Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 3:29 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 07, 2006 5:44 am 

Sławek Siw. napisał(a):

PS: tak naprawdę we własnym ogródku to kupy się nie robi...

Czasami kupa pod kwiatkiem dobrze oddziaływuje na plony...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 07, 2006 6:13 am 

Sławek Siw. napisał(a):

Jestem zdania , że dystrybutorzy powinni jednak mieć glos w tej sprawie, zwłaszcza że, poprzez sprzedaż sprzętu przyczyniają się do tworzenia tzw. nowego Narybku - czyli Nowych Zawodników.
Artur jest innego zdania -hm... cóż jeszcze tego nie uargumentował

Argumentowalem Slawku, ale przy obecnej frekwencji na asfalcie poważnie zastanawiam sie co dalej bedzie i czy jest sens upierania się przy swoim. Nadal twierdzę że sekcja powinna zająć się między innymi podnoszeniem albo lepiej napisać dawaniem możliwości do podnoszenia poziomu zawodników ale jak to zrobić skoro nie ma z kim się ścigać?! Przyklad Finalu Pucharu Serpenta w Klodzku- jak na razie 22 zawodników we wszystkich klasach , pomijam fakt że kilku kolegów startuje w dwóch klasach. Po sezonie będzie trzeba wyciągnąć wnioski i znaleść jakieś rozwiązanie. Bardzo liczę na powodzenie nowej klasy IC-10 Start.

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 07, 2006 10:20 am 

Sławek Siw. napisał(a):
Jacek Żurek napisał(a):
Przepraszam, że OT ale temat Michałowic jest już w kilku miejscach i nie wiem gdzie napisać
Dla zainteresowanych NEWs. Tor w Michałowicach przestał istnieć. Zarósł trawą i go nie widać. Jeżeli był by pomysł na imprezę trzeba zabawę rozpocząć od nowa.
Przez przypadek kilka dni temu byłem w Hotelu Admirał i miałem możliwość porozmawiać z właścicielem.
Szkoda, że nikt o to nie dba. Tyle pracy poszło na marne.

Jacek

Jacek, byłem po drodze z Wa-wy w Michałowicach 3-tyg. temu.
I nie wiem może oglądaliśmy dwa rózne tory?

Tor jest i go widać , nic nie poszło na marne - żaden ogrodnik nie bedzie tam kosił 4 razy w roku skoro zawody sa raz, położone rury z tworzywa są , tyle że trawa faktycznie jest po kolana - wystarczy przejechać kosiarą cały plac i bedzie ok...

Ale nie pitol, ze tor przestał istnieć,.. chyba ze masz inne informacje od własciciela...

Ja byłem na torze 24 czerwca 2006 r.
Tzw. tor jest zarośnięty po kolana. Nie można na nim w tej chwili jeździć - co za tym idzie niestety przestał istnieć.

Na miejscu rozmawiałem ze Zbyszkiem oraz z właścicielem. Obaj tak jak i ja ubolewali, że wszystko zarosło krzaczorami.

To nie jest mój ogródek. Mój ogródek to ATA. Tor ziemny który powstał i cały czas stoi, za parę dni zabieramy się do budowy nowego, ten przestanie istnieć.
Równocześnie cały czas rozbudowujemy pierwszy w Polsce stały tor dywanowy.

Powracając do Michałowic, wydaje mi się że torem można nazwać obiekt sportowy który jest, można z niego korzystać i są prowadzone imprezy np. rangi regionalnej.
Sławku, jak sądzisz kiedy ktoś przyjdzie skosić trawę ?
Czy pojedziesz jeszcze raz na zawody do Michałowic ?

pozdrawiam

p.s.
Zastanawiam się aby przenieść tą dyskusje do wątku o Michałowcach.
Ten dotyczy czego innego.

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 07, 2006 10:23 am 

Zaremba Lesław napisał(a):
Sławek Siw. napisał(a):

Czasami kupa pod kwiatkiem dobrze oddziaływuje na plony...

Każdy robi kupę gdzie chce.
W Michałowicach to nie moje dzieło.
W Warszawie jest wystarczająco dużo chętnych do robienia, a efekty są ogólnie znane.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 09, 2006 10:34 pm 

Panowie nie zapomnijcie o MIKRUSACH do hotelu :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 10, 2006 10:30 am 
Witam nie wiem czemu Jacek zajmuje się torem w Michałowicach. Koszenie toru było w sobote i jest możliwość prowadzenia treningu .Tor jest dla wszystkich chętnych którzy by chcieli trenować .Chwilowe zaniedbanie w koszeniu było spowodowane brakiem chętnych do trenowanie jak też do wspólnego koszenia .Osobiście mam wyrzuty że problemy z komputerem połozyły plame na Michałowicach chwilami ja też miałem tego dosyć ale panowie po spotkaniu w Dyrekcji z naszym przyjacielem Niko który realizuje swój program i chcę z Lokiem współpracować to właśnie ta propozycja wpłyneła na to że zajeliśmy się na poważnie torem w Michałowicach. Pozdrawiam Z.C.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 10, 2006 2:16 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Witam nie wiem czemu Jacek zajmuje się torem w Michałowicach. Koszenie toru było w sobote i jest możliwość prowadzenia treningu .Tor jest dla wszystkich chętnych którzy by chcieli trenować .Chwilowe zaniedbanie w koszeniu było spowodowane brakiem chętnych do trenowanie jak też do wspólnego koszenia .Osobiście mam wyrzuty że problemy z komputerem połozyły plame na Michałowicach chwilami ja też miałem tego dosyć ale panowie po spotkaniu w Dyrekcji z naszym przyjacielem Niko który realizuje swój program i chcę z Lokiem współpracować to właśnie ta propozycja wpłyneła na to że zajeliśmy się na poważnie torem w Michałowicach. Pozdrawiam Z.C.

Zbyszek, cieszę się, że mój post był dla Ciebie bodźcem do działań.

Dziękuje za szybką reakcje i o oczekuje dalszych efektów
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 10, 2006 3:11 pm 

przepraszam za Off-topic, kiedy beda wybory na stanowiska LOK'u, o jakich stanowiskach jest mowa, kto bedzie wybieral takie osoby, i gdzie bedzie mozna glosowac ??

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 10, 2006 10:18 pm 

Jacek Żurek napisał(a):

Zbyszek, cieszę się, że mój post był dla Ciebie bodźcem do działań.

Dziękuje za szybką reakcje i o oczekuje dalszych efektów
Pozdrawiam

Ooo... zadziałało...

Jacku, wiesz pisałem o ogródku - w sensie zawodów w Centralnej Polsce
bo nie ukrywam , że te ze względu na czas dojazdu oraz koszty mnie bardzo intersują...

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 10, 2006 10:27 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Sławek Siw. napisał(a):

Jestem zdania , że dystrybutorzy powinni jednak mieć glos w tej sprawie, zwłaszcza że, poprzez sprzedaż sprzętu przyczyniają się do tworzenia tzw. nowego Narybku - czyli Nowych Zawodników.
Artur jest innego zdania -hm... cóż jeszcze tego nie uargumentował

Argumentowalem Slawku, ale przy obecnej frekwencji na asfalcie poważnie zastanawiam sie co dalej bedzie i czy jest sens upierania się przy swoim. Nadal twierdzę że sekcja powinna zająć się między innymi podnoszeniem albo lepiej napisać dawaniem możliwości do podnoszenia poziomu zawodników ale jak to zrobić skoro nie ma z kim się ścigać?! Przyklad Finalu Pucharu Serpenta w Klodzku- jak na razie 22 zawodników we wszystkich klasach , pomijam fakt że kilku kolegów startuje w dwóch klasach. Po sezonie będzie trzeba wyciągnąć wnioski i znaleść jakieś rozwiązanie. Bardzo liczę na powodzenie nowej klasy IC-10 Start.

Faktycznie w tej chwili jest to problem, sam na razie nie startuje majac ósemkę, to nie jest w cale dobry przykład, ale jakos tych zawodów on-road, off-road zrobiło sie sporo a czasu nieststy mało.
Trzeba rzeczywiscie to przemyśleć... może faktycznie tak jak mówisz, nowa klasa podniesie znacznie frekfencję.

PS: U kolegów w FSR-ach również wprowadzaja nowa klase FSR-3,5V-Standard gdzie nacisk kładziony jest miedzy innymi na ograniczenia kosztów całego modelu...

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 10, 2006 10:28 pm 

Maciej Pożycki napisał(a):
przepraszam za Off-topic, kiedy beda wybory na stanowiska LOK'u, o jakich stanowiskach jest mowa, kto bedzie wybieral takie osoby, i gdzie bedzie mozna glosowac ??

Pozdrawiam

Maciek, czy będziesz może kandydował ???

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 11, 2006 1:58 pm 

Witam nie wiem czemu Jacek zajmuje się torem w Michałowicach. Koszenie toru było w sobote i jest możliwość prowadzenia treningu...
Pozdrawiam Z.C.

Podobno 20% matur w tym roku oblano...
Dodam, że umiejętność czytania ze zrozumieniem powinno się opanować przed maturą. Proponuję PRZECZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM PONIŻSZĄ LINIJKĘ :

Szprotawa 15-16.07.2006

To temat tego wątku. Prosty, czytelny i na 100% nie ma nic wspólnego z Michałowicami ...

W

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 11, 2006 4:26 pm 

Marcin Kierkus napisał(a):
Jutro zrobię fotki nawierzchni aby każdy mógł przygotować odpowiednio model.

Marcin co z tymi fotkami?
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 11, 2006 4:29 pm 

Jutro będą. Non stop racuję i jak wracam jest ciemno

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 11, 2006 11:24 pm 
Raflee

Wojtek Brudnik napisał(a):
Witam nie wiem czemu Jacek zajmuje się torem w Michałowicach. Koszenie toru było w sobote i jest możliwość prowadzenia treningu...
Pozdrawiam Z.C.

Podobno 20% matur w tym roku oblano...

U mnie to temat na czasie to mam dokladne statystyki :P :D
21% osób nie zdało matury,
osoby, które zdały:
Polska- 79%

LO-89,6%
Technikum-65,8%
LP-62%
Luzupełniające-33,9%!

a jesli mozna to ja bym poprosil jeszcze fotke, na ktorej mozna zobaczyc ksztalt toru :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona