Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 3:17 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 146 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So lip 01, 2006 10:22 pm 

michaln007 napisał(a):
Maciej Bartoszek napisał(a):
Byliśmy na miejscu o 4 rano. Od zabrza do samego toru cały czas lało. To co widzimy teraz to tragedia. Tor wygląda tak jak by ktoś trawe w pola powyrywał. Poprostu kolejny tor niespełniający przepisów. Kto dopuścił taki tor do EMP ? Reasumując: tor - porażka, pogoda - daremna i bardzo fajny hotel. Wygląda na to że zafundowaliśmy sobie weekend w hotelu prawie 300 km od domu.
ktoś wkońcu odpowie za taki stan rzeczy ?!?
Czy dalej będzie takie amatorskie podejście do tematu ?

Nie opowiadaj ze tor jest do kitu!! i ze nie spełnai wymagan bo jeśli jest burza to jest to normalne ze na torze pojawiło sie spustoszenie a tak btw nawet nie wiesz ile to kosztowało wysiłku ogrganizatorów (głównie Marcina Bassary)żeby tor był przygotowany na te elminacje a ty wpadasz i odrazu krytykujesz - sam bys coś porobił przy torze to byś zobacył jak to jest !!to bys tak nei krytykował. END

Zanim napiszesz kolejna głupotę to poczytaj przepisy !
Jestem od jeżdżenia a nie od budowania ! Jak ktoś się za coś bierze to normalne jest że jego praca będzie oceniana. Płace wymagam, nie po to sobie jadę prawie 700 km żeby oglądać bagnisty tor, na którym nie ma prądu a prosta ma szerokość 2m !

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So lip 01, 2006 10:32 pm 

Ja mam ponad 1000 km do zrobienia w jeden dzień, przepraszam nie przyjadę.

Tytuł:
PostNapisane: So lip 01, 2006 10:33 pm 

Krzysiek Jamrozowicz napisał(a):
...tragedia...tor niespełniający przepisów...porażka, pogoda...bardzo fajny hotel...ktoś wkońcu odpowie za taki stan rzeczy ?!?

- w jakim stanie cala ekipa rcbziom byla dzis na torze?
- czy jezdziles dzisiaj po poludniu?
- czy w ogladzie toru przeszkodzila Ci "poranne sniadanie"?
- czy jestes w stanie u siebie zbudowac tor i zorganizowac zawody na poziomie odpowiadajacym Ci, tak jak sugerujesz w swoim poscie?
- zglosiliscie się do zawodow - dlaczego nikt z waszej ekipy nie stawil sie dzisiaj na serwisie...???
- w klasie MT standard zglosilo sie 34 zawodnikow, a w wyscigach eliminacyjnych wystartowalo 9 (slownie dziewieciu) - jak to skomentujesz?! - czy w koncu ktos z zawodnikow odpowie na takie ich zachowanie?! - zaznaczam, ze czesc zawodnikow poinformowala organizatora, ze przyjada dopiero w niedziele - i tylko ich mozna zrozumiec.

ps.
- zakladam ze dzisiejsze sniadanie w motelu mocno waszej ekipie zaszkodzilo,
- jak widac latwo Ci sie krytykuje to czego nie widziales - po prostu nie jezdziles dzisiaj swoim modelem na torze i nie byles obecny podczas biegow eliminacyjnych.
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Masz problemy że wyrokiem ? Bo z tego co napisałeś wnioskuje że powinieneś odwiedzić okuliste.
Zawodnicy tak samo poważnie podchodzą do zawodów jak ich organizatorzy.

Tytuł:
PostNapisane: So lip 01, 2006 10:49 pm 

Małe OT:

ROBICIE Z KUPY GÓWNO :? oj nie smaczne zachowanie :lol:

Jedno jest pewne nie żyjemy w AMERYCE żeby zawsze było tak pięknie jak chcemy!!! :( Musicie się z tym pogodzić hehe

P.S. Pisze tak bo niemam nastroju MODEL it's DOWN i co ja mam powiedzieć ja w tym kraju nie moge dostać głupich zwrotnic

Tytuł:
PostNapisane: So lip 01, 2006 11:34 pm 

....Masz problemy że wyrokiem ? Bo z tego co napisałeś wnioskuje że powinieneś odwiedzić okuliste.

