Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 05, 2026 11:36 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:01 pm 

Co do mojej normalności to coś nie ten teges :lol: . Ale może zlitują się i zrobią mnie forumowiczem.

Tamiya TT-01 BMW M1 PRO CAR
Tamiya TB-01 Ford Focus WRC 2001

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:03 pm 

CrystalDragon napisał(a):
Co do mojej normalności to coś nie ten teges :lol: . Ale może zlitują się i zrobią mnie forumowiczem.

Samo nie przyjdzie, nie licz na to, że któryś z nas będzie siedział i "wyłapywał" tych "moralnych".

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:05 pm 

Już raz napisałem PM'a do admina i nie dostałem odpowiedzi. No coż, pożyjemy (chyba), zobaczymy

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:07 pm 

Lokalizacja: Katowice/Giszowiec Modele: Cyclone Moore Speed DRIFT
Ja ładnie poprosiłem, napisałem małą biografię i po kilku dniach (chyba dwóch) z nowicjusza awansowałem na forumowicza, możliwe że od nowego sezonu Off-road będzie już ranga "zawodnik" :D Ale z tego co mi wiadomo to 1-wsze wiosenne EMP jakoś w kwietniu się zaczynają albo jakoś tak, jest może już jakiś kalendarz??

Masz forumowicza i nadal zaśmiecasz forum pytaniami niezawiązanymi z tematem? Może cofniemy te uprawnienia, co? Piotrek

Heh, nie wiem o jakie pytani chodzi ale za mały OT przepraszam :)

No a jak myślisz? Zastanów się troszeczkę, temat o zamykaniu i kasowaniu wątków a Ty pytasz o kalendarz :wink: Piotrek

A no chyba że tak, to było tak przy okazji pytanko:P

Ostatnio edytowano Wt sty 23, 2007 9:16 pm przez Michał Ankier, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:09 pm 

No ździebko się offtop zrobił. Więc panie Piotrze, czy usunął pan temat Pozor'a ?? Jeżeli tak to dlaczego (wiem, że nie musi się pan tłumaczyć, bo tak jest w regulaminie)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:16 pm 

CrystalDragon napisał(a):
No ździebko się offtop zrobił. Więc panie Piotrze, czy usunął pan temat Pozor'a ?? Jeżeli tak to dlaczego (wiem, że nie musi się pan tłumaczyć, bo tak jest w regulaminie)

Zechciej przeczytać ostatni post na ostatniej stronie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:21 pm 

Bardzo temat sie rozwinal.Po przeczytaniu odpowiedzi Moda dalej nie wiem czeu moj post zostal usuniety. Widze ze wielu osobom przeszkadza to ze nie moga wszedzie pisac.Ale kazdy ma swoje zainteresowania.Nowicjuje poznaja samochody,bawia sie w tuning zewnetrzny.Zawodowcy nie maja czasu i ochoty na takie cos,ale napewno tez przechodzili ten rozdzial zycia modelarza.Uklad forum dla poczatkujacych jest malo rozwiniety.Nie mam zamiaru specjalnie nabijac sobie postow zeby laskawie awansowac do wyzszego poziomu bo nie o to chodzi.Nie mozna by bylo dodac kilka kategori do forum zeby kazdy nowicjusz znalazl cos dla siebie i mogl tam zamiescic interesujacy go temat? np .tuning wizualny. Wtedy nie bylo by problemu taki powstal tutaj. Przypuszczam ze wiele osob czylalo tego posta ale boi sie cos napisac na Moda bo boi sie ze dostanie ostrzezenie albo zablokuje konto(mam nadzieje ze nie sa tutaj takie rzeczy praktykowane bo byl by to moj ostatni post :-) ). Ja tam jestem i pewnie w tej dziedzinie bede nowicjujesz ale to nie znaczy ze nie moge sie cieszyc z tego co robie i co sprawia mi frajde.Nudzilo mi sie zrobilem sobie kola carbonowe(imitacje) chcialem sie nimi pochwalic a tu lipa-post usuniety,dlaczego -nowicjusz nie moze o takich rzeczach pisac,dopiero jak awansuje to wtedy.Na razie prosze sie pytac o inne rzeczy nie nie robic innego :-) to tak na poprawe humorku :-)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:21 pm 

Sorka, umknęło mi. Czyli sprawa wyjaśniona :) . Wszyscy wracać do mieszkań, nic się tu nie wydarzyło :D

EDIT: Prawie równolegle napisaliśmy posty. A co do twojej wypowiedzi. Masz trochę racji co do tego. W tym systemie następują pewne zgrzyty. Ale coż zrobić. W Polsce jest takie prawo. Nie możesz łowić ryb w zalewie bez uprawnień. Jak te uprawnia zdobędziesz to możesz je łowić. A nie jak zrobisz se wendkę z carbonu i już jest okej, musisz zaszpanować i złowić tą rybę, chociaż nie masz uprawnień. Takie moje 20 złoty.

EDIT2:
Cytuj:
Przypuszczam ze wiele osob czylalo tego posta ale boi sie cos napisac na Moda bo boi sie ze dostanie ostrzezenie albo zablokuje konto(mam nadzieje ze nie sa tutaj takie rzeczy praktykowane bo byl by to moj ostatni post Smile ).

W tej części twojej wypowiedzi ustawiasz moda na pozycji boga, z ktorym żaden człowiek nie może rozmaiwać ani się porownywać. Ja np. nie boję się moda i nie boję się o moje konto. Jak zbanują to trudno, jakiś powod mieli :?

