Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 9:54 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N paź 01, 2006 6:59 pm 

Ja prowadzę klub i jeżdżę na wiele imprez i mysle że możemy pogadać na ten temat. Moi wychowankowie są w klasach gimnazjalnych i srednich, czas na szkołe też im jest potrzebny, dlatego to nie jest taki błachy problem.
A sprawa wygląda tak. skoro ma byc tyle samo jazdy w oba dni to jak chcecie teraz kończyc zawody np. ok 16godz. w niedziele?? Myslę, że sobotę może pojechać open , spec, 12 i topstock (lub cos innego), a w niedzielę 540 i 18 (lub inna klasa pucharowa) i wtedy powinny sie zakończyc zawody o przyzwoitej godz. Widzę, że wszystko trzeba podać na tacy, tak to jest wtedy gdy komuś na takim obrocie sprawy nie zależy. Bo w innym przypadku sami byście do tego doszli.

GG 8022719

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N paź 01, 2006 7:24 pm 

A nie lepiej zalatwic klasy Master,Spec i 540 w Sobote a TS; 18 i 12 w niedziele?

Smak zwyciestwa smakuje lepiej po walce FAIR-PLAY

Tytuł:
PostNapisane: N paź 01, 2006 7:28 pm 

a ja myśle że poprostu klasy dobrze obsadzone mogłyby jeździc w sobote a te z mała ilością zawodników w niedziele. I Zawody wtedy będą sie konczyły tak jak przy trybie dwudniowym, ale pewna częśc zawodników będzie mogła juz w sobote jechać do domu. Wtedy ci którzy idą w poniedziałek do pracy, szkoły itd. będa mieli czas zeby sie wyspać nauczyc wiersza na polski i iść w poniedziałek do szkoły lub do pracy :)

Tytuł:
PostNapisane: N paź 01, 2006 7:30 pm 

Tez dobry pomysl, tylko teraz trzeba ustalic te klasy i tu pewnie bedzie awantura ;)

Smak zwyciestwa smakuje lepiej po walce FAIR-PLAY

Tytuł:
PostNapisane: N paź 01, 2006 10:19 pm 

niedogodzicie kazdemu kazdy bedzie chcial zeby jego klasa w ktorej jezdzi, jezdzila w sobote. Jezeli sie zdarzy ze jego klasa bedzei jezdzic w niedziele to jzu dla takiej osoboy jedno i to samo czy bedzie jezdzil obecnym trybem czy trybem jednodniowym... i tak wruci do domu pozno w niedziele...

wg mnie jezeli jade na zawody to juz wole odzalowac sobie i pojechac na dwa dni jest czas zeby w nocy dokonca napraw i przemyslec wiele spraw...
a nie naleze do ludzi ktorzy nie maja co z pieniedzmi zrobic obecnie jestem studentem a na zawody jezdze od poczatku gimnazjum przez cale technikum i powiem ze jezeli ktos chce pogodzic szkole z modelarstwem to sobie poradzi i wymowki typu ze trzeba rano wstac lub wierszyk umiec to nie sa wymowki, niejeden raz wracalem z zawodow po polnocy i na 7 rano do szkoly, jakis sprawdzian itp i jakos nienarzekalem i nienarzekam wystarczy tylko chciec...

Nowy Sącz

SKM Felga

PWR - Wrocław

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 02, 2006 10:36 pm 

Ja mogę startować w niedzielę, ale za to w sobote mam czas na własne sprawy. Na zawody jedziesz z przygotowanym modelem, nie poto żeby go w nocy naprawiać. Jeśli jednak uszkodziłeś model to za ostro jeździsz. Każdy wtedy zastanowi się czy jest sens dać manetkę do oporu, bo później nie bedzie czym ukończyć finałów.

GG 8022719

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6