Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 11, 2026 5:55 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 3:20 pm 

Cieszę się bardzo z przyznania statusu EMP. Na forum chciałem przeprosić Pana Matukina za chwilę uniesienia przez tel i ostrą wymianę słów. Szkoda że nie odbyło się to spokojniej.
Biorę się ostro do roboty aby spełnić wasze oczekiwania.

Mam nadzieję że Pan Matukin zgodzi się sędziować?
Panie Janie czy zakopiemy topór wojenny , najlepiej przy kuflu zimnego piwa??

Ostatnio edytowano Śr lip 05, 2006 3:23 pm przez Marcin Kierkus, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 3:21 pm 

Michał Bugajski napisał(a):
Panie Janie czyli rozumiemy ze Michałowice nie beda liczone do rankingu (brak wyników), ale gdyby te wyniki sie znalazły to i tak one nie beda liczone, dobrze rozumiem ??
I druga sprawa z 6 EMP licza sie 3 :?: Dobrze mysle :?: bo tak jest wedle przepisów, a rożne głosy chodziły po forum.
Prosze ustosunkowac sie do mojej wypowiedzi.
Z góry dziekuje

Michałowic nie liczymy bo nie ma wyników. Jeśli jednak się znajdą, to będzie musztarda po obiedzie - było sporo czasu.
Z 6 eliminacji liczą się trzy najlepsze każdego zawodnika.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 3:27 pm 

super, jedni tak drudzy tak. Na zawodach w Rzeszowie pytalem sędziów czy Szprotawa bedzie EMP, mowili ze bedzie GP. Dzisiaj dowiaduje sie ze bedzie to EMP i do końca teraz nie wiem czy wyrobię sie z wszystkim w te 10 dni. Michałowice tak samo nie zaliczone, kupe kasy i kawał drogi poszedł sie... Odechciewa mi sie tych calych zawodów....

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 3:34 pm 

Jan Matukin napisał(a):
Panie Janie czyli rozumiemy ze Michałowice nie beda liczone do rankingu (brak wyników), ale gdyby te wyniki sie znalazły to i tak one nie beda liczone, dobrze rozumiem ??
I druga sprawa z 6 EMP licza sie 3 :?: Dobrze mysle :?: bo tak jest wedle przepisów, a rożne głosy chodziły po forum.
Z góry dziekuje

Michałowic nie liczymy bo nie ma wyników. Jeśli jednak się znajdą, to będzie musztarda po obiedzie - było sporo czasu.
Z 6 eliminacji liczą się trzy najlepsze każdego zawodnika.

dziekuje za szybka odpowiedź.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 3:38 pm 

Ważne że decyzja jest oficjalna, i podana publicznie. Szykuje sprzęt na Szprotawe.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 3:55 pm 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
W

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 5:13 pm 

Jan Matukin napisał(a):
Z góry dziekuje

dobre jaja

nie ma wyników
nie ma osob odpowiedzialnych za zawody
nie ma komputera
nie ma organizatora
nie ma ekipy sędziowskiej

zostali tylko zawodnicy i musztarda

pozdrawiam
Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 5:34 pm 
Raflee

a jakas fotke toru mozna prosic :)? Bo zawodyu tuz, tuz a ja mimo wszystko wolalbym wiedziec czego sie spodziwac :P

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 5:41 pm 

Do kogo to pytanie??

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 10:45 pm 

Panie Janku mam pytanko w zeszłym roku tez było 6 eliminacji a do rankingu branych było pod uwage 4 .Informacja jaką wtedy dostałem była nastepujaca "od ilosci EMP rozegranych w roku kalendarzowym odejmuje sie 2 najsłabsze wyniki zawodnika". I według takiego schematu w zeszłym sezonie sporządzono oficjalny ranking + MP
Czy zmieniły sie przepisy w tej kwestii na ten rok czy moze w zeszłym zmieniono wtedy obowiązujące ??
Z góry dziekuje za odpowiedż
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 10:59 pm 

Paweł Lipinski napisał(a):
...mam pytanko w zeszłym roku tez było 6 eliminacji a do rankingu branych było pod uwage 4 .Informacja jaką wtedy dostałem była nastepujaca "od ilosci EMP rozegranych w roku kalendarzowym odejmuje sie 2 najsłabsze wyniki zawodnika". I według takiego schematu w zeszłym sezonie sporządzono oficjalny ranking + MP
Czy zmieniły sie przepisy w tej kwestii na ten rok czy moze w zeszłym zmieniono wtedy obowiązujące ??
Z góry dziekuje za odpowiedż
Pozdrawiam

