Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So lip 18, 2026 12:02 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 12:25 pm 

Piotr Blaze Blazucki napisał(a):
Model DT-02 to juz zwykly 2wd. Bylo by niesmaczne gdyby jeszcze bardziej promowac firme tamiya na zawodach MP.
Tamiya powinna organizowac wiecej swoich imprez i nie tworzyc niesmacznych sytuacji na zawodach MP.

Tamiya będzie robić własne imprezy
Informator najbliższej imprezy niedługo opublikuje na forum.

Miejsce zawodów jak zwykle BC Warszawa.
Termin 03 - 04.06.2006

Impreza tylko dla zawodników posiadających terenowe modele Tamiya.

pozdrawiam
Jacek

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 1:21 pm 

Wojciech Forysiak napisał(a):
Nie wiem jaki teraz tu problem widzicie ?!
Skoro MF mogą startować w ET :roll:... Potem Tamiya jako ich sponsor/dystrybutor wręcza im oddzielne nagrody i tytułuje ich jak jej się podoba, ale to już nas nie powinno obchodzić bo w gruncie rzeczy taki tytuł nic nie znaczy na MP :roll:

Pozdrawiam

Jeżeli nie widzisz w czym jest problem to przeczytaj uważnie jeszcze raz caly temat. Nie można szastać tytulami MP na lewo i prawo.

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 2:35 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Skoro MF mogą startować w ET :roll:... Potem Tamiya jako ich sponsor/dystrybutor wręcza im oddzielne nagrody i tytułuje ich jak jej się podoba, ale to już nas nie powinno obchodzić bo w gruncie rzeczy taki tytuł nic nie znaczy na MP :roll:

Pozdrawiam

Jeżeli nie widzisz w czym jest problem to przeczytaj uważnie jeszcze raz caly temat. Nie można szastać tytulami MP na lewo i prawo.

Witam Wszystkich.

Artur, wygląda na to, że to Ty nieuważnie czytałeś cały temat. W pierwszym poście Jacka Żurka, tyczącym się tego tematu sprawa, z tytułem Mistrza Polski Tamyia Mad Fighter jest jasno i definitywnie wyjaśniona. Nie rozumiem dlaczego ( i jaki masz interes w tym ) aby ten temat dalej rozdmuchiwać, wypaczając go .

Piszesz że nie można szastać tymi tytułami na " prawo i lewo " . W jednym z postów innego tematu jest Twoja dyskusja i odpowiedź Darka Flisiaka, gdzie pada stwierdzenie cyt. " nikt nie może mi tego zabronić". Więc jak to jest, Wam nie można tego zabronić, a Wy macie prawo bronić tego innym. Jak to jest , bo tamta Wasza wypowiedź przeczy postom pisanym przez Ciebie w TYM temacie. Czy to tylko przeoczenie w "zdalnym sterowaniu" ?.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 2:43 pm 

Jeżeli nie widzisz w czym jest problem to przeczytaj uważnie jeszcze raz caly temat.

Jak widać, samo czytanie nie wystarczy czasami :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 3:00 pm 

Pozdrawiam

Artur, masz wiele racji w tym co napisales. powiem wiecej skoro tak mówisz to sugeruje o to aby w Polsce były tylko klasy takie jak preferuje EFRA

do wywalenia były by: DTM std, 540, top stock, e18 we wszystkich mutacjach, monstery std i open . łącznie pewnie ponad 200 osob przestało by się ścigać

co ty na to ??

DTM powinien jezdzic razem z OPEN. E18 i monstery za drzwi

czy chcesz aby podział był zgodnie z tym co mówi EFRA??

mam nadzieje, że nie rozpętam tym stwierdzeniem wojny
informacje które podałem są przykładem który potwierdza fakt iż klasy które sa w Polsce rozgrywane nie mają odzwierciedlenia w przepisach EFRA

dziękuje za uwage
Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 5:16 pm 

Panie Goś, chetnie odpowiem na Pańskie zarzuty ale proszę zacytować calą moją wypowiedz.
Nie mam w tym żadnego interesu , dlaczego jednak mialaby powstać specyficzna klasa dla której będą tytuly MP.
Jestem zdania że tytuly MP jak narazie powinna przyznawać jedna instytucja.
Jacku, nie odwracaj kota ogonem. Niby dlaczego mialby być tytul MP Tamiya? Jak to uzasadnisz?
Są zasadnicze różnice pomiędzy Mistrzem Tamiya i Mistrzem Polski Tamiya.
Jeżeli ktoś jest spragniony medali MP to może je odemnie dostać.

