Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 29, 2026 11:35 pm

Autor
 Tytuł: tt-01
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 2:28 pm 

czy w krakowie jest ktos kto jejdzi onradami ,lub ok myslenic,czy ten model jest szypszy niz mikro rs4

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 2:34 pm 

Użyj słownika albo pisz w Wordzie (albo innym programie, coś z serii OpenOffice czy coś).

Zależy jaki się zamontuje silnik, na standartowy silniku TT-01 osiąga prędkość około 27 km/h.

Micro może osiągnąć więcej, zależy jaki silnik... Tak samo TT.

Nowy model in soon...

http://www.rcpics.net/member/Kai11

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 2:51 pm 

Michał Olech napisał(a):
Użyj słownika albo pisz w Wordzie (albo innym programie, coś z serii OpenOffice czy coś).

Zależy jaki się zamontuje silnik, na standartowy silniku TT-01 osiąga prędkość około 27 km/h.

Michal proponuje pouczac, jesli samemu umie sie mowic po Polsku. Ja zazwyczaj nie zwracam uwagi poniewaz mi tez zdarzaja sie bledy. Spojrz na temat w dziale sprzedam "xmods". Pisze sie zdjecia nie zdiecia! :[
To prawda, ze Piot duzo tych bledow robi, ale rozsmieszyles mnie piszac o tych programach - jak jakis znawca. Dobra niewazne.

Piot odnosnie onroadow. W Krakowie jest pare osob z onroadami, Dasiek rowniez troche zajmowal sie modelami z niskim zawieszeniem ( co prawda rally ) jednak dla mnie jest to wyzsza torowka.
Widzialem micro rs4 na standardowym silniku. Chyba nie osiagal predkosci 27km/h, jednak jest to bardzo ciezko stwierdzic, poniewaz micro robia dodatkowe wrazenie, bo sa malutkie i szybko popindzialaja jak na swoj rozmiar.
Uwazam, ze powinienes zastanowic sie nad Team Losi Mini-t ( www.defenateam.pl ) - 450zl. Sam do czasu nie wiedzialem, ze mozna go kupic w Polsce, ale kiedy zobaczylem to zwariowalem. Cena jest bardzo niska jak za rtra a wydaje mi sie, ze predkosc miedzy rs4 a team losi bedzie podobna. RS4 310zl. Z aparatura ( micro ), regulatorem ( micro ), servem, silnikiem wyjdzie ok 600zl. Jeszcze akumulator i ladowarka. A do tego team losi mozesz dawac na poczatek baterie AA.
Zastanow sie. Ja go biore jak bedzie kasa. Pozdrawiam

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 2:59 pm 

Piotrek-krk napisał(a):
Michał Olech napisał(a):

Michal proponuje pouczac, jesli samemu umie sie mowic po Polsku. Ja zazwyczaj nie zwracam uwagi poniewaz mi tez zdarzaja sie bledy. Spojrz na temat w dziale sprzedam "xmods". Pisze sie zdjecia nie zdiecia! :[
To prawda, ze Piot duzo tych bledow robi, ale rozsmieszyles mnie piszac o tych programach - jak jakis znawca. Dobra niewazne.

Piot odnosnie onroadow. W Krakowie jest pare osob z onroadami, Dasiek rowniez troche zajmowal sie modelami z niskim zawieszeniem ( co prawda rally ) jednak dla mnie jest to wyzsza torowka.
Widzialem micro rs4 na standardowym silniku. Chyba nie osiagal predkosci 27km/h, jednak jest to bardzo ciezko stwierdzic, poniewaz micro robia dodatkowe wrazenie, bo sa malutkie i szybko popindzialaja jak na swoj rozmiar.
Uwazam, ze powinienes zastanowic sie nad Team Losi Mini-t ( www.defenateam.pl ) - 450zl. Sam do czasu nie wiedzialem, ze mozna go kupic w Polsce, ale kiedy zobaczylem to zwariowalem. Cena jest bardzo niska jak za rtra a wydaje mi sie, ze predkosc miedzy rs4 a team losi bedzie podobna. RS4 310zl. Z aparatura ( micro ), regulatorem ( micro ), servem, silnikiem wyjdzie ok 600zl. Jeszcze akumulator i ladowarka. A do tego team losi mozesz dawac na poczatek baterie AA.
Zastanow sie. Ja go biore jak bedzie kasa. Pozdrawiam

A mój błąd, i jest podobne do j :P Jeżeli chcesz to ja się będe czepiał do Ciebie że piszesz bez pl znaków.