To było w ubiegłym roku.
W obecnym sezonie 2006 obowiązuje:
"1.6. W klasyfikacji punktowej do Mistrzostw Polski z ilości rozegranych zawodów eliminacyjnych uwzględnia się połowę zaokrągloną do najbliższej wyższej liczby całkowitej, obejmującą najlepsze wyniki. W przypadku rozegrania czterech lub trzech zawodów eliminacyjnych, uwzględnia się dwie eliminacje, obejmujące najlepsze wyniki."
Przepisy zmieniono po sezonie 2005 na wniosek zawodników.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 05, 2006 11:02 pm 

widzisz Leszku ... niech moc bedzie z nami

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 06, 2006 7:36 am 
Witam Czytam wystąpienie Pana Jana Matukina i Nie wierzę w to co napisał o Michałowicach był umnie 24-25 06 2006 nocował w hotelu Admirał razem byliśmy w pokoju i słowem nie wspomniał że władze Sekcji były przeciwne rozegraniu zawodów w Michałowicach oraz nie rozmawiał o wynikach które są w komputerze Dyrekcji a o odbitki lezą u mnie w biurku .Widzę że zapanowała dziwna chęć rządzenia przez Pana Jana .Do ZGLOK nie wpłynął żaden wniosek o wyniki.Forum nie jest dla LOK władzą A tak dla przypomnienia Tarnów nie przygotował toru przekazał tylko informacje do mnie że nie mają możliwości mimo że wcześniej na skutek moich nacisku poszły pisma do Dyrekcji Pałacu w Tarnowie i było zapewnienie że tor zostanie przygotowany.W tym momencie zadzwoniłem do Pana Flisiaka i rozpoczeliśmy rozmowy o zastąpieniu Tarnowa podejmując zawody na Malince Widzę że Pan Jan mając urządzenie AMB stara się zastąpić LOK.Dla przypomnienia tylko zawody oraz terminy podane w kalendarzu podlegają ubezpieczeniu.W innym przypadku należy to uzgodnić z ZGLOK.Dla wyjaśnienia Sekcja sprawe ubezpieczeń olewa jeżeli stanie się jakiś wypadek to rozumiem że Pan Jan z własnej kieszeni pokryje wszystkie roszczenia.Czytam na Forum zapytanie o Brzeg wiem że mają problemy .A jaka jest odpowiedż poczekajmy do następnych zawodów .Nie pisałem na Forum dosyć długo ale nie lubie manipulacji i pozyskiwanie poklasku niby dla dobra zawodników. Z poważaniem Z.C.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 06, 2006 8:16 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Witam Czytam wystąpienie Pana Jana Matukina i Nie wierzę w to co napisał o Michałowicach był umnie 24-25 06 2006 nocował w hotelu Admirał razem byliśmy w pokoju i słowem nie wspomniał że władze Sekcji były przeciwne rozegraniu zawodów w Michałowicach oraz nie rozmawiał o wynikach które są w komputerze Dyrekcji a o odbitki lezą u mnie w biurku .Widzę że zapanowała dziwna chęć rządzenia przez Pana Jana .Do ZGLOK nie wpłynął żaden wniosek o wyniki.Forum nie jest dla LOK władzą A tak dla przypomnienia Tarnów nie przygotował toru przekazał tylko informacje do mnie że nie mają możliwości mimo że wcześniej na skutek moich nacisku poszły pisma do Dyrekcji Pałacu w Tarnowie i było zapewnienie że tor zostanie przygotowany.W tym momencie zadzwoniłem do Pana Flisiaka i rozpoczeliśmy rozmowy o zastąpieniu Tarnowa podejmując zawody na Malince Widzę że Pan Jan mając urządzenie AMB stara się zastąpić LOK.Dla przypomnienia tylko zawody oraz terminy podane w kalendarzu podlegają ubezpieczeniu.W innym przypadku należy to uzgodnić z ZGLOK.Dla wyjaśnienia Sekcja sprawe ubezpieczeń olewa jeżeli stanie się jakiś wypadek to rozumiem że Pan Jan z własnej kieszeni pokryje wszystkie roszczenia.Czytam na Forum zapytanie o Brzeg wiem że mają problemy .A jaka jest odpowiedż poczekajmy do następnych zawodów .Nie pisałem na Forum dosyć długo ale nie lubie manipulacji i pozyskiwanie poklasku niby dla dobra zawodników. Z poważaniem Z.C.

Panie Zbyszku czy w takiej sytuacji LOK nie jest obligatoryjnie zobowiązany do przekazania wyników, komandorowi sekcji w odpowiednim czasie.
Ranking bieżący jest dla zawodników pewnym wykładnikiem w kalkulowaniu startów.
Pan twierdzi,że wyniki leżą na biurku,tym bardziej jest to skandaliczne i światczy tylko o czyjeś nieudolności urzędniczej.
Kwestia ubezpieczenia brzmi w tym momencie jak dowcip :...a u was biją murzynów".Każdy szanujący się organizator (tu mam przykład Marka z Kłodzka)ubezpiecza swoją imprezę na własną rękę i na warunkach ,które zna.Wasze ubezpieczenie natomiast po za kosztem jest wielką niewiadomą (co,kto i przed czym).
Tak apropos pisze Pan,że forum nie jest dla Was władzą,ale forum tworzą modelarze dla ,których Wy jesteście i dzięki którym macie etaty.
PS.Pan Jan pewne sprawy zrozumiał ,teraz czekamy na Pana.(będzie i poklask dla Pana ,tylko żeby było za co).

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 06, 2006 8:17 am 

Panie Zbyszku,
chyba lepiej będzie dla Pana ( a przy okazji dla naszych nerwów) jak już nie będzie się Pan odzywał na forum. To co Pan pisze to JAWNE KPINY Z NAS ZAWODNIKÓW, ponownie udowadniające że LOK ma nas w .... a istnieje tylko po to aby się wyżywić naszym kosztem...
Myślę że poziom Pańskiej kompromitacji sięgnął już dna i nie ma sensu tego dna pogłębiać.

W

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona