Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 04, 2026 2:20 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 04, 2006 10:32 pm 

po co ta cala szopka z tym ekstrem... cos tam?
dobrze wszyscy wiemy, ze NIEZALEZNIE Mistrzostwa Polski organizuje LOK.
Czy ktos sie zastanowil przez chwile po co nam kolejne jak to nazwaliscie "MP"? Chcecie miec kilku mistrzów? Po co?

Ehh i jeszcze te przepisy sciagniete od LOK'u... jak dla mnie zalosne

gg 2102790

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 04, 2006 10:57 pm 

z tego co wiem to te przepisy nie były pisane bezpośrednio przez lok ...
Te przepisy mamy od PKMS

Chcemy stowrzyc prawdziwe mistrzosta polski ,żeby świat się z nas nie śmiał. Trybuny przy torach ,telebimy itd. my ajko stwoarzyszenei które ma podpisaną umowe medialna z Tc Discovery Channel możemy wam wszystkim tylko pomóc a nie zaszkodzić .
Fakt wygląda to tak jak by sie połaczyły firmy dystybutorskiek które chcą sprzedawac wiecej swoich produktów ale co w tym jest złego ,
dzieki temu ,że dany dystrybutor sprzeda dzieki takim zawodom nie 5 modeli w tyg a 100 to na pewno z tym zyskiem podzieli się z zawodnikami swojego temu co za tym idzie lepszy sprzet iitd.

A nie organizowanie jakis tam zawodów w jakieś tam dziurze ( bez obrazy to tylk oprawdziwy przykład)o których nik nic nie słyszy zero jakiś reklam w tv ani w prasie ani w intrecie. Z tego co wiem to każdy zawodnik lubi jak ktos ze wnątrz go obserwuje itd. to sa zawody

A nie w szczerym polu jakis tor zero mediów.
To w jaki sposób zwykły zawodnik w poslce ma zebrać sponsorów jak nik tym sie nie interesuje.

A sam lok to bez obrazy dla oragnizacji ale to już "gatunek" który juz dano powinien zniknąc z poslkiego rynku modelarskiego.

My jako Stowarzyszenie ESSE PKMS i Tv Discovery Channel + ATA+RcModelsport+RCworld_Defena+Proxima możemy to wszystko upiekszyc

I my jako ESSE jesteśmy już bardzo blisko w przekonaniy PZM-motu aby nas wzioł pod nasze szkydła

I co to jest złe ???

A przy okazji to my jako ESSE i Discovery Channel zoragnizujemy dwa festiwale ale festiwale na miare Europy ( budzet całej inwtestycji to prawie 500 000 zł)

Jest już napisany scenariusz do programu poświeconemu Modelarstu RC program ten by był emitowany na Europe. ale to dopiero w styczniu

wiec pozwólcie sobie pomóc i dajcie nam wolną reke do działania

A nie atak na ...

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 04, 2006 11:47 pm 

Jescze do dam

żeby nie było że nie mam faktów
zorganowaliśmy w tym roku zawody pod pałacem
z tego co wiem od innych zawodników to takie zawody jak pod płacem kultury w warszawie zorganiowaliśmy jako jescze rcmonster
to nawet nikomu z organizacji loku sie nie sniło .
Była i rywalizacjia i zabawa .

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 12:46 am 

Dariusz Dobrzyński napisał(a):

I my jako ESSE jesteśmy już bardzo blisko w przekonaniy PZM-motu aby nas wzioł pod nasze szkydła

