Czolem
Wczoraj dokonalem testow tego autka. Nie jestem fachowcem ale podziele sie kilkoma opiniami.
1. Zestaw jest zmontowany w 80% ale trzeba wszystko dokladnie sprawdzic bo wiekszosc srob jest lekko dokrecona
2. Wszystkie elementy sa bardzo dobrze spasowane i przeniesienie napedu chodzi bardzo plynnie bez zadnych luzow o oporow
3. Nie mialem problemów z odpaleniem i regolacja silnika, zapala bez problemu i pracuje bardzo plynnie testowalem na paliwie Helimix5% Nitro
4. Drugi bieg zalaczal sie troche za wczesnie i byl efekt szarpniecia ale to kwestia regolacji
Ogolnie jestem bardzo zadowolony Wczesniej mialem HPI Nitro MT i mi sie wydawalo ze jest szybki jednak po pierwszej probie TNT Neo dopiero wiem co znaczy szybko
Jedna rzecz ktora mnie martwie to ziarenka piasku lapane na zebatki i paski co powoduje ze wcinaja sie w zebatki - jest na to jakis sposob ??? Mysle o jakiejs obudowie ale nie wiem czy to dobry pomysl
Tak jak mowie nie jestem specem od aut wiec chetnie bym sie gdzies potkal dla pojezdzenia no i wiadomo fachowcy pomoga
Slyszalem ze w Wawie pod Geantem na ursynowie sie jezdzi - czy to prawda???
Adam Gałat