Skułeś m...ę?
To o co się strzępisz?
Zapłaciłeś startowe? to o co się rzucasz?
A co do okulisty - nie trzeba chodzić do okulisty, zeby dobrze widzieć co dzisiaj działo się bez serwisu na torze.
Ile lat jeździsz na torach?
Gratuluję Ci TUPETU !!!

Nowy Sącz

SKM Felga

PWR - Wrocław

Tytuł:
PostNapisane: So lip 01, 2006 11:56 pm 

Do zawodów zgłosiło się 34 zawodników w IC-8 MTS - w sobotę wystartowało dziewięciu.
W moim przekonaniu chyba zbyt trywialne potraktowanie imprezy przez co niektórych - pogoda jest nie tylko dla bogaczy - wyklarowała się po 14-tej.
Szkoda, że nie było rcbziomów.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 02, 2006 8:15 am 

Zanim napiszesz kolejna głupotę to poczytaj przepisy !
Jestem od jeżdżenia a nie od budowania ! Jak ktoś się za coś bierze to normalne jest że jego praca będzie oceniana. Płace wymagam, nie po to sobie jadę prawie 700 km żeby oglądać bagnisty tor, na którym nie ma prądu a prosta ma szerokość 2m !

Jak byś sie przyjrzał dokładnei to bys widział ze tor jest regulaminowy!! bo był porszerzany tyle ze na poszerzonej trasie jest lekka trawka co mozę wprowadzić w błąd jesli patrzy sie na tor z góry.A tak btw to jest tor off-roadowy wiec nie powinno wam przeszkadzać błoto :) To tyle z mojej strony bo brak mi słów na takie zachowanie i zamiast tyle gadać zabrał bys model i poszedłbyś jezdzic na torze i wtedy przekonałbyś sie ze jest ok.

GG: 4952332

Tytuł:
PostNapisane: N lip 02, 2006 11:47 am 

....Masz problemy że wyrokiem ? Bo z tego co napisałeś wnioskuje że powinieneś odwiedzić okuliste.

Skułeś m...ę?
To o co się strzępisz?
A co do okulisty - nie trzeba chodzić do okulisty, zeby dobrze widzieć co dzisiaj działo się bez serwisu na torze.
Gratuluję Ci TUPETU !!!

Panowie prosze o kulture. :?

Dziekuje

Tytuł:
PostNapisane: N lip 02, 2006 6:54 pm 
PSVADEK

Lokalizacja: Rzeszów Auta: ...TRAXXAS REVO 3,3... .ASSO TC3 BRUSHLESS.
ktos ma fotki ?

Tytuł:
PostNapisane: N lip 02, 2006 9:30 pm 

Adrian Kopeć napisał(a):
ktos ma fotki ?

Ja tylko fotke wynikow :) mt standard http://rcbziom.home.pl/jum/images/wyniki/00.jpg
Do Krzyska Jamrozowicza:
Dodam tylko ze od nas w sobote zabraklo 2 zawodnikow.. Mnie i Adriana za co konsekwencje ponieslismy.

Tor byl prze-kozak :) , hopka "tnx killer" i :) hopka "malyszomania" :D ogolnie ciekawie , trawa ladnie sie wytarla i juz zostaly na finaly pasy twardej ziemi. Jak moge pomarudzic to brak pradu :) ale zawsze mozna bylo np dzieku uprzejmosci :) kolegow naladowac pakiecik (dzieki :) Darek ! )

Tytuł:
PostNapisane: N lip 02, 2006 10:08 pm 

michaln007 napisał(a):
Jak byś sie przyjrzał dokładnei to bys widział ze tor jest regulaminowy!! bo był porszerzany tyle ze na poszerzonej trasie jest lekka trawka co mozę wprowadzić w błąd jesli patrzy sie na tor z góry.A tak btw to jest tor off-roadowy wiec nie powinno wam przeszkadzać błoto :) To tyle z mojej strony bo brak mi słów na takie zachowanie i zamiast tyle gadać zabrał bys model i poszedłbyś jezdzic na torze i wtedy przekonałbyś sie ze jest ok.