Witam
Chciałbym coś wtrącić.Obserwuję potyczki słowne Kolegów modelarzy i dochodzę do wniosku że robi się tu kolorowo jak w Sejmie.Jeśli chodzi o związanie się z PZM to nie jest to dobry pomysł.Od 6 lat jestem związany z PZM poprzez wyścigi motocyklowe.Jako osoba która kręciła się po paru paddockach w Europie mam mały bagażyk doświadczeń organizacyjnych.Z których wychodzi na wierzch totalny brak kompetencji ze strony PZM,nie będę tu mówił szczegółów bo nie o to chodzi.Jedynym plusem tylko będzie to,że będziecie podlegać pod PZM i nic więcej.Bo ze strony PZM nie dostaniecie żadnego wsparcia.Latem tego roku próbowałem namówić paru członków PZM ,aby stworzyć profesjonalny tor Offroad na terenie Toru Poznań(miejsca do oporu na tor modelarski).Odpowiedż usłyszałem jedną nie mamy pieniędzy na takie *****,jak chcecie to wam udostępnimy jakiś plac i przy okazji imprezy wyścigowej,możecie zrobić jazdy pokazowe.To wszystko co miało do powiedzenia PZM .
A jeśli chodzi o stworzenie dwóch równoległych imprez pod nazwą MP,to mam jedno określenie na tę sytuację #Polska to dziwny Kraj#

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 8:30 am 

Kolego z Piaseczna . Najpierw naucz sie pisać poprawnie po polsku , a potem organizuj Mistrzostwa Polski , jakich świat nie widział . Jeżeli tak organizujesz jak piszesz , to marnie to widzę .

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 9:02 am 

Dariusz

1. Dobrze, że nie ukrywasz, o co tak naprawdę walczycie, cel to sprzedaż.
2. Piszesz, że nie interesuje Was organizowanie zawodów w dziurach, jestem wstanie to zrozumieć, bo jak sprzedać cokolwiek jak na taka imprezę przyjdzie kilkudziesięciu widzów. Aby zarobić trzeba zorganizować imprezy w centrum Warszawy. Mam nadzieję, że skoro mówisz o ogromnych pieniądzach to będzie stać Was na porządne tory, a zawody pod pałacem zorganizowane na kostce nastawione tylko i wyłącznie na sprzedaż przejdą do Historii. Jestem pewny, że nie zorganizujecie imprezy tam gdzie Wam się nie będzie opłacało i modelami terenowymi będziemy się ścigać po asfalcie.
3. Jeśli chodzi o tory to musze cię zmartwić, większość torów znajduje się poza miastem i większość zawodów organizowanych jest w okolicy miast a nie na rynku, oczywiście mówię tutaj o poważnych zawodach ME MŚ.
4. Cieszę się, że mam tytuł MP jeszcze z przed tego cyrku. Doprowadzi to wszystko do sytuacji, jaka jest w boksie, tam nikt nie wie, kto jest Mistrzem

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 9:19 am 

....bo Michale, póżniej zdobycie tytulu będzie ekstremalnie niebezpieczne.

Dariuszu, PZM to od was wezmie- ale nie da.
Przepisy powstaly raczej w stajni LOK-u , a PKMS powstal z jego żebra. Przez wiele lat istnienia w ciszy z urządzeniem AMB, skladkowo zakupioną wykladziną nie wykazali sie zbytnią aktywnością. Przepraszam: zawody w Poznaniu na których startowe pobierane jak za autostradę Kulczyka.

Wyplynęliści zaledwie 3 lata temu a już chcecie budować coś ,,ekstremalnego,, w dodatku na nie swoim budulcu.

