Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 4:40 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 9:47 am 

Potwierdzam ale mi nie szkodzi jechać mimo ogromu tego toru ale nie boję się powiedzieć że najlepszy i najlepiej przygotowany tor w Polsce także od strony technicznej jak i informacyjnej. Mam nadzieje że to się potwierdzi na żywo bo różnie bywa ;)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 12:19 pm 

Nie mam doświadczenia z torami ale tydzień temu byłem tam i wszystko wyglada super (wg. mnie). Tor jest dobrze wytyczony (widec gdzie jest a gdzie go nie ma;)) , nawierzchnia jest takze bardzo fajna- co prawda nie jezdzilem ale wszystko wyglada bardzo profesjonalnie.
Niestety nei bede mogl sie pojawic na zawodach a szkoda bo na inne zawody mam daleko ale no cóż- może w przyszlym roku .

Pozdrawiam i życze miłych zawodów.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 1:26 pm 

Michał Bugajski napisał(a):
Jak sie dowiedzieliśmy od sędziów w Rzeszowie Szprotawa ma range GP

A możesz powiedzieć od kogo otrzymaleś taką informację? Od Komandora sekcji czy może sędziego bo już się pogubilem kto w tej ferajnie nosi ..... Ale wybory idą , w przyszlości będą podzielone obowiązki i odpowiedzialność kto i za co odpowiada, nie będzie chowania się poza plecami innych i zmieniania zdania jak wiatr zawieje.
Pomimo tego że SĘDZIA zdecydowal że będzie to GP ( może to być również Cup) , ja chetnie przyjade i zapraszam wszystkich.
Zastanawia mnie jaki syf musi wyplynąć żeby wszystkim otworzyly się oczy. W Michalkowicach najpierw bylo gadanie że ach, ech , termin ELIMINACJI zostal zatwierdzony zanim powstal tor, w Szprotawie najpierw powstal tor co dla mnie jest zrozumiale i logiczne. Przypomnijcie mi jak to bylo w ubieglym sezonie z Nowym Targiem że ni z tąd i owąd wyrosla tam eliminacja MP? Aż cisną sie na usta odpowiednie slowa.
teraz rozważmy calkowicie hipotetycznie: jeżeli z jakiegoś powodu nie odbędzie się eliminacja w Brzegu to co , znowu W?, może M? , czy NT?
Nie wiem czy wszyscy wiedząale MP mialy w tym roku odbyć się w Murowanej Boślinie , reszte dopowiedzcie sobie sami.
Zupelnie tak samo zostali w tym roku potraktowani i inni organizatorzy np kol. Ochociński i Żelazo. Dlugo to jeszcze będzie trwać?
Nie spodziweam się burzy na forum, raczej refleksji :wink:
:wink: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 1:37 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Michał Bugajski napisał(a):
Jak sie dowiedzieliśmy od sędziów w Rzeszowie Szprotawa ma range GP

A możesz powiedzieć od kogo otrzymaleś taką informację? Od Komandora sekcji czy może sędziego bo już się pogubilem kto w tej ferajnie nosi .....

Dokładnie o tych Panów http://www.schmeissner.com.pl/Hippi/z42.jpg Jan Matukin i Tadeusz Bernady

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 3:33 pm 

Wychodząc na przeciw pytaniom o Murowaną Goślinę i Eliminację do MP nie przewidujemy problemów, dzisiaj prześlę do Marka informator, wiec będziecie mieli sporo czasu na ułożenie sobie planów. Planujemy różne możliwości zakwaterowania łącznie z namiotami, więcej znajdziecie w informatorze.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 4:34 pm 

A teraz może deklaracja z Brzegu-dla jasności sprawy...

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 4:40 pm 

No tu następna niewiadoma :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 4:44 pm 

To wreszcie niech ktos kompetentny potwierdzi EMP czy GP ,jak narazie przypomina to bardziej poczte pantoflowa niz jakies konkretne informacje.
W tym roku naprawde mozna dostac ***** ,wczoraj młodemu kupiłem bilet ,zeby wpadł na zawody i wrócił z powrotem na wakacje.Dalej w informatorze pisze EMP,badz madry pisz wiersze.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 5:04 pm 

Jesli chodzi o zawody w Szprotawie ja słyszałem wersję inną, wydaje mi sie bardziej prawdopodobną, nie jestem osobą która może takie decyzje podejmować i je publicznie przedstawiać, ale moim zdaniem wersja była słuszna, wszystko miało sie okazać w tym tygodniu, proponuję sie wstrzymać z uwagami i przedwczesnymi informacjami bo jeszcze sporo sie zmieni.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 5:18 pm 

Sprawa jest prosta.Sekcja powinna unieważnić Michałowice(powód ,do dzisiaj brak wyników),zobowiązać osobę kompetentną do przeprosin na forum,zawodników,którzy się pofatygowali i pojechali na takie kompromitujące zawody od strony sędziowskiej.
A Szprotawa jako zadośćuczynienie EMP,oczywiście z obsadą na jakimś godnym poziomie.

Ostatnio edytowano Pn lip 03, 2006 5:49 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 5:20 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Sprawa jest prosta.Sekcja powinna unieważnić Malinkę(powód ,do dzisiaj brak wyników),zobowiązać osobę kompetentną do przeprosin na forum,zawodników,którzy się pofatygowali i pojechali na takie kompromitujące zawody od strony sędziowskiej.
A Szprotawa jako zadośćuczynienie EMP,oczywiście z obsadą na jakimś godnym poziomie.

yyy, uniewaznic Malinke? nie ma wyników?
chyba pomylil Pan z Michalowicami

gg 2102790

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 5:28 pm 
Raflee

napewno o Michalowice :)
jestem za... bo z tego co obecne tam osoby pisaly to w zaden sposob nie lapie sie to do przepisow... i miejsca otrzymane nie do konca napewno sa takie jak byc powinno... :P

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 5:47 pm 

Serdecznie i ogromnie przepraszam Malinkę,chodziło mi oczywiście o podwarszawskie Michałowice.
Już poprawiłem swój wielki błąd.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 8:38 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
...Sekcja powinna unieważnić Michałowice...do dzisiaj brak wyników...zobowiązać...do przeprosin...zawodników...Szprotawa jako zadośćuczynienie EMP, oczywiście z obsadą na jakimś godnym poziomie.

Bardzo rzeczowe podejście do trudnej kwestii.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 8:57 pm 

Hmm, ja tez chcialbym zadebiutowac w Szprotce, bo tak niespodziewanie sie pojawila, a to (zeby nie sklamac) najblizszy tor offroad ode mnie. Wolalbym oczywiscie zeby to byly EMP, bo na GP to nie wiem czy zdobede.

Poza tym, czemu kasowac EMP, skoro tylko 3 zawodnikow na krzyz ma obiekcje i pretensje, a 30-stu z hakiem liczy na dobra zabawe.

Mnie sie np nie podoba ze kalendarz onroad obejmowal wszystkie imprezy onroad w ciagu niecalych 2 miesiecy, a jakos nikt sie nie sprzeciwial chociaz mimo najszczerszych checi o rudzie i tarnowie sam moglem tylko pomarzyc, nie wspominajac o zawodach offroad ktorych przez to w ogole nie bralem pod uwage.
Teraz chetnie bym pojezdzil i co - zeby w tynk.

PS. Czy ktos ma zdjecia lub tego toru ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona