Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 5:59 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 06, 2006 8:10 pm 

Czytam to wszystko i stwierdzam:
SYF z GILEM !!!

Niech ktoś się zlituje i zamknie tę dyskusję.

MODELCARS

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 06, 2006 8:31 pm 

Sławek Siw. napisał(a):
Czytam to wszystko i stwierdzam:
SYF z GILEM !!!

Sławek,a nie przeszkadza Ci ,że Twój głos oddany w zaufaniu ktoś wytaplał w tym gilu.Skoro coś powstaje "o Nas,bez Nas".

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 06, 2006 8:40 pm 

Tak, przeszkadza...
Masz Lesław całkowitą rację.
Tyle, że tu w tym temacie nie wiele da się uzgodnić.

MODELCARS

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 06, 2006 9:33 pm 

Szanowni Panowie.
Władze sekcji są od innych spraw niz kartoniki. Tym zgodnie z ustawą ma zajmować się "związek sportowy".
Niby drobna ale istotna różnica.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 06, 2006 9:56 pm 

Sami się nakręcacie.
Dobrze Lechu że nie glosowaleś na mnie, aż mi sie czknelo. Pisząc o kimkolwiek z sekcji piszesz o wszystkich.
Rzeczywiście , rozmowa sięgnęla dna.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 07, 2006 7:18 am 

Artur napewno jak bym miał taką możliwość to głosowałbym na Ciebie,bo tak samo jak ty naiwnie myślałem ,że będzie choć trochę inaczej,demokratyczniej,a tym czasem myślę właśnie,że niejeden wybrany został najbardziej zrobiony w bambuko...
Teoretycznie myślałem,że będzie to wyglądało tak:
Zaufani ludzie,demokratycznie wybrani,reprezentujący brać modelarską plus te dwie osoby rekomendowane przez LOK oficjalnie (informacja od prezesa LOK powinna trafić gdzieś,w takie miejsce aby wszyscy mieli szanśę się zapoznać z tą decyzją).Po wyborach jakieś Walne zebranie,o którym mowa w statucie.Na tym Walnym "rozdanie"władzy tj.wybór Komandora i pozostałych osób stanowiących prezydium.Uchwalenie celów i zadań na najbliższy okres,zaznajomienie" wybrańców" z zamierzaną polityką LOK,ale i przedewszystkim możliwościami.Informacja o stanie załatwiania statusu Związku Sportowego dla LOK.
Poruszenie sprawy przepisów na rok przyszły tj.wyznaczenie osoby odpowiedzialnej za koordynację oraz przyjęcie od poszczególnych członków sugestii.Zebranie wszystkich wytycznych w całość i opracowanie.
Udostępnienie projektu przepisów wszystkim członkom Sekcji,wyznaczenie czasu na konsultacje(ja do osób na które głosowałem mam zaufanie i wiem że w moim imieniu zrobią to dobrze).Opublikowanie.
A tak to mamy sytuację ,że projekt został opublikowany bez konsultacji wewnątrz sekcji i teraz chuzia na Józia,kto będzie miał dostęp do strony to będzie miał swoje uwagi i będzie pretekst do pyskówek na forum.I wieszanie psów na bogu winnych członkach sekcji.No i nie wiem czy władza po dwóch miesiącach od wyborów jest jeszcze stara czy już nowa,ale wybrana na tajnych kompletach.Ludzie mogą być ci sami ale odbyć się to wszystko powinno prawidłowo,oczywiście jeśli ktokolwiek się liczy ze społecznością modelarską.
Chaotycznie i pobierznie bo mi się to śniło...

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 07, 2006 12:38 pm 

Panie Ciećwierz(LOK) miej Pan troche honoru i odezwij sie . Bo wygląda na to , że napluć Wam w twarz , a Wy mówicie że deszcz pada . :evil:

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 07, 2006 1:00 pm 

Lechu ja bynajmniej nie miałem zamiaru nikomu pluć w twarz...

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 07, 2006 1:44 pm 

Ale tak wyszło . Bo wygląda na to , że to wszystko LOK-u nie dotyczczy .

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 15, 2006 10:27 pm 

W BC sędziowie odmówili udostępnienia oficjalnych wyników ,w celu umieszczenia na stronie RCauto i uaktualnienia rankingu.Okazała się to metoda "psa ogrodnika",bo do dnia dzisiejszego na oficjalnej stronie brak takowych.Pomimo,że admin wielokrotnie wchodził na Swoją stronę,swoich "obowiązków" nie wypełnił.Umiejętność posługiwania się Forum widocznie ogranicza się tyl do umiejętności dawania bana za niezgodność poglądów i nie poinformowania forumowiczów o takowym .
Czysty w formie totalitaryzm:wmawianie ,że jest dobrze,że tak ma być,propaganda na całego,ale dla" ludu"nic.
Dobrze,że Ci,którzy przy okazji zawodów w BC namieszli z informatorem,nie wtrącali się teraz i informatory na kolejne dwie eliminacje,ku naszej uciesze trafiły na "swoje",sprawdzone miejsce.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 15, 2006 11:00 pm 

Jeszcze dokładniej się przyjżałem to tam nawet wyników z Poznania nie ma,a Admin był osobiście,ale kanał...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7