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 9:47 am 

Witam

Co do pisowni to faktycznie parę literówek ale to było spowodowane pośpiechem i nie wiem czy jest sens akurat tym nas atakować …
Co do toru w poznaniu to bardzo chętnie się Tm projektem zajmiemy za nasze pieniądze zbudujemy tor i zorganizujemy prosimy ,tylko o namiary i kontakt telefoniczny z nami 022 716 73 68 lub teleserwis@2com.pl
Michale widzę ,że nie zrozumiałeś mnie do końca.
Chodzi nam o ( jakby to napisać) „wyciągnięcie napowierzchnie waszych tory” tzn. danie dużych środków finansowych na modernizacje torów upiększenie ich i zawsze nagłośnienie takich imprez w danym mieście , gdzie będą organizowane mistrzostwa.
Nie milej by ci było jak byś odbierał Mistrza Polski 2007  przy publiczności np. 1000 osób i oglądanie się i twoja rodzina w TV ?
Co do zawodów pod pałacem to faktycznie było to rozegrane na kostce z przyczyn czysto marketingowych ,ale na tym to polega .
I dzięki temu w przyszłym roku dzięki tamtej imprezie będziemy mieli dużo większe możliwości finansowe do pomocy wam.
A co do podcinek Artur Dzięrzęckiego ja wiem że dużo się nabyłeś w świecie modelarskim ale widzę że twoje rozumowanie jest w złe i widzisz tylko napis „ekstremalne”

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 10:10 am 

Darku, jestem tylko realistą, dawno przestalem marzyć a widzę że plany macie przeogromne. Pamiętaj że smród dlugo potem pozostaje.
Mimo wszystko życzę Wam powodzenia, może to my szliśmy zlą drogą, może wlaśnie droga ,,ekstremalizmu,, jest tą która przyniesie zamierzony efekt. Czas pokaże. Zobaczymy kto póżniej zabierze zabawki z piaskownicy i czmychnie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 10:12 am 

A mi się pomysł podoba 8) .Jak dobrze pokombinuje człowiek i jest dobry to może mieć w jednym roku trzy albo nawet cztery tytuły Mistrza Polski :D Dobre. Darek chce coś zrobić dla modelarstwa a jak da się coś na tym zarobić to super. Jedno mnie jedynie niepokoi czy w naszym kraju jest na tyle modelarzy (dobrych modelarzy) by na tych wszystkich zawodach stworzyć odpowiednią atmosferę na dobrym poziomie. Nie jest dobre rozrobienie modelarzy po różnych imprezach ale zebranie ich na 6 - 8 imprezach godnych europy. Ale może ten rok będzie przełomowy.
Życzę powodzenia i miejmy nadzieje że zobaczymy się u nas na nowo budowanym torze w Rzeszowie (centrum miasta no może prawie).

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 10:33 am 

Ja jednak powiem podobnie do Artura, bądźmy realistą, zawodowo zajmuje się kalkulacja kosztów i potrafię ocenić surowy realizm kosztów do zysków. To co opisujesz brzmi jak sen, nie wiem czy do końca sam wierzysz w to co mówisz :? Jak bym was nie znał to bym powiedział że się nałykaliście czegoś :D
Jeśli jednak wyjdzie to o czym tak wyraźnie piszesz, czyli zawody na porządnych torach organizacja na najwyższym poziomie, to naprawdę będę pod wrażeniem.
Tylko pamiętajcie ze jeśli zrobicie coś co nie odzwierciedla waszych postów to tak jak napisał Artur smród będzie ogromny i będzie się ciągnął za Wami bardzo długo.

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 10:33 am 

Marcin Bassara napisał(a):
. Ale może ten rok będzie przełomowy.

przełomowy miał byc 2006 :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 10:42 am 

Michale
jak jakaś potrzeba bedzie upiększenia toru w Rzeszowie to proszę o kontakt z nami
A z ciekawości byli z urzędu miasta i mierzyli poziom hałasu (chodzi mi o modele) ?

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 10:52 am 

Artur ,a może oddadzą kasę za AMB i to będzie ta pierwsza ekstrema... :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 05, 2006 10:53 am 

Michale K. jeżeli nam nikt nie będzie przeszkadzał to na 100% damy rade :)

Ja wiem ,że to wygląda jak piękny sen ale damy rade ...

Bardzo bedzięmy też zadowoleni z twojego zangażowania w cały ten

projekt .

Mam nadzieje , że smrodu nie pozostawimy :D

jeżeli już to po nitrometanie

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona