Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt kwi 28, 2026 9:39 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 12, 2007 9:54 pm 

A podobno Kapitan to ucieka ostatni...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 12, 2007 10:26 pm 

Tadeusz Bernady napisał(a):
Szanowny Panie Michale Woszczek

To, że na forum Marka trwa nieustanny atak na stronę komisji to mi w... . Widocznie niektórzy forumowicze mają problemy z zagospodarowaniem czasu lub ze swoją osobowością. Do postów Leszka Zaremby, w których poddaje krytykanctwu wszystkich i wszystko, byle tylko zaistnieć, już przyzwyczaiłem się.

Natomiast pisanie kłamstw odnośnie rejestracji to trochę za dużo. Informuję, że Pan Woszczek zakładał konto na stronie w dniu 12 lutego o godzinie 17:45 ( a nie 5 lutego – możemy to udowodnić na zawodach w Nowym Targu), i ma je aktywne. W związku z powyższym proszę nie wprowadzać innych w błąd dołączając do jęczącego chórku.

Przepraszam wszystkich za język, lecz każdy ma pewne granice tolerancji.

Zwracam się ponadto do kolegi Marka Kusiakiewicza o likwidację mojego konta na forum dziękując mu jednocześnie za możliwość korzystania z niego, a wszystkim modelarzom życzę sukcesów na torach i do zobaczenia na zawodach w miłej atmosferze.

Tadeusz Bernady

Panie Tadeuszu,

Bardzo proszę nie posądzać mnie o kłamstwo. Tym bardziej, że nie ma Pan podstaw do tego.

Poniżej zamieszczam treść maila z 05.02.2007, który otrzymałem po próbie rejestracji:

"Witamy na Forum Komisji Modelarstwa Kołowego LOK

Twoje konto jest obecnie nieaktywne, musi zostać najpierw aktywowane przez
administratora, zanim będzie można się zalogować. Otrzymasz kolejny email
gdy to nastąpi.

Nie zapomnij swojego hasła, Jeśli zapomnisz hasła możesz otrzymać nowe,
które będzie można aktywować w identyczny sposób jak to konto.
Dziękujemy za rejestrację.

--
Administrator Forum"- Koniec cytatu.

Niestety nie mam możliwości wklejenia całego maila wraz z datą, dlatego jeśli Pan sobie życzy, wydrukuję go i pokażę na najbliższych zawodach.

Nie podważam, że pisze Pan prawdę o tym, że moje konto jest aktywne- jest od dzisiaj, ponieważ założyłem je od nowa podając dokładnie te same dane- zmieniłem jedynie nicka. Proszę wybaczyć, ale nie mam stałego dostępu do sieci i sytuacja, że zbliżają się zawody a ja po tygodniu oczekiwania nie mogę zagłosić się na nie, mocno mnie poirytowała.

Jęczący chórek- nie wiem kogo Pan tak nazywa, ale proszę pamiętać jedno: słowa krytyki, nawet te najbardziej bolesne powinny być motywatorem do lepszego działania- nie do odgryzania się i stawiania sprawy na ostrzu noża.

My jesteśmy modelarzami. Wy- instytucją, która powinna dbać o NASZE interesy. Jeśli nie znajdziemy wspólnej nici porozumienia, takie posty jak ten Pański będą dalej pisane- tylko co z nich wynika?

Co do "strony Marka"- to nie jest strona Marka- to jest Portal Modelarzy Samochodowych. Wśród specjalistów (obiektywna ocena- pokazałem stronę pewnym wysokowykwalifikowanym managerom od nowych mediów w dużym koncernie) uznawany za jeden z najprężniej rozwijających się portali WEB2.0. To co tworzy tu klimat to ludzie. Nie posty, czy reklamy. Jeśli mnie coś boli, albo się z czymś nie zgadzam to piszę, bo mam do tego prawo. Pańskim prawem jest się do tego ustosunkować.

Pan odpisując mi na posta w sposób "jeczącego chórku" pokazał właśnie, że nie próbuje rozwiązywać problemów, tylko od nich uciekać.

Żyjemy w Polsce- tu się ciężko oddycha- powinniśmy sobie na wzajem pomagać, uczyć się od innych i od siebie. Proszę się jeszcze raz dokładnie zastanowić nad tyn co Pan napisał, czy przypadkiem nie wdepnął Pan w dość intymną sferę przekonań.

Pozdrawiam

Michał Woszczek

Tytuł: Sprostowanie
PostNapisane: Wt lut 13, 2007 4:05 pm 

Małe sprostowanie.

Sytuacja opisana wyżej dotyczy próby rejestracji (do tej pory nieudanej) NA FORUM. Co do rejestracji na stronie to faktycznie 12.02 dostałem login i hasło i konto jest aktywne.
Nie zmienia to jednak mojej opinii wyrażonej w poprzednim poście n/t tonu wypowiedzi P. Bernadego.