Ostatnio edytowano Wt sty 23, 2007 9:42 pm przez CrystalDragon, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:42 pm 

Były kiedyś takie czasy, gdy nie było żadnych podziałów i wszyscy mieli równe uprawnienia...
To tyle z historii :lol:

"wracać do nauki (...)" Jak to mowi Pani Frał z "Włatcy móch"

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:52 pm 

Myślę, że ok 85% forumowiczow się podoba tak jak jest. Wolałbyś żeby każdy nowicjusz wpadał do działu o silnikach, zadawał pytania o ktorych jest temat niżej i wypisuje jakieś bzdury, a jak ktoś mu zwroci uwagę to on strzela focha i psioczy na forum ?? Ja nie chciałbym, żeby tak było, bo kiedyś będę forumowiczem. Bałaganowi i błędom ortograficznym mowimy NIE

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 10:09 pm 

CrystalDragon ja bym nie byl pewny tym Twoim %. Proponuje zeby Mod zrobil nowy temat i tam sie wtedy ludzie wypowiedza co o tym mysla.No chyba ze nie ma takiej mozliwosci to co innego.Ja ja bym sie tym zajmowal profesionalnie i znal sie na tym b.dobrze to tez bym nie chcial zeby jakis nowicjusz pisal jakies glupoty w dziale silnikow.Dlatego taki i inny dzial powinien znajdowac sie w dziale dla nowicjuszy.To chyba nie problem.Nie szczelam focha a Tobie zycze zeby Ci sie kiedys udalo byc forumowiczem-moze bedziesz moze nie.Teraz masz szanse :-) bo bronisz zasad forum :-). Dziwna jest polityka tego forum i tego dzialu ale przezyje to :-) ale nie zamierzam siedziec cicho i nie pisac co o tym mysle.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 10:10 pm 

Adam Jugowski napisał(a):
Były kiedyś takie czasy, gdy nie było żadnych podziałów i wszyscy mieli równe uprawnienia...

Ano było ale dawno.
Piotr może pamiętasz jak forum miało forme drzewka? Jakies 4 lata temu. ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 10:19 pm 

pozor napisał(a):
CrystalDragon ja bym nie byl pewny tym Twoim %. Proponuje zeby Mod zrobil nowy temat i tam sie wtedy ludzie wypowiedza co o tym mysla.No chyba ze nie ma takiej mozliwosci to co innego.Ja ja bym sie tym zajmowal profesionalnie i znal sie na tym b.dobrze to tez bym nie chcial zeby jakis nowicjusz pisal jakies glupoty w dziale silnikow.Dlatego taki i inny dzial powinien znajdowac sie w dziale dla nowicjuszy.To chyba nie problem.Nie szczelam focha a Tobie zycze zeby Ci sie kiedys udalo byc forumowiczem-moze bedziesz moze nie.Teraz masz szanse :-) bo bronisz zasad forum :-). Dziwna jest polityka tego forum i tego dzialu ale przezyje to :-) ale nie zamierzam siedziec cicho i nie pisac co o tym mysle.

Procenty dałem przykładowo. Wierz mi że mnie powoli także zaczyna krew zalewać jak widze n-ty raz temat pt: "do czego służy silnik" albo "jak coś zrobić i się nie narobić czyli podajcie mi wszystko na tacy, bo jestem skończonym tumanem". Przecież w modelarstwie chodzi o to, żeby trochę się pogłowić, sprawić by te 2 szare komorki z nadgryzką zetknęły się i zaszła między nimi jakaś reakcja. I używać opcji szukaj, bo się robi, za przeproszeniem, ***** na tym forum.

Pier***nik, pie****dolnikiem, ale żeby takie błędy sadzić i to w każdym wyrazie to już mnie krew zalewa. Tego się czytać nie da. I jeszcze moderator musi się uje***ć po pachy z takimi niereformowalnymi tumanami, ktorzy tylko obstawiają przy swoim. A jeszcze tego mode biednego ocrzaniają że to jakiś beż bożnik, ktory nie ma duszy i kasuje im ich biedne temat !!!!! No przecież to może człowieka szczyścić.

Uh, nie wedziałem, że tyle złości we mnie jest :lol: .

EDIT: Dzięki za życzenie bycia forumowiczem :D

EDIT2: W tym poscie nie chodziło mi o urażenie konkretnych osob, było to kierowane to ogołu początkujących

EDIT3: Pisząc to nie wywyższam się nad innych, bo popełniam błęd, lecz staram się je ograniczać

EDIT4: Mocno odbiegliśmy od tematu :?

Ostatnio edytowano Wt sty 23, 2007 10:30 pm przez CrystalDragon, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 10:30 pm 

Ludzie lepiej skończcie bo się tylko wszyscy pokłócicie... Temat był już poruszany. Kiedyś nie byłem zwolennikiem podziału, ale teraz widze, że to ma jakiś sens... to forum ma tylu użytkowników, że jakby teraz wszyszcy zaczeli pisać wszędzie to z forum zrobiłoby się śmietnisko...
To co najbardziej mnie wkurza to to, że jak wchodze w działy "Jak zacząć" i "Co wybrać" to cały czas widze te same nazwy tematów jak np. "Problem", "Co wybrać na początek?", "Co jest?"itd. nie można precyzować swoich wypowiedzi? Nie można napisać np."Problem z regulatorem TT-01"? Ułatwiło by to szukanie tematów i nie było by żadnego problemu.

Serwis Modelmania- strona padła- informacje zostają przeniesione na forum TorunRallyTeam

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 10:33 pm 

Ja Cie CrystalDragon o tumanow nieformowalnych nie wyzywam tak jak Ty mnie.Widze ze nie wiesz jaki jest glowny regulamin pisania na niecie.Nie zwraca sie uwagi na bledy,ale widze ze Tobie to przeszkadza. Widze ze mamy calkiej inne podejscie do tematu.Zyj sobie w swoim swiecie z nadziejami ze kiedys bedziesz wielkim forumowiczem :-)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona