Nie ma większej satysfakcji dla organizatora niż zadowolone twarze zaproszonych gości. Dziękuję po raz kolejny
Oczywiście zadaję sobie sprawę z tego, co należy poprawić i następnym razem będzie lepiej. Swoją drogą ruchome pisaki na Malince są dość oryginalne i mają swój urok – najmniejszy chyba dla Bagusów.
Dla mnie prywatnie ta impreza to duża radość pod względem sportowym.
Dawno nie krzyczałem trak głośno i nie kibicowałem jak tym razem Darkowi Stefanowiczowi i Michałowi Karpińskiemu.
Przepraszam ze marudziłem Wam za plecami w czasie finałów, ale nie mogłem się powstrzymać.
Na Michała liczyłem od początku, ale Darek sprawił całemu zespołowi HPI ogromną frajdę. Radość tym większa, że zawodnik z Łodzi no i jeździ Savage 4,6.
Widziałem na własne oczy jak pokonał najlepszych zawodnikom w kraju.
Kolejny raz zawodnik temu HPI udowodnił, że odpowiednie warunki do treningu, wiedza techniczna i dobry trwały model stawiają Team HPI w czołówce.
Wielkie podziękowania kieruję również do Sławka Siweckiego który serwisował Darka w czasie zawodów. Tak szybkiej obsługi i tankowania nie widziałem u nikogo.
P.S.
Bardzo liczę, że dominujący do tej pory Team RcBziom nie odpuści i na następnych zawodach po raz kolejny pokażą klasę. Jak Darek utrzyma formę dołączy do Was to zajmecie całe pudło oraz ……… kolejne miejsca.
Chyba pojadę do Rzeszowa to zobaczyć.