Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 05, 2026 10:12 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 7:22 pm 

Jak w temacie. Mam nadzieje ze znajdzie sie ten ktory to usunal. Odrazy mi sie nasuwa pytanie? dlaczego? Wiele osob nie moze zamieszczac tematow tam gdzie by chcialo poniewaz na forum wprowadziliscie ograniczenia. Jestem poczatkujacym modelarzem i to jest jedno z nielicznych miejsc gdzie moge pochwalic sie czym,napisac na dowolny temat.Ale wyglada nie nie. Admini forum jak zwykle maja swoje dziwne wizje i pilnuja porzadek tam gdzie nie potrzeba i uwazaja sie ze wszystko wiedzia i to oni decyduja co moze byc na forum a co nie :-(

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 7:30 pm 

Myślę, że to nie wina zarządu forum. Raczej by im nie przeszkadzał temat. Czasami to forum robi psikusy (ja jeden temat 3 razy zakładałem). Na początku trzeba trochę się dowiedzieć, a nie od razu z gębą, że admini to tacy i tacy. Trochę opanowania i wyrozumiałości.

Tamiya TT-01 BMW M1 PRO CAR
Tamiya TB-01 Ford Focus WRC 2001

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 7:33 pm 

CrystalDragon twój temat też chyba znikną :roll:

No i mój temat też znikł :roll: założyłem go 1h temu

zróbcie coś z tym :evil:

:roll:

Ostatnio edytowano Wt sty 23, 2007 7:40 pm przez Grupcio, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 7:34 pm 

Tak, forum samo kasuje posty jak ma zły humor :lol:

Pewnie post był omawiany już wiele razy, napewno nie został usunięty bez powodu.

Nowy model in soon...

http://www.rcpics.net/member/Kai11

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 7:40 pm 

Poza tym admini raczej blokują tematy a nie je kasują. Mi już kilka razy zdażyło się, że temat został skasowany, ale to wina forum.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 7:42 pm 

Jestem wyrozumialy i spokojny :-) .Takiego postu tutaj nie bylo.Po prostu stuningowalem sobie kola i chcialem sie nimi pochwalic innym.Z tego co widzialem to spodobal sie kilku osoba pomysl. Ja nie wiem czy forum samo usuwa posty czy nie.Moim zdaniem w forum dla poczatkujacych powiny byc dodane rozne inne kategorie do ktorych np ja i pewnie wielu innych nie ma.Wtedy by nie bylo takich problemow i zamieszania z postami.Modelatorzy to pewnie profesionalisci i maja troszke inna wizje niz amatorzy ktorzy tutaj pisza.Po prostu troszke wiecej wyrozumialosci dla poczatkujach.A jesli juz zostal usuniety Post i moze jakies wyjasnienie dlaczego? Chetnie bym poznal wizje Modelatora w tej sprawie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 7:48 pm 

Moderatorzy raczej powiadomili by Cię o tym, że kasują temat i dlaczego. A moim zdaniem to był wypadek losowy i po prostu forum skasowało ten temat. Napisz na PM do moderatora tego działu i spytaj czy to On usunął Twojego posta. Jeżeli nie to załóż jeszcze raz ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 7:58 pm 

albo złamanie regulaminu albo...

Ostatanio widze, ze tamaty sa blokowane/ kasowane w przypadku lamania regulaminu lub widzimisia. Bo jezeli debatuje sie na jakis temat a kochany mod blokuje ni w 5 ni w 12 temat i koniec, to moze czlowieka trafic!

Czemu zostało zablokowane to:
http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=23487
Nie kazy moze znalezc dany temat i jest ciezko. Jest instrukcja do opcji "szukaj" ale nie zawsze daje pozadane skutki.
http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=23436
A jezeli istnieja inne metody?
Nie zawsze ta metoda dziala- probowalem!

http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=23166
jakby ktos Krzyskowi odpisal to bylo by zle??

Tyle z moich uwag!

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 8:00 pm 

Grupcio napisał(a):
CrystalDragon twój temat też chyba znikną :roll:

No i mój temat też znikł :roll: założyłem go 1h temu

zróbcie coś z tym :evil:

:roll:

Moj jakże użyteczny post ( :lol: ) został przeniesiony do dowolnych tematach o wszystkim. Więc się nie bojta, nie stresujta i nie denerwujata, mocium panie. Poczekaj, aż wypowie się mod czy to on usunął twoj topic. Jak nie to załorz jeszcze raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 8:06 pm 

Moim zdaniem temat został usuniety dlatego poniewaz forum jest do zdobywania wiedzy a nie tematy typu: zobaczcie jakie mam koła lub jaki ja mam swietny model...... w koncu od tego jest podpis w ktorym kazdy moze takie cos napisac a nie otwierajac nowe tematy

tyle z mojej strony
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 8:08 pm 

To też może być prawda. Ale wtedy ustroj polityczny ( :roll: ) tego forum byłby nie do końca dopracowany.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 8:15 pm 

