Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 10:05 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 07, 2007 10:27 pm 

Mariusz Nowakowski napisał(a):
Erik Turlejski napisał(a):
Z wyglądu najbardziej podoba mi się iPhone...

Mialem, testowalem i powiem ze telefon naprawde swietny.
Mozna powiedziec ze wszystkie telefony w jednym :)
Jezeli ktos duzo pisze smsow, uzywa palmtopa, potrzebny mu internet, lubi sluchac muzyki itd itd to swietnie do tego sie nadaje...

To ci Wielkanocny bajerant. :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 08, 2007 11:22 am 

Jak dla mnie to 6230 :wink: prawdziwa rewelka miałem i nigdy mnie nie zawiódł :)

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 08, 2007 3:29 pm 

Ogólnie dla mnie zasada im starszy tym lepszy - odnośnikiem ideału jest 6310(i)...

Ale sam używam 6610, czyli praktycznie to samo co kultowa 3100, 6100...

Ps. Iphone... Z opisu Mariusza wynika że ma "wszystko"... co jest do wszystkiego to jest do niczego - zawsze się te twierdzenie sprawdza

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 12, 2007 6:52 pm 

Osobiście uważam że najlepszym telefonem jaki kiedykolwiek wyprodukowano jest 6310i, o jej niezawodności i kultowości może świadczyć np. cena nowego telefonu na allegro która wynosi 850zł i ludzie chętnie je kupują. Sam miałem przez niecałe 4 lata ponad 20 telefonów i mogę wysunąć takie wnioski:

Nokia: jakiś czas miałem nie chęć do tych telefonów bo był wysoki współczynnik jakość/cena, cenie sobie zaawansowane technologie a za te w Noki trzeba słono płacić, przekonałem się do Noki po zakupie N-gage która była wyśmienitym telefonem do zabawy i odziwo długo mi się nie znudził ;) Obecnie posiadam model fińskiego producenta, dokładniej N 70 i mogę go z czystym sumieniem polecić bo to naprawdę świetny telefon. Cenie Nokię za żywotność bateri, dobrą jakość mp3, styl i markę;)

Motorola: Największym minusem firmy są relatywnie słabe baterie i słabe wyposażenie telefonów kupywanych w kraju, sytuacja diametralnie zmienia sie gdy kupujemy model sprowadzany z Angli, Niemiec czy innego kraju, pudełko jest poprostu wypchane po brzegi różnymi akcesoriami które umilają nam korzystanie z aparatu. Z posiadanych Motoroli najlepiej wspominam MPx200 gdyź w momencie gdy z niego korzystałem był to zaawansowany telefon, oparty na systemie Windows który był wtedy czymś niespotykanym w telefonie.

Nec: Bardzo dobre telefony, mało awaryjne, posiadają świetne wyświetlacze, w porównaniu z innymi telefonami NEC swoim wyświetlaczem zamiata resztę pod dywan;). Ich minusem jest brak przedstawicielstwa w Polsce, pomimo że są to dobre telefony oraz mało zaawansowane technologie, np. brak telefonu z systemem operacyjnym( chyba że obecnie coś się zmieniło)

Sony Ericcson: moim zdaniem, jeden z najlepszych producentów telefonów, w szczególnośći jestem zafascynowany serią Pxxx, sam posiadałem P800 który był pierwszym telefonem który podczas całego okresu korzystania z niego nie znudził mi się;) w porównaniu do Noki, średnio wygórowane ceny za zaawansowane technologie, bardzo dobre aparaty (K750i), długa żywotnośc bateri, dobre wyświetlacze, świetna jakość odtwarzanych MP3, nie tylko w telefonach dedykowanych do słuchania muzyki ogólnie polecam, w szczególnośći wyższe modele.

Siemens: ogólnie nie polecam, częste wady softu w nowych telefonach, niskie ceny na rynku wtórnym, słabe technologie, generalnie nic specjalnego, zwykłe telefony, jedynie do dzwonienia, a i to nie zawsze sie udaje.

Samsung: dobre telefony, posiadające świetne duże wyświetlacze i znakomite głóśniki do dzwonków i muzyki, dobrze wyposażone komplety dołączane do telefonów, sporo nowych technologi, uważam że telefony warte polecenia, zważywszy na to iż najnowsze modele typu 'slider' wyglądają przepięknie.

To by było na tyle, mam nadzieję że komuś to pomoże chodź powierzchownie w wyborze telefonu

Domeny modelarskie na sprzedaż:
gsracing.pl robitronic.pl etamiya.pl corally.pl castlecreations.pl duratrax.pl

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 28, 2007 11:06 pm 

Najlepiej kupić sobie jakiś telefon z wbudowanym modemem i bluetoothem, oprócz tego jakiegoś palmtopa z bluetooth i tyle.

Albo zainteresować się czymś takim jak MDA ER'y lub np. SPV3000.

Ważne, żeby miało Windows Mobile/Win PPC.

Takie jest moje zdanie :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 29, 2007 2:49 pm 

Ja mam motorolle V360 ale niedługo planuje wymianę na L6 maxxx to chyba taka jest. Bardzo mi się obiedwie podobaja :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 29, 2007 7:05 pm 

Używam od niedawna BlackBerry 8700g, :) KLASA.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2