Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 31, 2026 6:26 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 12, 2007 10:13 pm 

(...) lineage2r.bloog.pl (... )

dobra .... to ja się teleportuje z tego tematu, hehe :lol:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 13, 2007 7:08 am 

Usunjełem link bloogu bo nie chce żeby ludzie którzy sie nie znają na gierce wstawiali 3 bo mi tylko ocena spadnie tą strone oceniali do tej pory tylko gracze i średnia całyczas była 5 a teraz 4 co to ma być jeśli nie gracie nie dawajcie oceny albo sie nie znacie na gierce a co do mojej pisowni to już sie naczytałem i nie pisac mi o tym więcej w tym temacie bo kto tylko tu wejdzie to za drugim mi mówi o tym a ja juz wiem o tym ze nie mam tak pisać następny post napisze poprawnie za ten jeszcze przeprosze i o tym że na tym forum nie pisac o problemach z kompem bo tu sam maniacy modeli RC i nikt sie na tym niezna a na forum które sie tym zajmuje nic mi nie odpisuja :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 13, 2007 9:08 am 

A wybrażasz sobie, że teraz każdy nowy użytkownik zakłada bezsensowne tematy w dziale "co wybrać" i "jak zacząć" tylko dlatego, że nie ma dostępu do działu z dowolnymi tematami? Już i tak jest tutaj niezły bałagan i jest 500 tematów o jednym i tym samym bo się szukać nie chce. Z komputerem idź do serwisu. Albo chociaż zadzwoń do nich i się spytaj czy wiedzą co jest. Tak trudno? Trochę samodzielności.

Serwis Modelmania- strona padła- informacje zostają przeniesione na forum TorunRallyTeam

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 13, 2007 9:16 am 

Nie no, jest jedna rzecz, która w sumie łączy nas modelarzy z tymi od kompuerów. Tąrzeczą jest zasilacz :)

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 13, 2007 2:08 pm 

Dlaczego moderatorzy nie usuną tego tematu? :roll:

YOKOMO DRIFT D-1 15T

WSZYSTKIE MOJE RADY WYKONUJECIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!!

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 13, 2007 2:34 pm 

tu tylko spam sie robi!!

HPI Nitro MT2 :D

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 13, 2007 3:37 pm 

xXLineageXx napisał(a):
Usunjełem link (blablabla) o tym że na tym forum nie pisac o problemach z kompem bo tu sam maniacy modeli RC i nikt sie na tym niezna a na forum które sie tym zajmuje nic mi nie odpisuja :!: :!: :!:

uff... przebrnolem przez ten oczoplas...

nie dziwie sie, ze na specjalistycznych forach nie udzielaja Tobie odpowiedzi bo tresci zrozumiec nie mozna a i forma daleka od podstawowych zasad kultury...

zadalem sobie jeszcze jeden trud, przebrniecie przez Twoja radosna tworczosc na tym forum (cale szczescie, ze duzo tego nie ma) i musze przyznac, ze od pierwszego posta jedziesz ostro po bandzie...

przyjeta norma w takich miejscach jest, aby w swoim pierwszym poscie przynajmniej sie przedstawic i jakas krotka informacje o sobie i swoim hobby napisac... a Ty od razu zadasz pomocy w trybie rozkazujacym... nikt stad nie ma Ciebie do dowodu wpisanego i nie ma obowiazku udzielac jakichkolwiek odpowiedzi... zwlaszcza na taka forme pytan i w takim stylu pisanych... w domu tez nie uzywasz takich zwrotow: prosze, dziekuje, przepraszam??

pozdrawiam

Savage 3.5 Custom - prawie nówka
Missiler 2WD - elektryk mojej córki
GG: 1664122

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 13, 2007 4:33 pm 

Przepraszam ale napisałem przed tym tematem jeszcze innego i prosze mi nie mówić że treści moich postów sa nie zrozumiałe juz dostałem odpowiedz na profesjonalnym forum i wszystko działa a w servisie by mi nie pomogli bo znam ich dobże i kiedyś nic mi sie nie popsuło a oni mi procesor kazali wymienic a to jakies sterowniki siadły wtedy i procesor na darmo wymieniony :( i wydane pieniądze w błoto a do błędu sie nie przyznali i wy wogóle jacyś opryskliwi jesteście i od razu jakieś straszne rzeczy mi tu piszecie i krzyczycie przepraszam za temat i nie chce aby kto kolwiek pisał w tym temacie jakiekolwiek posty temat jak dla mnie zamknięty

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 13, 2007 5:41 pm 

nie smuć sie!! ;) to forum nie jest żeby Cię urazić tylko po to żeby pomóc. Właśnie wadąjest że nowi urzytkownicy nie mogą pisać w dziale o wszystkim. Ale ortografia też jest ważna, po niej w pewnym stopniu poznaje się człowieka. Jeśli masz poblemy z poprawnym pisaniem to pisz najpierw posty w programie zaznaczającym błędy albo z pomocą serwisu www.ortografia.pl