Tak, interesuje się komputerem od dzieciństwa, programuje w kilku językach, ale dobra, nieważne.

Co do micro, ostatnio Pan Festiwal Modelarstwa pisał że HPI ma na sprzedaż 3 albo 4 micro HPI RTR za 300 zł, można spróbować, może jeszcze jakiś jest.

Nowy model in soon...

http://www.rcpics.net/member/Kai11

Ostatnio edytowano Pn sie 28, 2006 3:06 pm przez Michał Olech, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 3:05 pm 

http://www.allegro.pl/item123101948_hpi ... _gtsr.html

Cena: 270zł. Sprzedaje FG-Polska. Nad tym można się zastanowić.

-Tamiya Lightweight Frame (#53331)
-Servo Traxxas 2055
-Acme Racing B1006 13 zwoi (Futaba MC330CR)
http://www.rcpics.net/member/lipon

Free:Style:Olsztyn ===> www.fsong.info

GG: 2617193

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 4:34 pm 

a ja mam pytanie bo nie znalazlem za wiele na temat tego losi a chyba sie w nim zakochalem xD ile to mniej wiecej wyciaga ? da rade na jakis wiekszych hopkach np. rowerowych ? jaki silniczek mozna by zmontowac zeby zwiekszyc moc ? mile widziany jakis link.. pisza ze trzeba 12baterii aa ile z tego wchodzi do autka ile do apki ? czy jest mozliwosc zmontowania akusa 9,6v z bateri aa ?

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 5:39 pm 

może masz numer do tego pana co ma na sprzedaz rs4 mikro za 300zł rtr

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 5:43 pm 

Powiem Ci, ze teraz wybierajac micro kazde mocno "obczailem". Szukalem wiele informacji itp.
Przeszukalem forum na temat losi i znalazlem informacje, ze w 2004r w RC Car Action podali, ze team losi mini-t wygralo z asso rc18t. Ta informacja mnie przekonala, poniewaz z micro offroad widze tylko asso lub team losi.
Xray do mnie nie przemawia, z tego co slyszalem, ze hopki 2 metrowe sa dla niego zagrozeniem dobilo mnie.
Dowiedzialem sie rowniez ze mamba ( czyli silnik bezszczotkowy ) na ktorej model moze jechac jak nie jeden spaliniak byla stworzona wlasnie dla team losi.
Bateria 9,6V moze i by weszla, ale po 1. bedzie ogromna waga, po 2 watpie zeby elektronika wytrzymala. Pewnie regulator wytrzymuje max 7,2V.
Z 12AA 4 wchodza do modelu a 8 do nadajnika.
Jest to super rozwiazanie, bo na poczatek jesli nie masz ladowarki, akumulatorow to od razu mozesz poczuc modelik kupujac zwykle baterie.
Bierz losi nie zastanawiaj sie. Ja tez kupuje - bedzie nas wiecej.

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 6:34 pm 

i.. jak dostane odszkodowanie to panowie zakladamy fun-klub losi mini-t :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 9:18 pm 

Virus napisał(a):
i.. jak dostane odszkodowanie to panowie zakladamy fun-klub losi mini-t :D

trzymam za slowo, jesli modele sie sprawdza, to bedzie to jakas pomoc dla innych, poczatkujacych :)

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 30, 2006 12:06 pm 

czy jejdzi ktos na bateriach akumulatorkach i ile ich sie miesci ,jede 1,2v