szatan3000 napisał(a):
no i revo jest leprze a skala pozostaje do uzgodnienia bo wielkość ta sama prawie. i silnik w revo sie lepiej kręci.
nie no proszę Cię, nie bij mnie takimi tekstami. Od razu osądzasz, że revo jest lepsze, tylko na jakiej podstawie? Miałeś choćby jeden z tych modeli, jeździłeś nimi a może znasz je tylko z obrazków z google? Savage jest wyższy i odrobine dłuższy, szerokość ta sama mniej więcej. Savage jest cieższy porządnie. (trzeba go zatachać 2 km, żeby zobaczyć, że różnica w wadze jest, latam co tydzień z savem pod pachą, że ręce odpadają). A jak oceniłeś, że silnik się lepiej kręci? Bo tego już nie rozumiem, co w savie sie wał po torze "ósemki" kręci? Sory, ale wytłumacz mi to? Bo ja druny jestem i mi się wydaje, że każdy silnik modelarski (przynajmniej samochodowy) kręci się w to samo głupie kółko, ale ja przecież nie wiem nic o tym... bo ja mam spaline a ty elektryka... Więc proszę o wytlumaczenie, bo ja nie rozumiem na jakiej podstawie wysnówasz takie wnioski? Hęę?
Daruj sobie takie komenatrze, bo one nie mają sensu.
szatan3000 napisał(a):
no i revo jest leprze a skala pozostaje do uzgodnienia bo wielkość ta sama prawie. i silnik w revo sie lepiej kręci.
Lepsze pisze się przez "sz", nie wiem może jakieś nawiązanie do pana "wicemarszałka sejmu" o podobnie brzmiącym nazwisku?