bula napisał(a):
WoJtAs52 napisał(a):
ten z rc racing jeśli nie powymieniasz niektórych części na tuningowe od asso to ci sie będzie sypał
ale model dobry, ale powinien być raczej uznawany przez ciebie jako podstawa tuningowa
chyba ze nie masz zamiaru startowania w zawodach to spokojnie możesz o brać...
Wojtek to nie jest tak sam miałem ten model tą podróbkę ASSO i powiem że model jest rewelacyjny są do niego części bo wszystko pasuje od ASSO. Ponadto nie zauważyłem żadnych podstaw do wymiany częsci na tuningowe. Nie było po co model i tak się dobrze spisywał bez niego, miałem go pół roku i naprawdę katowałem przez ten czas nic nie wymieniłem prócz Apki.
Pozdrawiam
też miałem tą kopię asso i nie uważam żeby była to taka rewelka przynajmniej mój egzemplarz, ale przecież napisałem ze części od asso pasują, a co do jakości modelu na pierwszych zawodach, wahacze mi poodpadały w całości bo te ośki na których wahacz chodzi sie pokrzywiły i musiałem je prostować, popękało podwozie przy ośkach wahaczy, wszystkie śrubki są już "objechane", co do tego co ktoś napisał ze pogubił dog-bony to ja sie zgadzam ale ja pogubiłem na zawodach i się znalazły, połamałem przedni amor i będę sie upierał przy swoim ze trzeba powymieniać parę części na tuningowe bo takie jest moje zdanie i mam podstawy tak twierdzić, tak jak napisałem przynajmniej na zawody należy wprowadzić tuning
a najlepiej zrezygnować z zakupu bo nie jest wart ceny w stosunku do jakości