Przyjrzał dokładnie ? Może z lupą ?
Ty ten tor znasz z opowieści ? czy wogóle go widziałeś ? Bo jak znasz z opowieści to można Ci wybaczyć to co napisałeś, a jak go widziałeś to chyba masz zwichrowane postrzeganie przestrzenne !
Cały tor to była odsłonięta gleba poprzecinana trawą, nie było prawie żadnych ograniczników/wyznacznków toru.

Skułeś m...ę?
To o co się strzępisz?
Gratuluję Ci TUPETU !!!

No pocwaniakuj jeszcze troszeczke, komputer w ciemnym pokoiku wszystko zniesie.
Jakoś nie widziałem Cie na listach startowych. Zastanawia mnie fakt dlaczego tych cennych informacji nie przekazałeś mi na zawodach ?

W Reszowie jest bardzo fajny grunt pod tor, jednak organizatorzy nie wykorzystali tego potencjału.

Może wkońcu ktoś raz na zawsze to określi, jeździmy na zawody rangi EMP, na tory które są zbudowane wg przepisów, stosujemy się do przepisów sportowych i technicznych ? Czy jeździmy na pikniki w których każdy coś tam wie, wybiórczo się stosuje przepisy i dowolnie uchyla się wybrane.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 02, 2006 10:19 pm 

A może przeniesiemy temat do "Ocena rozegrancy zawodów"

gg: 3625580
SS 4.6 + Sanwa mx 3 - 40.375 MHz
Kawasaki KFX 700
Micro RS4 - dla syna.
http://www.rcpics.net/member/olowaw

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 7:03 am 

Byliśmy na miejscu o 4 rano. Od zabrza do samego toru cały czas lało. To co widzimy teraz to tragedia. Tor wygląda tak jak by ktoś trawe w pola powyrywał. Poprostu kolejny tor niespełniający przepisów. Kto dopuścił taki tor do EMP ? Reasumując: tor - porażka, pogoda - daremna i bardzo fajny hotel. Wygląda na to że zafundowaliśmy sobie weekend w hotelu prawie 300 km od domu.
ktoś wkońcu odpowie za taki stan rzeczy ?!?

Nie wiem na co narzekasz, ale takich ludzi było tylko kilku co narzekali, a pożniej mi.in ta czesc w sobote znikła bo za "mokro" było, i nie mówie tylko o torze :mrgreen:, sorki, ale w PL zaden tor nie jest przepisowy.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 8:38 am 

Bartoszek nie cwaniaku przy komputerze bo to każdy potrafi w swoim ciemnym pokoiku :) .Jeśli nie widziałeś ograniczników to idź do okulisty jeśli w sobotę popaczyłeś na tor z drogi to twoje cwaniactwo jest nie na miejscu. Fakt lało i to bardzo przez prawie dwa dni ale w sobotę o godzinie 14 było jeż można jeździć tylko wokół toru było błoto.
A po drugie jeśli masz tak duże wymagania bo jesteś zawodnikiem profesjonalnym to lepiej nie wyjeżdżaj zagranice bo tylko wstyd przyniesiesz swoim profesjonalizmem. Czekam na spotkanie w Brzegu tam sobie wyjaśnimy parę rzeczy .Czy były jakieś zawody do których byś nie miał ale?

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 8:59 am 

Marcin błoto było na torze po 14 - wystarczyło popatrzeć jak MT wyglądają a przykładem był model Adriana Kopeća a MY karchera ani tym podobny nie mieliśmy!!. Sory ale gdzie ja bym go wyczyścił w hotelu na 3 piętro z dywanami gdzie już na nas się krzywo patrzeli po ścieżkach błota a już nie mówie o zapchanych prysznicu gdy głupie buty trza było umyć chociaż. Jadąc 350km w nocy non stop w ostrym deszczu ciekawe jak by ktoś się wtedy wypowiedział z osób które macie tam blisko do toru....
Ale w niedziele nawierzchnia toru do pozazdroszczenia - mogła tak padać tylko do piątku :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 146 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona