Gdyby było więcej osób chetnych na jakis choć mały sponsoring to mysle ze więcej młodziezy by jeźdźiło na te zawody i to by sie napewno szezyło ( bądź co bądź nie jest naraćie z tymi modelami przecież najgozej

) Sam wiem ze nieraz niemoge sobie pozwolic na jakis wyjazd z powodów pienieznych bo cos w modelu padło i nie ma na nic kasy, jak by był jakis sponsor ( który odwazył by sie sponsorowac nawet niedoswiadczonego zawodnika, któremu napewno by sie coraz lepiej wiodło gdyby miał własnie takie poparcie od strony sponsora i wtedy wyszedł by na tym dobrze i niezniechęcił sie do modeli - ale ja jeszcze takiego nie widziałem, który by sponsorował jakiegos nowego, niedoświadczonego zawodnika) Naprawde fajnie by było jak by znalazł sie jakis sponsor, który zainwestuje w młodego zwodnika by mógł sie on dalej rozwijac i nabierac umiejętności, bo nie kazdy rodzic ma zawsze pieniadze dla syna na paliwo i hotele za 100-130 zł ( bo tylko takie jak narazie zostały wolne w Murowanej, gdzie mam sie zamiar zabrac ale jak nie dostaniemy sponsoringu od pałacu Młodziezy to wątpie zebym pojechał ze względu na ten drogi nocleg)