Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So lip 18, 2026 9:25 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 245 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 24, 2006 3:17 pm 

Maciej Bartoszek napisał(a):
Prosiłem kiedys o fotki torów i opisy jak tam trafic, jeden już mamy :) a co z reszta ?

Czy to jest taki wielki problem żeby uzgodnić z Markiem i podwiesić takie info na stronie głównej RC-Auto ?
A może twórcy/właściciele torów mają coś do ukrycia ?

Pisałem juz o Twoim pomysle w watku http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=15902 i cisza...... :!: :?: :!: :?:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 24, 2006 10:31 pm 

Wojtek Brudnik napisał(a):
Czegoś tu nie rozumiem. Pan Zbyszek Ciećwierz napisał że prace posuwają się zgodnie z planem, a z fotek Pana Janka wynika że :
1) albo Pan Jan nie odnalazł miejsca w którym jest tor
2) albo Pan Jan odnalazł miejsce, ale toru brak - co jest przerażającą perspektywą, bo tor od dawna powinien już stać....

PROSZE O WYJAŚNIENIA
PILNE
Pozdr,
W

Panowie

Rozmawiałem wczoraj ze Zbyszkiem i obiecywał ze wszystko będzie na czas gotowe. Dajmy mu szanse. Do zawodów pozostało parę dni.
Ja bym się bardziej obawiał o urządzenie do liczenia okrążeń, oraz o ekipę sędziowską. Ponieważ dostałem zapewnienie, że wszystko będzie dopracowane nie widzę powodów dla których mielibyśmy mieć jakiekolwiek pretensje. Jeżeli natomiast coś będzie nie tak to postaram się aby kilku znajomych redaktorów z gazet codziennych pokazało się na zawodach i opisało to co zobaczą. W chwili obecnej zawodnicy z różnych stron Polski są zainteresowani torem który powstaje. Do tego stopnia, że specjalnie przyjadą wcześniej aby zobaczyć prace budowlane. Ja liczę na to, że zawody się odbędą i wszyscy zapamiętamy je pozytywnie.

Dziękuję
Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 6:12 am 

Witam
Prosze o zrozumienie jedziemy ładnych pare kilometrow ponosi sie wysokie koszty i tu nie moze byc watpliwosci czy tor bedzie lub nie .
Nastepnie Jacek pisze o urzadzeniu AMB ,ktorego mamy sie obawiac
to juz cos nie tak.Ja osobiscie uwazam ,najpierw porzadnie przygotowac tor ,a pozniej robic zawody.Dawanie komus szansy takim kosztem tylu Osob to absurd .Zalezy nam wszystkim na tych zawodach ,dlatego apeluje do Organizatora ,jezeli jest problem rowniez z ekipa sedziowska oraz wyrobieniem sie z terminem budowy ,to prosze sie zastanowic .

Zycze Powodzenia

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 6:48 am 

A może Pan Janek był nie na tej, prywatnej posesji...Dobrze że mu krzywdy nie zrobili(jakieś psy,albo dubeltówka z solą)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 10:16 am 

Zaremba Lesław napisał(a):
A może Pan Janek był nie na tej, prywatnej posesji...Dobrze że mu krzywdy nie zrobili(jakieś psy,albo dubeltówka z solą)

W recepcji hotelowej jest bardzo atrakcyjna obsługa.
Byłem, zobaczyłem i porozmawiałem sobie.

Jeszcze jadna sprawa.
Jezeli ktos ma motorówke zdalnie sterowaną to niech zabierze. Jest piekne jeziorko. Jeżeli tylko własiciel sie zgodzi można sie pobawić.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 10:25 am 

Jacku, zboczyłeś z tematu . Mówimy o torze do jeżdżenia , a nie o obsłudze . :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 12:19 pm 
Komunikat Szanowni koledzy wykonanie toru będzie zakończone 1 05 2006 godz 10 00 zapraszam na bieg sponsorski o god 17 00 przed chwilą zakupiłem rury o śr,100mm. takie jak na torze pod namiotem u Defeny.Pana Janka zapraszam na strone ZGLOK to się przekona kto jest sekretarzem a kto skarbnikiem CKMLOK.To jest ostatni mój komunikat biore urlop i będe na budowie chyba że coś pilnego to przeglądam poczte o 23 30 .Do spotkania na torze.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 1:10 pm 

W związku z powyższą informacją Panu Zbigniewowi życzę powodzenia w budowie toru.
---------------------------------------------------
PS.
Użytkownik forum Bonawentura upoważnił mnie do umieszczenia w tym temacie jego uwagi
Cytuj:
Nie mam możliwości pisania w tym dziale, więc piszę na priv. Możesz zacytować moją wypowiedź z podpisem. Nie mam się czego wstydzić.
To jest chore!!!
To nie Pan powinien prostować swoją wypowiedź tylko Pan Sekretarz powinien przeprosić, w imieniu organizacji, za nie aktualizowanie oficjalnej strony LOK i podać link do zaktualizowanych danych.

Ostatnio edytowano So kwi 29, 2006 2:32 am przez Jan Matukin, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 1:16 pm 

Panie Zbyszku jak widzę z postu P.Janka "Wielki Brat"obserwuje nawet z lotu ptaka,a myślałem że jest szansa na tego 6 maja... :D
Ps.Do P.Jacka;Pan Janek jest pewnie besobsługowy i obsługa Go nie interesowała...

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 3:28 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Komunikat Szanowni koledzy wykonanie toru będzie zakończone 1 05 2006 godz 10 00 zapraszam na bieg sponsorski o god 17 00 przed chwilą zakupiłem rury o śr,100mm. takie jak na torze pod namiotem u Defeny.Pana Janka zapraszam na strone ZGLOK to się przekona kto jest sekretarzem a kto skarbnikiem CKMLOK.To jest ostatni mój komunikat biore urlop i będe na budowie chyba że coś pilnego to przeglądam poczte o 23 30 .Do spotkania na torze.

Odetchnałem z ulga :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 6:46 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):

Witam czy mma rozumieć że moge przyjechać o 10 na treining , a pózniej bieg sponsorski??

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 8:26 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Ps.Do P.Jacka;Pan Janek jest pewnie besobsługowy i obsługa Go nie interesowała...

Pan Jan ma córkę która jest w moim wieku.
Nie wiem czy wypada aby interesował się młodziutka recepcjonistką. :?
Chociaż kto wie co w trawie piszczy. :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 25, 2006 11:23 pm 
Z ostatniej chwli : pozyskałem firmę Riku modelsport która chce przekazać palwo 10 pojemników 2,5l ora 3 poj.5l z nitro 20 procent lub 16 które jest dla Was lepsze Firma ATA zakupi puchary .

Uwaga jeżeli zgłosi się 5 młodych zawodników to wprowadze grupe wiekową junior na tych zawodach a może i na M.P.
Proszę o wypowiedż które paliwo bierzemy na nagrody.Oczywiście zapraszam na treningi od godz 10 w dn 1 05 2006 do Michałowic O innych sponsorach przekaże wiadomość wkrótce.Prase zapraszam również.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 26, 2006 12:18 am 

Moja sugestia

Do silników o pojemności 3,5 cmm preferowane jest paliwo o zawartości NITROMETANU 25%.

Do silników o pojemności 2,11 - 2,5 cmm preferowane jest paliwo o zawartości NITROMETANU 16%.

Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 26, 2006 7:30 am 

Panie Zbyszku,
które AMB będzie na zawodach ? Montować indywidualną pchełkę czy jeździmy na starym.
Pozdrawiam,
W

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 245 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Następna strona