Cytuj:
A tak ogólnie to na niemieckiej stronie jest pełen wykaz (znacznie wiecej niż w katalogu) trzeba poszukać, kreatywności trochę i języka troszke liznąc trzeba i dzięki temu Polska może być naprawdę ciekawym krajem...
Cytuj:
no troche z tym lizaniem przesadziles chlopie, to po pierwsze, po drugie co mnie interesuje strona niemiecka skoro jest serwis z domena polska, chyba normalne jest to, ze patrze na oferte polskiego oddzialu...
i co ma kreatywnosc klienta do profesjonalnie prowadzonego serwisu - tyle co nic... jest pelna oferta to kupuje, skoro nie to szukam gdzie indziej i to dopiero jest kreatywnosc
Skoro juz teorie ksiązkowe to patrz w słowniku pojęcie lizanie... mylisz pojęcia, starałem się pomóc i napisałem jakie jest moje zdanie...
Cytuj:
Kreatywnosc - twórcza postawa, dzięki której każdy może łatwiej rozwiązywać swoje problemy. Jest to naturalna cecha, dzięki której każdy może łatwiej rozwiązać nawet najtrudniejsze problemy. Kreatywność przejawia się w gotowości do tworzenia nowych pomysłów i wynajdowaniu oryginalnych rozwiązań.... (WSiP)
Nie musisz mi cytowac ksiązek, lata studiów mam juz dawno za sobą, ale widzę że kolega ma jakiś problem, czyżby zblizajace się egzaminy ?
Cytuj:
a nie wtedy gdy przyczepie sie jak rzep psiego ogona do jednego serwisu i bede "wymuszal" informacje na temat oferty...
Ja sie przyczepiłem właśnie jednego serwisu, bo jest bez problemów i w miarę tanio. Czego nie można powiedzieć o polskich sklepach, w szczególności o ATA, gdzie sami nie wiedzą jakie mają dawać ceny.
Cytuj:
W sumie to sie ciesze, ze jest taka wymiana pogladow bo tym sposobem zmieniamy podejscie innych m.in. decydentow w AJM Partner Conrad... (o ile odwiedzaja ten portal)... Moge sie zalozyc, ze koniec koncow w polskim serwisie conrada zostanie wprowadzona pelna oferta w innym przypadku byc moze bedzie wakat na stanowisko dyrektora dzialu handlowego

Chyba w polskim serwisie nie będzie rozległej oferty dotyczącej modelarstwa, tak mi sie wydaje...
Cytuj:
No prosze: od lozysk do Public Relations
No widzisz i już masz oryginalny temat pracy, więc chyba jesteś kreatywny....