Tytuł:
PostNapisane: So lip 14, 2007 3:06 pm 

Dzięki :P ale nie chce żeby ktoś pisał tutaj jakies posty :evil:

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 20, 2007 7:10 pm 

xXLineageXx napisał(a):
... 1. i prosze mi nie mówić że treści moich postów sa nie zrozumiałe...2.a w servisie by mi nie pomogli 3. oni mi procesor kazali wymienic... 4. i wy wogóle jacyś opryskliwi jesteście i od razu jakieś straszne rzeczy mi tu piszecie i krzyczycie

1. i co, dalej się obrażasz i na nas wściekasz, znowu nie ta forma- nie jesteśmy twoimi sługami
2. jest wiele serwisów, a nie tylko jeden, który znasz- tak apropos samodzielności :lol:
3. to czemu to zrobiłeś, skoro wiedziałeś, że wszystko jest dobrze :?:
4. jesteśmy opryskliwi (i tak mniej od ciebie) bo masz do nas pretensje, że nie robimy czegoś, czego nie musimy

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 20, 2007 7:33 pm 

miki49 napisał(a):
xXLineageXx napisał(a):
... 1. i prosze mi nie mówić że treści moich postów sa nie zrozumiałe...2.a w servisie by mi nie pomogli 3. oni mi procesor kazali wymienic... 4. i wy wogóle jacyś opryskliwi jesteście i od razu jakieś straszne rzeczy mi tu piszecie i krzyczycie

1. i co, dalej się obrażasz i na nas wściekasz, znowu nie ta forma- nie jesteśmy twoimi sługami
2. jest wiele serwisów, a nie tylko jeden, który znasz- tak apropos samodzielności :lol:
3. to czemu to zrobiłeś, skoro wiedziałeś, że wszystko jest dobrze :?:
4. jesteśmy opryskliwi (i tak mniej od ciebie) bo masz do nas pretensje, że nie robimy czegoś, czego nie musimy

Miki też masz trochę racji ale ta kłótnia wynikła też z błędu forum. Bo przecież użytkownicy w grupie nowicjusze nie mogą pisać w dziale "O wszystkim" Proponuje aby udostępnić ten dział dla "nowicjuszy"

PS. Tak na mój gust to wszystkie kategorie powinny być także dla nowicjuszy oprócz tych dla zawodników.... ale to tylko moja sugestia ;)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 20, 2007 7:48 pm 

z tym się zgadzam, sam mam ten problem, ale jak chcę napisać o czymś innym nt. modelarstwa, a nie komputerów. ale jestem za udostępnieniem innych działów :D

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 20, 2007 7:49 pm 

Wiktor... niezupelnie o to chodzi... i nie zgodze sie na to zeby nowicjuszom udostepnic "dowolne tematy" dlaczego??

zaczne od poczatku... to forum jest czyjas wlasnoscia, prywatna wlasnoscia... za swoje pieniadze i czas zbudowal i udostepnil... ale sa jakies zasady uzytkowania... zbior tych zasad to regulamin forum... zapisujac sie na forum obligujesz sie do przestrzegania tego regulaminu a nie lamania jego... jesli sie z tym nie zgadzasz to nie musisz sie na tym (czy na jakim kolwiek) forum rejestrowac.... proste... i to, ze ktos ciagle marudzi i chce zmiany regulaminu tylko dla tego, ze mu sie cos nie podoba wcale nie musi z forum korzystac.. a jak bedzie lamal zasady to sa przewidziane sankcje...

osobiscie uwazam, ze regulamin tego forum jest bardzo liberalny i zazwala na duzo swobody.. smiem stwierdzic, ze nawet za duzo... i powinnismy sie z tego cieszyc i szanowac regulamin i wlasciciela forum RCauto, ze jeszcze mu sie chce tego pilnowac... jak ja bylbym wlascicielem, lub chocby moderatorem, to sporo osob polecialo by z tad z hukiem... ;)

do kolegi Lineage: bardzo, ale to bardzo brzydko jest ciapac swoje posty... nawet jesli trzeba sie ich wstydzic... zwlaszcza, gdy ktos juz na ta tresc zdazyl odpowiedziec.... widac brak cywilnej odwagi i brak odpowiedzialnosci za swoje slowa i czyny...

pozdrawiam

Savage 3.5 Custom - prawie nówka
Missiler 2WD - elektryk mojej córki
GG: 1664122

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 20, 2007 7:58 pm 

nikt nie mówi o udostępnianiu WSZYSTKICH działów. wystarczyło by kilka praktycznych. bo przecież nie wszystkie pytania, jakie zadają sobie początkujący można zaliczyć do CO WYBRAĆ i JAK ZACZĄĆ, prawda?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona