Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
...nie mogę sobie przypomnieć kto wybrał Pana Jana do Sekcji modeli samochodów zdalnie sterowanych...
Zebranie zawodników w Rudzie Śląskiej na Halembie w 2002 roku - Pan nawet wysunął moją kandydaturę - są świadkowie (m. in. Pan Bernady) i powinien Pan mieć protokół - chyba, że został zniszczony.
...Plany toru oraz budowa zostały zakceptowane przez Dyrektora Pana Jana Rozmusa oraz przyjęte do realizacji i zakceptowane przez Prezesa Ligi Obrony Kraju Pana Grzegorza Jarząbka...
Trzeba było to na samym początku napisać - nie byłoby sprawy.
Wystarczyło też napisać, że w związku z taką a taką sprawą dyrektor biura podjął taką a taką decyzję - i to przy pierwszym Pana poście dotyczącym zawodów w Nowym Sączu - na posiedzeniu CKM nic takiego nie zakomunikowano.
...W związku z oszczędnościami wprowadzonymi przez CKMLOK nie widzę potrzeby udziału Pana W zawodach w Blue City oraz w Nowym Sączu poprostu nie ma kasy na takie przejazdy...
Wcześniej były inne ustalenia - z Panem, firmą ATA i Panem Pasiutem - ale przyjmuję do wiadomości.
A co do oszczędności - to pieniądze są jednak, bo jak dwukrotnie Pan pisał, wybiera się na inspekcje torów, m. in. to Nowego Targu. Otrzymałem kilka telefonów od zainteresowanych zawodników z obawami, że bez względu na to co tam zastanie, jako pracownik ZG LOK zrobi Pan wszystko by zawody w Nowym Targu zostały odwołane.
...A sprawę niefortunnego zamieszczenia składu CKMLOK na Stronie BMZWLOK zostnie to zmienione.
Na ostatnim posiedzeniu CKM w Warszawie Z-ca Dyrektora Biura Pan Włodzimierz Melion podał wszystkim uczestnikom nowy i aktualny adres strony lokowskiej i stwierdził, że tylko ta strona jest aktualna - data aktualizacji 10.01.2006 r. - podał również numer swojego telefonu komórkowego z zaznaczeniem, by dzwonić w razie jakichkolwiek problemów.
Na razie oficjalna strona
www.lok.org.pl jest wiążąca dla wszystkich zainteresowanych i w moim przekonaniu nie powinna wprowadzać w błąd.