I
Modele:
Szosowki:
Elektryki:
X-ray T2 - model po 2 sezonach, z 3-ma tytulami mistrzowskimi

Model ma wymienione lozyska na nowe, plyta jest lekko porysowana - wiadomo jak wyglada po zawodach na asflacie

W modelu nic nie wymaga wymiany (ew. pianka zderzaka) a oprocz tego ma zalozony nowy pasek, nowe zebatki atakujace paska i oprocz tego znajda sie jakies czesci...

gratis moge dorzucic silnik saturna, moze jakies kola i bude do treningow. Model ustawiony jak na zaowdach - nic nie zmienione. Oprocz tego, moge zaoferowac moja pomoc na zaowdach, jesli by ktos chcial startowac

Cena - 850zl za wszystko
Tamiga F-103RS - "formolka" - po 1 zawodach, ktore wygrala w swojej kat

wiecej razy juz nie jezdzila... nowa buda, spoilery itp itd - chyba nie musze opisywac jak wyglada nowy model

plyta lekko przytarta, ale nic jej nie jest, tylko sie lakier porysowal. Daje bude, kola, silnik - brakuje tylko elektroniki... nowa kosztuje kolo 700zl, ja swoja sprzedame za 250zl
Spalinki:
Mugen MTX-2 - praktycznie nowy - przejechal jedne zawody w calosci, a jedne tylko 3 eliminacje bo padac zaczelo

wszystko w nim jest jak w najlepszym porzadku... Jest to model wysokiej klasy, wiec posiada wszystkie nezbedne rzeczy typu bardzo dobre amortyzatory olejnowe, skrzynia 2-u biegowa, hamulec tarczowy itp, itd. Z modelem daje wszystkie czesci ktore posiadam... obudowy dyfrow, zebatki, paski i inne. Model jest ustawiony i gotowy do jazdy... dyfry pozalewane olejami, wiec nic juz nie trzeba robic, tylko zalozyc elektronike i silnik. (sprzeglo jest w zestawie) Dla chetnego znajda sie jakies kola na start

+ nowa buda pomalowana. Cena - 700zl za wszystko
Serpent Impulse - mozna powiedziec ze nowy... na podwoziu ma tak malo obtac, ze moznaby je na palcach policzyc

Ja osobiscie nigdy nie jezdzilem tym modelem - wymienilem sie za inny swoj jakis czas temu i lezy od tego czasu nieuzywany. Podstawy dobrej zabawy sa - amorki olejnowe, 2 biegi, sprzeglo centraxa - brak klockow (ale to grosze kosztuje

), kpl kol, buda i chyba tyle do niego mam... Cena - 450zl ze wszystkim
Off road:
Spalinki:
Kyosho Inferno MP6 International - najbogatsza wersja modelu MP6... model po 2 sezonach, zrobil swoje - zdobyty tytul mistrza polski, ja nim wygralem GP malinki i od tego czasu juz nie jezdzil... Z modelem daje 6 kol, bude, nowy spoiler, sprzeglo... a i wydech

Model jest ustawiony i gotowy do jazdy - elektronika, silnik i jazda. Wiecej na temat modeli kyosho chyba nie musze sie rozpisywac... to sa modele na lata, nie do zarzniecia - tak jest i w tym - dyfry w bdb stanie technicznym, zebatki wszystkie w bdb stanie i beda chodzic jeszcze dlugo... Model jest bardzo wytrzymaly - alu zwrotnice, wachacze na tyle elstyczne, ze nie widzilame jeszcze nikogo kto by je urwal

