Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So lip 18, 2026 9:26 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 245 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 26, 2006 11:13 pm 

Od początku było powiedziane i ustalone że AMB RC jest w Nowym Sączu. Proszę nie pisać że Topstock w 02.05.06 bo jeszcze jest DTM 540 i jest to traktowanie z góy tych klas że niby gorsze? Zawody przeniesiono a urządzenie zostaje.

GG 8022719

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 27, 2006 6:46 am 

Grzesiu tupni jeszcze nóżką :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 27, 2006 7:16 am 
Popieram tupanie To wszystko jest naprawde nie na forum .Proszę o korespondencje prywatną.

Ostatnio edytowano Cz kwi 27, 2006 10:07 pm przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 27, 2006 8:44 am 

Jak najbardziej na Forum Grzesiu , jak najbardziej . I tylko na Forum . Nie daj się zastraszyć . :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 27, 2006 11:00 am 

Cytuj:
Popieram tupanie To wszystko jes naprawde nie na forum .Proszę o korespondencje prywatną.

to raczej bylo w innym sensie napisane.
Po za tym jak widze po raz kolejny raz nie jest Pan w stanie pomyslec racjonalnie i bezradnie utrzymuje Pan swoja podjeta decyzje. Nie zastanowil sie pan gdzie bardziej potrzebne jest Amb rc i gdzie docelowo mialo ono byc. Jak zwykle znowu jest cale zamieszanie przez panska osobe i znowu decyzje beda zmieniane kilkakrotnie. Moze czas dac komus innemy szanse,komus kto po tylu latach juz by sie nie mylil co zawody i co decyzje. Nie pisze tu nic obrazliwie,poprostu ze smiechu przeszlo do flustarcji i juz dluzej nie moge na to patrzec..

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 27, 2006 11:45 am 

Wróble ćwierkają , że nowe AMB ma tez być użyczane FSR -om (ślizgi ) :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 27, 2006 2:55 pm 

Modelarze kołowi wyszli z inicjatywą nowego AMB RC, jeżeli ktoś jeszcze skozysta to, ok ale nie w terminie naszych zawodów modeli kołowych. Tak jak Patryk napisał nie można pochopnie podejmować decyzji. Myślę że gdzie więcej pracy tam powinno nowe pracować, bo szybciej daje wyniki. Forum jest do dyskusji więc nic złego nie napisłaem i nie chciałem urazić. To jest moje zdanie i jak widzę też innych modelarzy.

GG 8022719

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 27, 2006 3:51 pm 

Z tego wszystkiego wnioskuję, ze LOK robi nam wielką łaske umożliwiając ściganie się przy zastosowaniu nowego AMBrc. Sęk w tym, ze po tylu latach płacenia licencji (nie mówie o sobie, bo taki interes na mnie nie robi wrażenia - niby kupuje sie licencję, a otrzymuje sie ją w przyszłym roku;) coś sie zawodnikom należy nieprawdaż? A tutaj jakaś wielka łacha. A pan Zbigniew jakby mógł to pewnie wstawiłby to urządzenie do gabloty i co tydzień wycierał na nim kurz, by się obudowa nie porysowała i lakier nie wyblakł ( o ile tego nie robi). Wybaczcie panowie ale nic sie nie zmieniło. Do tej pory trzeba było walczyć ze starym AMB, by działało (podziwiam sędziów) ale teraz, mimo rozwoju techniki powracamy do starego wątku. Oby nie powrórzyła sie sytuacja, ze stare urządzenie nie liczy bo coś tam ... . Bo wtedy wielu straci cierpliwość.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 27, 2006 10:16 pm 
W związku z niechęcią do dzielenia się jedynym (z takim trudem zakupiono) LOK zakupi drugie amb RC dla FSR i M. Ja raczej patrze na możliwości organizowania imprez równolegle np. 13 -14 05 2006 Tarnów i Jelcz
.P.S. Panie Patryku jak ja się zajmowałem modelarstwem od 1967 to Pan w zębach koszule nosił jak to mówią co niektórzy modelarze i proponuje zmiane kanału w TVP.Od Piątku będzie relacja w Telmaniaku z Blue City.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 27, 2006 11:04 pm 

Cytuj:
P.S. Panie Patryku jak ja się zajmowałem modelarstwem od 1967 to Pan w zębach koszule nosił jak to mówią co niektórzy modelarze i proponuje zmiane kanału w TVP.Od Piątku będzie relacja w Telmaniaku z Blue City.

Gratuluje i podziwiam,ze nadal nie ma pan o tym bladego pojecia.
Nie widze zwiazku z telemaniakiem,po za tym rano w piatek wyjezdzam do Nowego Sacza.

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 8:19 am 

Panie sekretarzu . A jak ja zaczynałem przygodę z modelarstwem , to Pan na chleb mówił "beb" , a na księdza Zorro . :D

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 8:22 am 

Co to jest Telemaniak ? Na jakim kanale i w jakich godzinach ?

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 9:37 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
W związku z niechęcią do dzielenia się jedynym (z takim trudem zakupiono) LOK zakupi drugie amb RC dla FSR i M.

Czy to dlatego LOK planuje podniesc koszt licencji w przyszlym roku?

Marek

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 10:03 am 

Marek Pleskacz napisał(a):
W związku z niechęcią do dzielenia się jedynym (z takim trudem zakupiono) LOK zakupi drugie amb RC dla FSR i M.

Czy to dlatego LOK planuje podniesc koszt licencji w przyszlym roku?

Marek

Drożeje paliwo to i na pewno w tym roku wydruk licencji będzie droższy.

Tomek Massalski

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 2:59 pm 

Wojtku masz racje 20% lub !6% z RIK- modelsport
- do czego to paliwo?? - takiego paliwa, które nie nadaje się do wyczynowej jazdy, nie chcę nawet za darmo.

Przepisy mówią wyraźnie o braku limitu zawoartości nitrometanu w klasach off-road, buggy jeżdżą na optymalnej 25% mieszance, a do Monsterów spokojnie można lać 33% (np. paliwo RB dedykowane monsterom ma właśnie taką ilość nitrometanu).
W życiu nie wlałbym do ośmioportowego tuningowanego Novarossi paliwa o którym wyżej mowa.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 245 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Następna strona