Grzegorz Pośpiech napisał(a):
Moim zdaniem temat został usuniety dlatego poniewaz forum jest do zdobywania wiedzy a nie tematy typu: zobaczcie jakie mam koła lub jaki ja mam swietny model...... w koncu od tego jest podpis w ktorym kazdy moze takie cos napisac a nie otwierajac nowe tematy

ja w moim temacie miałem pytanie do użytkowników tego forum :roll:

Jak sie tak kolega czepia to powiem :evil:

Dotyczące sprowadzania modeli :roll:

na pewno zaraz ktoś napisze że już taki temat jest :roll:

Ostatnio edytowano Wt sty 23, 2007 8:44 pm przez Grupcio, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 8:18 pm 

Ale pytanie o ich np. kolor skarpet czy dotyczące modelu ??

EDIT: Zaczynam ich rozumieć. To jest forum o modelach, a nie o du*** maryny i jej gaciach. A działy Jak zacząć i Co wybrać są dla początkujących, ktorzy nie mogą sobie poradzić z modelem. Jednemu się zepsoł kawałek plastiku w servie ( :lol: ) i się pyta co zrobić. Oni mowią żeby wziął młotek, ścierkę i nitkę do zębow i dają instrukcję naprawy. A na to żeby zaszpanować swoimi felami z karbonu musisz zaczekać. Ja już długo w tym siedzę, a nie mam statusu forumowicza. Ale gdy tak jest na forum, to usprawniony powinien być także system początkujący/forumowicz. Takie moje 50 zł :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 8:58 pm 

nie masz dostepu do calego forum poniewaz nie wykazales sie wiedza i "normalnoscia" - jesli sie wykarzesz dostaniesz uprawnienia.. ja sam nie mam dostepu do dzialu dla zawodnikow ;) a i w tym momencie piszac "normalnosc" nie mowie ze jestes nirnormalny bo nie jestem w stanie na poczekaniu tego stwierdzic..

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:00 pm 

No to jadymy od początku początków :lol: bo to oczywiście ja jestem tym wrednym modem (w większości przypadków), nie mylić z adminami bo oni nie są tu od sprzątania, który to usuwa, zamyka i przenosi tematy biednym użytkownikom, a może nie tak do końca biednym?

Po pierwsze do kolegi POZOR:

Tak, usunąłem Twój temat o kółkach, DLACZEGO? Wyjaśnienie będzie poniżej w "praniu" całego tego tematu.

Po 2.
Adam Jugowski napisał(a):
Czemu zostało zablokowane to:
http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=23487
Nie kazy moze znalezc dany temat i jest ciezko. Jest instrukcja do opcji "szukaj" ale nie zawsze daje pozadane skutki.

Ten temat wałkowany jest regularnie co pewien okres czasu, wystarczy poszukać.
Cytuj:
http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=23436
A jezeli istnieja inne metody?
Nie zawsze ta metoda dziala- probowalem!

Jest jeszcze metoda "SZUKAJ", która ujawnia całą prawdę o klejeniu, rozklejeniu opon.
Cytuj:
http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=23166
jakby ktos Krzyskowi odpisal to bylo by zle??

Nie ja w tym maczałem palce, więc nie moja broszka.

Po 3. i najważniejsze

Grzegorz Pośpiech napisał(a):
Moim zdaniem temat został usuniety dlatego poniewaz forum jest do zdobywania wiedzy a nie tematy typu: zobaczcie jakie mam koła lub jaki ja mam swietny model......

O i to są słowa, które każdy powinien wywiesić sobie na monitorze. Dokładnie tak, dział o bajerach (czytaj tuningu wizualnym) już jest, a co jeśli Nowiciusz nie ma tam dostępu? A no nie ma i tyle. Podział forum został tak zrobiony i już, a działy Jak zacząć i Co wybrać nie służą do omawiania takich rzeczy. Tutaj odrazu jest odpowiedź na pierwszy i główny zarzut tego tematu.

Po 4.
grupcio napisał(a):
ja w moim temacie miałem pytanie do użytkowników tego forum

Jak sie tak kolega czepia to powiem

Dotyczące sprowadzania modeli

na pewno zaraz ktoś napisze że już taki temat jest
No bo tak jest! Wystarczy przejżeć ogłoszenia w dziale Sprzedam o sprowadzaniu modeli.

Po 5., równie ważne co 3.
CrystalDragon napisał(a):
Zaczynam ich rozumieć. To jest forum o modelach, a nie o du*** maryny i jej gaciach.

Kolejne święte śłowa!

I na tym zakończę tą dyskusję, choć tematu nie zamknę, żeby znowu nie było halo, ale zapewniam, że kolejne kłutnie, biadolenie o nieszczęsnym locie Nowiciuszy, nic nie dadzą. Powtórzę się, ale użyjcie opcji "SZUKAJ" i przejżycie te wszystkie tematy o uprawnieniach Nowiciuszy i zobaczcie jakie były tego skutki.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona