Skoro zostały odwołane zawody ze strony organizatora poprzez stronę
www.rcauto.pl, to wydaje mi się, iż sam organizator powinien zająć stanowisko.
Wiadomość ukazała się o 10.53, tak, że do 16 (kiedy to pracuje LOK) było sporo czasu, aby przedstawić fakty przekonujące nas do podjętej decyzji odnośnie odwołania zawodów.
Moim skromnym zdaniem - z całym szacunkim i powagą dla instytucji LOK - widzę strasznie niepoważne a nawet lekceważące działanie w stosunku do zawodników!
Na dwie przeprowadzone imrezy w sezonie 2006 i teraz tą "trzecią" są dwie wpadki.
1. Do dnia dzisiejszego nie ma oficjalnych wyników z I eliminacji,
2. Na "chwilę" przed zawodami - odwołanie.
Panowie organizatorzy - to Wy jesteście dla nas, a nie my dla Was !!.
Poprawcie organizację, albo wymieńcie skład. Jest jeszcze jedna alternatywa - oddajcie "pałeczkę" tym, którzy dopracują się procedur i nie będą dwa -czy trzy dni przed zawodami robić odwołań.
Ze swojej strony moge tylko powiedzieć, iż mnie taki wyjazd kosztuje bardzo dużo wysiłku i pracy. tak jak napisałem powyżej, urlop + rodzina itp.
Pozostawiam Państwu, a przede wszystkim organizatorom temat do przemyślenia.
P.S. Piszę to w swoim imnieniu, ale wydaje mi się że ta wypowiedź znajdzie poparcie wsród innych zawodników.
Oczekując na zajęcie stanowiska, pozostaję z poważaniem
Dodam jeszcze ze niektorzy na zawody wybieraja sie z rodzicem ktory tez musi wziac wolne w pracy, a 3 dni przed wyjazdem dowiaduje sie ze zawody odwolane
Ma prawo sie wkurzyc... :/