Cena - 450zl ze wszystkim
X-ray XB8 - model po 2 sezonach... wszystko w jak najlepszym porzadku... byl przygotowany na zawody w pradze, ale nie pojechal i tak zostal. Jest po tuningu - wymieniona plytka skretna na 3D, wszystkie wachacze w wersji soft - gietkie - nie do urwania... nowy spoiler, buda stara, buda nowa - nie pomalowana, sprzeglo, 2 kpl kol, czesci - wachacze, sprezyny, klocki sprzegla, sprezynki i jeszcze troche... - wszystko co potrzeba. Cena - 1100zl za wszystko
aktualnie modeli chyba tyle mam na sprzedaz... jesli ktos ma cos i sie chce wymienic to prosze psiac - pomsyle. Niekoniecznie musi byc zwiazane z modelarstwem.
Silniki:
Elektryczne:
Team Br00d - monster horsepower 27T, wyprzedzenie 24st - przepisowy do bylej klasy standart - silnik po kilku zaowdach... toczony, mocny i chodzil az milo sie jezdzilo, ale teraz lezy i czeka na kogos kto bedzie go uzywal - cena aukcja: (nowy 200zl)
HPI Saturn - 10 sztuk - kazdy po max 5 wyscigach, wyczyszczone, nie przegrzane, w bdb stanie technicznym - cena: aukcja:
Spalinowe:
SH .21 buggy - po 4.5-5l bez tuleji, tloka i korby - na czesci w sam raz... z gaznikiem, glowica, lozyskami, walem, itp - 200zl
Jeszcze jak ktos chce to mam Picco P7 i resztki po Collarim - mozna pytac na priv
Wydechy:
Mega Efra 069 - wydech do off-roadu 3,5ccm, u mnie jezdzil 2 imprezy... ogolnie stan dobry - lekko klepniety byl z boku, ale tego prawie nie widac. Cena sklepowa to kolo 100$ - ja sprzedam za 150zl
Elektronika:
GM V12XC - najmocniejsza wersja regulatora V. Bez limitu zwojow. Nie musze chyba opisywac rego regulatora... funkcja turbo, autobrake i duzo innych bajerow. Jestem jego pierwszym wlascicielem i gwarantuje, ze technicznie jest w idealnym stanie - gratis daje nowe kable Zeppin Racing - cena: 400zl
Tokarka do kumutatorow Trinity CumLathe - bardzo malo uzywana - przez ostatni rok praktycznie wcale... w zestawie noz, oryginalna skrzynka i silnik - cena 250zl (nowa ~500zl bez noza i silnika...)
Jeszcze pewnie o czyms zapomnialem... ale to uzupelnie
Teraz dla jasnosci napisze, ze sprzet ktory sprzedaje nie ma zadnych ukrytych wad, ani nic w tym stylu... sprzedaje pop rostu to co mi nie jest potrzebne... a ze jest tego troche to juz inna sprawa
Pytania prosze kierowac na maila, gg, koma, albo tutaj...
Mail:
1)
Raflee@o2.pl
2)
RafleeMC@gmail.com
GG: 3053328 (wlaczone "pokazuj status tylko znajomym" wiec trzeba pisac niewazne kiedy

)
Kom: 888 712 043 i 508 917 583 - chwilowo nieaktywny, ale na dniach bedzie znowu wlaczony.
od 8 do 15 nie ma mnie w domu, wiec jesli ktos chce sie ze mna kontaktowac to najlepiej po godzinie 15 - jesli nie odbieram koma to prosze o esa - jak bede wolny to odpisze.
A co do samej wysylki to:
1. Ja preferuje przedplate, bo nie lubie siedziec na poczcie i papierow wypelniac
2. Moge wyslac za pobraniem, jesli ktos naprawde bardzo tego potrzebuje
3. Mozna odebrac osobiscie w mielcu, albo na zaowdach - zwykle jestem
II
Organizuje kolejna paczke... z przyczyn sily wyzszej, mialem jakis czas przerwy - przeprowadzka i takie tam...
A teraz info:
W zwiazku z tym, ze zainteresowanie, oraz liczba chetnych na paczke jest spora, mysle, ze moznaby cos wspolnego zoorganizowac.
Niestety ostatnio mam niewiele czasu, wiec wszelkie listy to policzenia prosze kierowac na maila
raflee@o2.pl (onetu juz nie uzywam) ... zwykle wieczorami jestem przy kompie i moge policzyc.
Jesli chodzi o wysylke zakupionych rzeczy - ja jak juz wiem z praktyki po sobie mam czas tylko w piatki, zeby skoczyc na poczte - w wyjatkowych przypadkach moge wyslac w inny dzien. Mozliwy odbior osobisty u mnie, na zaowdach, albo gdziekolwiek bede, byle bym wiedzail, ze mam co mam wziasc Razz
Jesli chodzi o jakosc moich uslug - w polsce chyba nie ma osoby, ktora zostawilaby w tym sklepie wiecej pienidzy niz ja... w samym rcmarcie moj dorobek wynosci ponad 13000$ + 5000$ w mushroomie

- czyli po naszemu to jest w sumie lekko liczac 50 ponad tys zl
Ale jesli ktos mimo tego balby sie o swoje, pozostawione u mnie pieniadze to moge wystawic aukcje na ebayu.pl, allegro.pl z zakupionym towarem - ale jesli wartosc bedzie duza to jestem za mniejszeniem jej troche, bo te prowizje tylko w gore ida Smile
Jesli zdarzyloby sie, ze na paczke dostalbym clo - PLACE JE Z WLASNYCH PIENIEDZY! wiec cena, ktora podaje jest ostateczna - ew. jesli nie pisze ze jest z przesylka to trzeba dodac kolo 6-8zl.
Jesli ktos ma jeszcze jakies pytania to prosze pytac.