P.S. Panie Goś , zadalem sobie trudu i przeczytalem caly temat od deski do deski i nie mogę znaleśc swojej wypowiedzi w kontekście który Pan podaje. Proszę mi pomóc.
A teraz ja pomogę Panu. Tematem nie jest czy klasa MF będzie startowala w EMP , sprawa jest wyjaśniona , ale czy będzie przyznany tytul MP Tamiya. Ten wątek już prawie zostal wyjaśniony po wypowiedzi Zbyszka C.

Ostatnio edytowano Wt maja 09, 2006 5:40 pm przez Artur Dzierzęcki, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 5:40 pm 

Dojdzie do takiego paradoksu że na zawodach na podstawie jednej jazdy eliminacyjnej będą rozdawane w ilości nieokreślonej tytuły mistrzów Polski.Będzie tyle klas że nie będzie możliwości rozgrywania więcej biegów,bo jeszcze trzeba pamiętać o klasyfikacji blondynów i brunetów,osobno.

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 5:41 pm 

Jacek Żurek napisał(a):
1. to pytanie raczej do LOK a nie do mnie
2. nie dawalismy nikomu lapowek i nikt nie zostal przekupiony za modele. nie ma nowej klasy. jest tylko klasyfikacja i nagrody ktore sami wreczamy. zawodnicy ktorzy byli w Michalowicach przekonali sie. w klasie 4wd nagrode dostal zawodnik ktory startowal DF01 i wcale nie byl pierwszy
3. zgadza sie. wprowadzila nowe lepsze podwozie. nazwa jest podobna Super Fighter G DT02. poprzednik nazywa sie Mad Fighter (jeden i drugi w wolnym tłumaczeniu wojownik)
4. ja tez Ciebie prosilem o oferte i otrzymalem zadnej powaznej propozycji. przy zakupie 10 aut na raz wypadalo by dac upust. wydaje mi sie ze jest to w dobrym tonie, aby osoby zainteresowane wieksza iloscia traktowac inaczej.
5. jezeli nie chcesz robic zakupów w ATA to zapraszam do Naszej konkurencji HIT BIS

Jacek

1. Twierdzisz ze to LOK wymislil sobie klase na modelu ktory juz nie jest produkowany ?? :lol: :lol: :lol:
2. Nie pytalem a lapowki czy o przekupstwo. Masz cos na sumieniu ? :D
3. Ciesze sie ze juz wiesz ze MF2 nie istnieje :wink:
4. Otrzymales konkretna cene, nie odpowiadala ci ? nie moj problem. Lecz nie zmienia to faktu ze do dzis nie otrzymalem oferty od firmy ATA
5. chyba przegapiles pytanie, bo to napewno nie jest odpowiedz. Dla przypomnienia :
5. tytul "MISTRZA Tamiya Maf Fighter" to nie to samo co :
Cytat:
Na koniec sezonu zostanie przyznany tytuł Mistrza Polski Tamiya Mad Fighter

6. Jak moge robic zakupy nie majac oferty handlowej ?? Zobacz pkt. 4

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 8:26 pm 

Panie Goś, chetnie odpowiem na Pańskie zarzuty ale proszę zacytować calą moją wypowiedz.
Nie mam w tym żadnego interesu , dlaczego jednak mialaby powstać specyficzna klasa dla której będą tytuly MP.
Jestem zdania że tytuly MP jak narazie powinna przyznawać jedna instytucja.

.............

P.S. Panie Goś , zadalem sobie trudu i przeczytalem caly temat od deski do deski i nie mogę znaleśc swojej wypowiedzi w kontekście który Pan podaje. Proszę mi pomóc.
A teraz ja pomogę Panu. Tematem nie jest czy klasa MF będzie startowala w EMP , sprawa jest wyjaśniona , ale czy będzie przyznany tytul MP Tamiya. Ten wątek już prawie zostal wyjaśniony po wypowiedzi Zbyszka C.
.

Panie Dzierzęcki proszę bardzo ( szkoda tylko że zadał Pan sobie tyle trudu czytając nie ten temat ).
Oto Pańska wypowiedź z innego tematu na tym forum, którą zacytował Darek Flisiak pisząc : "NIKT NIGDY NIE BYŁ W STANIE MI TEGO ZABRONIĆ", cytuję " No to super. Terza będziemy mieli więcej Mistrzów. Przypominam sobie jat to nasz przedstawiciel LOK-u usilnie przekonywał nas że tylko ta instytucja ma prawo przyznawać takie tytuły. Nie mam nic przeciwko temu ALE TERAZ NIECH KTOKOLWIEK ZABRONI P. DARKOWI FLISIAKOWI PRZYZNAWANIA TYTUŁÓW MP HPI, Ofnie czy innym dystrybutorom. Jak do tego dojdzie to gdzie się podzieje nasza nadrzędna instytucja " koniec cytatu.

