanie, wszystko działa bez zarzutu i nawet łożyska założyłem nowe.Jest ustawiony tak,że jeździ bardzo dobrze i nie można mu nic zarzucić.Do modelu dokładam 5 kompletów opon(2xHB pin,Panther gruby kolec,Panther większy pin i HPI Dirt Bonz), które są również w znakomitym stanie.Dodatkowo dokładam 3 twardości sprężyn.Do modelu daję jeszcze dwa serwa HB oraz aparaturę HB i 2litry paliwa 36% .Cena-1900zł+ przesyłka

2.Silnik LRP Z.28R Spec 3 Truggy-po takiej samej ilości zawodów jak model, oczywiście był profesjonalnie dotarty oraz obsługiwany i za każdym razem dobrze ustawiany tak, że nigdy nie przekroczył temp. 110 stopni celsjusza. i po każdym dniu zawodów był od razu zalewany olejem after run.Jest w świetnym stanie i chodzi bardzo dobrze.Dodatkowo 3świece LRP 5 w tym jedna nowa i nowa 7 Nova rossi. Cena-500zł+przesyłka

3.Kompletny wydech LRP polerowany Spec 2 w idealnym stanie.Cena-200zł + przesyłka

4. Zestaw MISTRZOWSKI:
Wszystko co powyżej, czyli taki zestaw jakim wywalczyłem tytuł Mistrza Polski w tym sezonie+ ręcznik LRP za darmo! Oszczędzasz 200zł i masz pewny sprzęt!
Cena-2500zł + przesyłka.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość