Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 10, 2026 7:36 am

Autor
PostNapisane: So paź 14, 2006 8:55 pm 

Chce sprzedać swoje Revo. Ma on niestety male luzy na kołach, dobite sprzegło, więc nie dostane za niego jakiejś fajnej sumki. Za to amorki, silnik, dyfry, one way-e, ez-start, skrzynia, plastiki, zwrotnice, wahacze są w niezłym stanie. Dlatego chce sprzedać na organy (co stanowczo odradza mi mój tata) :wink: .

W niezobowiązujący dla mnie i dla Was sposób, napiszcie czym byli byscie zainteresowani. Nie jest to w dziale SPRZEDAM, bo nie jest oferta sprzedaży.

1. Silnik TRX 2.5R - 12 litrów Tornada 20% - niestety ma ryski na głowicy (dałem pojedzić tacie)
2. 2x dyfer - przeżył 12 litrów - po 10 litrach przegląd i wymiana oleju na 50 kW
3. skrzynia biegów bez FOC - dodaje zebatki 36t i 40t (jeszcze w opakowaniu)
4. Ez-start - sprawny, chodzi bez problemu - niestety spaliła się dioda pokazująca grzanie świecy, ale świeca otrzymuje prąd
5. 2x servo Traxxas 2055 - stan bdb, siedzą w revo od początku
6. servo Graupner C 508 - miałem je na gazie w Revo - niestety ciut uszkodzona obudowa, ale wszystko chodzi jak trzeba
7. servo Traxxas 2060 - nowe, nie używane
8. płyta podłogowa - seryjna, stan db+, nie pokrzywiona, posiada kilka rysek
9. filtr Motor Savera http://www2.gpmd.com/image/m/msfg1262.jpg tyle że bez kolanka
10. silnik Picco .21 P2 z łożem - przepalone 7 litrów RT - osobiście nie odpalałem, ale kupiłem go od jednego z moderatorów tego forum
11. zestaw do konwersji Revo na big block - zawiera łoże, kolanko BB, 2 blaszki do cięgna gazu, gumkę łączącą wydech i kolanko, koło zamahowe i sprężynkę dociskającą wydech do silnika
12. 2x opakowanie http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXHFZ6&P=Z - nowe
13. Opti Drive - urządzenie z sensorem - nawet dorzuce to do skrzyni jak będzie trza
14. skid platy z metalu (!?)
15. servo saver z drążkami kierowniczymi
16. felgi z oponami - stan średni - lekko odklejone miejscami, zdarty lakier z felg
17. baczek paliwa seryjny 125ml - stan bdb
18. rocker armsy 120, 90 t i P3 (ale chińczyk się pomylił i nie da się lewego tylniego skompletować)
19. tłumik i kolanko - stan db, kolanko leciutko przygięte
20. ładowareczka aku odbiornika - stan bdb
21. wszystkie plastiki
22. buda, posiada kilka rys i zadrapań, nie posiada pęknięć
23. wahacze ze zwrotnicami, hexami i łożyskami (niestety są małe luzy)

To chyba tyle, ale jakby ktoś odnalazł jeszcze w swoim Revo jakąś interesującą go część to nie ma problemu (napewno jest też w moim, chyba że jest to jakiś tuning). Post ma charakter informacyjny i nie jest wiążący w jakikolwiek sposób.

Pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N paź 15, 2006 2:00 pm 

a za cale ile chcesz?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość