Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 23, 2026 5:05 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 26, 2007 8:45 am 

Tak z ciekawości co się w Xrayu psuło? I czy kupiłeś model jako nowy czy używany?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 26, 2007 2:11 pm 

fakty byla to uzywka.. problemem byly pol osie.. jak i dyfry ktore pomimo wyczyszczenia wymiany lozysk oraz nasmarowania pieknie zacinaly sie..

jednak z uzywka asso nie mialem tylu problemow i duzo wiecej nim jezdzilem i wszystko bylo ok.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 26, 2007 9:08 pm 

Heh paradoksalnie największym "problemem" jest to, że cena każdego modelu, o których mówimy mieści się w 130$, a na tyle mogę sobie pozwolić. Za Xrayem przemawia to, że jest dużo części zamiennych w Proximie i pewnie jeszcze długo będą, minus natomiast stanowi ich cena, ale skoro xraye nie są tak awaryjne (rekreacyjna jazda) to cena cześci nie moze być elementem eliminującym ten model. Asso o ile wiem jest bardzo podobne do Xraya, obydwa są w bardzo podobnej cenie (asso FT 129$ a Xray 120$), tylko że ktoś napisał, że w Polsce jest problem z częściami do Asso. Czy to prawda?? Czytałem, ze są one bardzo tanie i to jest argument przemawiający za Asso, ale skoro ma już być problem z ich dostaniem... :?

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 26, 2007 9:57 pm 

czesci do asso sa tanie w porownaniu do xraya.. do xraya kupje pare pol osiek gdzie za ta sama cene mam komplet do asso ;) do tej pory byly czesci na rojnie do asso teraz niewiem bo dawno tam nie wchodzilem.. ale cos sie zawsze znajdzie a jak nie to na forum ciagle sa ogloszenia ze ktos cos sprowadza ze stanow ;)

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 26, 2007 10:24 pm 

Przemek Borucki napisał(a):
ale cos sie zawsze znajdzie a jak nie to na forum ciagle sa ogloszenia ze ktos cos sprowadza ze stanow ;)

Tylko w ten sposób można być uziemionym na kilka tygodni a do Xraya części są non-stop dostępne w Proximie. Jeśli chodzi o półosie to fakt, przy mocnym silniku i nieumiejętnej jeździe potrafią pękać, wyjściem jest kupno aluminiowych osi na przód. Co do dyfrów, hmm... nic takiego w ciągu roku intensywnej eksploatacji nie zauważyłem.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 26, 2007 10:25 pm 

xray napewno ma modele nie zawodne, ale mirusy mt i t to zabawki nie modele stworzone na zawody, dlatego nie oczekujcie od nich cudow. Ja odkad zobaczylem sharka ft , zakochalem sie :D zeby byl tylko ciut wiekszy, a tak wybor w moim wpadku wypadnie na minferno + tuning

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 02, 2007 8:05 pm 

A czy modele Rc18, M18T i Losi Mini T mają podobne możliwości jeżeli chodzi o prędkość?? Jakie największe silniki mógłbym w nich umieścić?? Oczywiście żadne mamby nie wchodzą w grę, bo to zbyt drogie zabawki dla mnie.

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 02, 2007 9:54 pm 

mozesz mambe 6800.. z reszta ktos wsadzal z forum.. ale przy mambie i minit to powodzenia.. rozwali model w mak..

Tytuł:
PostNapisane: So mar 03, 2007 11:00 am 

Nie chce być nie miły Przemek, ale chyba masz kłopoty z czytaniem bo już któryś raz w tym wątku piszesz jakby... nie na temat. Oto co napisałem: "Oczywiście żadne mamby nie wchodzą w grę, bo to zbyt drogie zabawki dla mnie." A to Twoja odpowiedź: "mozesz mambe 6800..." :?

Tytuł:
PostNapisane: So mar 03, 2007 9:41 pm 

nie martw sie nie mam takowych klopotow i wiem co napisalem ale innego silnika do micro o dobrych osiagach nie znam.. reszta to zwykle 300, ktore wyciagaja ok. 40km/h .. czasem warto pozbierac kase i dolozyc..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3