Pozdrawiam

Michał Woszczek

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 14, 2007 3:17 pm 

Ja już dwa razy wypełniałem formulaż o założenie konta i jak dotąd moje prośba nadal jest rozpatrywana.
Jeśli nie chce mi się założyć konta na jedynym słusznym forum to chociaż proszę o taką informację.
Administrator strony jak na razie nie raczył nawet odpowiedzieć na moje zapytanie w tej sprawie.
Jestem następnym przypadkiem potwierdzającym regułę.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 14, 2007 5:42 pm 

W związku z dwoma powyższymi postami muszę stwierdzić że chyba jednak zrobiłem najlepiej - nawet nie staram się o rejestrację.
Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 14, 2007 7:09 pm 

Panie Jacku,ponieważ nie mogę odpowiadać na jedynie słusznym forum,muszę tu.
Pański post cyt.'

nie ja przygotowuje rankingi w E18
jestem osobą postronną, nie zasiadam we władzach komisji
nie jestem administratorem ani moderatorem

powracając do tematu
na stronie mogło by się pokazać wiele ciekawych informacji dla nowych zawodników

ponieważ jest to oficjalna strona zgłaszam pomysł aby stworzyć dział w którym zostaną wymienieni wszyscy znani Mistrzowie Polski z ostatnich lat
można by się pokusić o zestawienie kto i kiedy został Mistrzem Polski oraz w jakiej klasie

proponuje zestawienie dla klas: E10, E12, Touring CAR, Buggy 2wd, Buggy 2wd, IC10, IC8.
Generalnie klasy międzynarodowe, oraz ewentualnie stare formuła, RC-EB (chyba tak to się nazywało, było tak dawno, że już nie pamiętam.)

proszę o rozważenie tej propozycji
dziękuję
Jacek

Widzę,że jest Pan prekursorem tego co było.Jeśli chce Pan sięgać wstecz to do ,którego roku .Kiedy przyjeżdżali zawodnicy z DDR i CCCP?
Myślę,że jest tyle ważnych spraw i istotnych rzeczy dla współczesnych modelarzy,które powinny znależć się na stronie bardziej ,niż wspomnienia którymi Pan żyje.
Chyba ,że chodzi o ujawnienie pańskich sukcesów ,tak aby młodzież Panu czapkowała.Ale są zawodnicy z "pańskich"czasów jeżdżący do dzisiaj i oni są wzorcem dla początkujących.

A na historię przyjdzie czas jak będzie wszystko poukładane.W tej kwestii apelowałbym tylko do starych modelarzy o zachowanie Swojego sprzętu z przed lat.Może kiedyś dorobimy się muzeum,a po tym co widziałem w modelarni w Jelczu ,warto.
Znacznie lepiej się z takimi ludżmi się rozmawie(Waldek Wolak,Jurek Oleńczak czy Artur Dzierżecki,Wojtek Bukryj i wielu innych ,którzy przebywają między nami).Przy wieczornym piwie można się dowiedzieć więcej,a na stronie ,co opisze Pan zawody w Skawinie ?

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 19, 2007 1:04 pm 

Tadeusz Żelazo napisał:
Cytuj:
nawet nie staram się o rejestrację

I to jest prawda. A właściwie jedna z prawd.
Właśnie dowiedziałem się od Pawła żę on podejmowal próby zarejstrowania się jako uczestnika forum Sekcji. Z wynikiem negatywnym.
I chciałbym w tym momencie wierzyć że to tylko niedoskonałości softwerowe powodują że nie dostąpił tego zaszczytu.
Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 19, 2007 2:10 pm 

Tadeusz Bernady napisał(a):
Szanowny Panie Michale Woszczek

To, że na forum Marka trwa nieustanny atak na stronę komisji to mi w... . Widocznie niektórzy forumowicze mają problemy z zagospodarowaniem czasu lub ze swoją osobowością. Do postów Leszka Zaremby, w których poddaje krytykanctwu wszystkich i wszystko, byle tylko zaistnieć, już przyzwyczaiłem się.

Natomiast pisanie kłamstw odnośnie rejestracji to trochę za dużo. Informuję, że Pan Woszczek zakładał konto na stronie w dniu 12 lutego o godzinie 17:45 ( a nie 5 lutego – możemy to udowodnić na zawodach w Nowym Targu), i ma je aktywne. W związku z powyższym proszę nie wprowadzać innych w błąd dołączając do jęczącego chórku.

Przepraszam wszystkich za język, lecz każdy ma pewne granice tolerancji.

Zwracam się ponadto do kolegi Marka Kusiakiewicza o likwidację mojego konta na forum dziękując mu jednocześnie za możliwość korzystania z niego, a wszystkim modelarzom życzę sukcesów na torach i do zobaczenia na zawodach w miłej atmosferze.

Tadeusz Bernady

Tu jest napisane kto jest wszystkiemu winny.Mało tego to ja jestem winny,że kobiety nie zachodzą w ciążę,jak chcą ,że zachodzą,jak nie chcą,że nieurodzaj,że Leper w rządzie i jeszcze pare innych problemów można wytłumaczyć moją osobą.
PS.dobrze,że Aneta K. mnie nie zna...

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 19, 2007 3:38 pm 

Panie Zaremba.
To był krótki urlop czy może dłuższa awaria sprzętu (koputerowego) :oops: :oops:
Ważne że jest Pan znowu wśród nas!!!!!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3