To jak to jest w rzeczywistości, raz Pan pisze ,cytuję " Jestem zdania że tytyły MP jak na razie powinna przyznawać jedna instytucja " koniec cytatu. Natomiast drugi raz NAWOŁUJE pan Darka i inne firmy do nadawania Tytułów MP. Gdy jedna z tych firm chce takie tytuły nadać, pan jest przeciw. Wybaczy pan - przestaję rozumieć ???
Dziękuję również że chce mi pan pomóc lecz , jak sam pan pisze temat " klasy" MF już dawno jest wyjasniony , modele MF mogą startować w w ET. Więc gdzie tu mowa o " klasie".
I o tym pisał jeden z kolegów, gdy kazał mu pan przeczytać uważnie cały ten temat.

Mam nadzieję, iż wyjasniłem panu i innym kolegom sprawę wystarczająco jasno.

Pozdrawiam

Robert Goś

Ostatnio edytowano Wt maja 09, 2006 9:13 pm przez Robert Goś, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 8:31 pm 

Przykro mi że nie wyczytal Pan z tych slów ironii. Moglem użyć tych emotikonów, byloby latwiej.

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 8:37 pm 

To Ci się Artur oberwało jak kiedyś mi(wpadłeś pod wnikliwe analizy Pana Roberta,miej się na baczności) :D
Polska i tak jest wystarczająco poniewierana to i tytuły mistrzów może nadawać kto chce i gdzie chce i za co chce. :shock:

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 8:45 pm 

Kończę dyskusje w tym temacie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 9:06 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):

Polska i tak jest wystarczająco poniewierana to i tytuły mistrzów może nadawać kto chce i gdzie chce i za co chce. :shock:

Witam.

I to jest niestety smutna prawda, :cry: :cry: :cry:
Miejmy nadzieję, że kiedyś się to zmieni. :lol:

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 09, 2006 9:52 pm 

Aż się prosi aby ktoś w ten cały temat przy.... i zakończył
tą jałową dyskusję.

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 10, 2006 12:05 am 

ROJNA napisał(a):
Jacek Żurek napisał(a):
1. to pytanie raczej do LOK a nie do mnie
2. nie dawalismy nikomu lapowek i nikt nie zostal przekupiony za modele. nie ma nowej klasy. jest tylko klasyfikacja i nagrody ktore sami wreczamy. zawodnicy ktorzy byli w Michalowicach przekonali sie. w klasie 4wd nagrode dostal zawodnik ktory startowal DF01 i wcale nie byl pierwszy
3. zgadza sie. wprowadzila nowe lepsze podwozie. nazwa jest podobna Super Fighter G DT02. poprzednik nazywa sie Mad Fighter (jeden i drugi w wolnym tłumaczeniu wojownik)
4. ja tez Ciebie prosilem o oferte i otrzymalem zadnej powaznej propozycji. przy zakupie 10 aut na raz wypadalo by dac upust. wydaje mi sie ze jest to w dobrym tonie, aby osoby zainteresowane wieksza iloscia traktowac inaczej.
5. jezeli nie chcesz robic zakupów w ATA to zapraszam do Naszej konkurencji HIT BIS

Jacek

1. Twierdzisz ze to LOK wymislil sobie klase na modelu ktory juz nie jest produkowany ?? :lol: :lol: :lol:
2. Nie pytalem a lapowki czy o przekupstwo. Masz cos na sumieniu ? :D
3. Ciesze sie ze juz wiesz ze MF2 nie istnieje :wink:
4. Otrzymales konkretna cene, nie odpowiadala ci ? nie moj problem. Lecz nie zmienia to faktu ze do dzis nie otrzymalem oferty od firmy ATA
5. chyba przegapiles pytanie, bo to napewno nie jest odpowiedz. Dla przypomnienia :
5. tytul "MISTRZA Tamiya Maf Fighter" to nie to samo co :
Cytat:
Na koniec sezonu zostanie przyznany tytuł Mistrza Polski Tamiya Mad Fighter

6. Jak moge robic zakupy nie majac oferty handlowej ?? Zobacz pkt. 4

powiedz co chcesz osiagnac piszac o tym wszystkim
to co mialem powiedziec juz powiedzialem
jezeli sa jakies niejasnosci to prosze o kontakt z LOK

przeciez sklep nie moze nadawac tytułow MP wiec problem nie powinien byc kierowany do Nas

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona