Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 7:20 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 188 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 12:16 pm 

nie Ja , tylko My :) ... mozemy tak zrobic, poczekam na oficjalne wiadomosci z Sacza a pozniej porozmawiamy, jesli ktos chce moze do nas dołączyc.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 12:19 pm 

To co - nie jest możliwa roszada bagusów z 29.04. na 2-3.05.?
Bo problem nie jest chyba w krawężniku i wiaderku. Propozycja Janka Pasiuta w jego pierwszym poście jest próbą rozsądnego kompromisu.
Ustępstwo już zrobił - dołożył dzień do zawodów, swój dodatkowy czas i zadeklarował poprawkę toru. Ale stwierdził, że jego rozwiązanie jest "niedobre dla zawodników z modelami elektrycznymi".
Arek napisał też:
Cytuj:
...Bardzo ubolewamy ze w taki sposób traktuje sie dwie najbardziej dynamicznie rozwijajce sie klasy i zawodników biorących w nich udział...

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 12:40 pm 

Oj przepraszam mój błąd. Poczekamy na rozwój wydarzeń.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 12:45 pm 

MY, MY!!

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 1:00 pm 

Jan Matukin napisał(a):
To co - nie jest możliwa roszada bagusów z 29.04. na 2-3.05.?
Bo problem nie jest chyba w krawężniku i wiaderku. Propozycja Janka Pasiuta w jego pierwszym poście jest próbą rozsądnego kompromisu.
Ustępstwo już zrobił - dołożył dzień do zawodów, swój dodatkowy czas i zadeklarował poprawkę toru. Ale stwierdził, że jego rozwiązanie jest "niedobre dla zawodników z modelami elektrycznymi".
Arek napisał też:
Cytuj:
...Bardzo ubolewamy ze w taki sposób traktuje sie dwie najbardziej dynamicznie rozwijajce sie klasy i zawodników biorących w nich udział...

sądze ze nie jest to problem, tylko czekamy z niecierpliwościa na konkrety, sam Pan pisał o salomonowym rozwiązaniu ... niech wkoncu zapadnie decyzja, bo na obecna chwile, jest zakręcenie i obawa przed napływem setek pielgrzymów z klas off-roadowych.
Więc jak robimy ? My sie dostosujemy.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 1:41 pm 
Administrator forum

Jan Pasiut napisał(a):
.....Abym więcej nie musiał czytać takich wypowiedzi jak poprzednie pozostawiam program naszych zawodów taki jak jest w kalendarzu rocznym, a jedną ewentualną zmianą zależną od decyzji modelarzy i współorganizatorów.
Jezeli do piątku zadecydujecie że jeden dzien na rozegranie modeli terenowych tj 29 kwietnia (sobota) wystarczy to je w tym dniu zorganizujemy, jeżeli nie to odstępujemy od organizacji tych klas na zawodach w Nowym Sączu.
Organizujemy tylko zawody modeli spalinowych i elektrycznych na torze asfaltowym wg planu rocznego.

Panowie, czy nie czytacie postów dokładnie? wyraźnie Pan janek napisał co i jak. Teraz piłka jest po stronie startujących w off-road i wypowiedź w teamcie: starczy jeden dzień czy nie oraz poinformowanie o tym Pana Janka. I nie piszmy już o krawężnikach, grabkach, łopatkach czy innych piaskownicach. Prosze - chociaż nie ejstem organizatorem zawodów w Nowym Sączu - aby na forum zdeklarować co i jak.
W końcu czas na konkretny informator od organizatora i teraz od przedstawicieli off-road zależy jak szybko on będzie podany do publicznej wiadomości.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 2:21 pm 

Ja jestem za pozostawieniem starej daty bo niektórzy już ustawili sobie czas. Czyli 29.04.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 2:54 pm 

Jeden dzień na rozegranie zawodów w klasach off road spalinowych to dużo za mało. Dobrze by było jak by był minium jeden terning(mile widziane dwa) Do tego 3 eliminacje (mogą być 4 ale 3 wystarcza moim zdaniem) i półfinały i finały. Pzykładem bardzo dobrego harmonogramu były zawody w Warszawie GS Cup. Jesli o mnie chodzi to ja jestem za przeniesieniem zawodów do innego miasta i zorganizowania zawodów dwódniowych dla klas spalinowych.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 3:19 pm 

Michał Zieliński napisał(a):
Jeden dzień na rozegranie zawodów w klasach off road spalinowych to dużo za mało. Dobrze by było jak by był minium jeden terning(mile widziane dwa) Do tego 3 eliminacje (mogą być 4 ale 3 wystarcza moim zdaniem) i półfinały i finały. Pzykładem bardzo dobrego harmonogramu były zawody w Warszawie GS Cup. Jesli o mnie chodzi to ja jestem za przeniesieniem zawodów do innego miasta i zorganizowania zawodów dwódniowych dla klas spalinowych.

Jestem podobnego zdania, jeden dzien to zdecydowanie za malo. Wszystko trzeba by bylo rozgrywac na "warjata" wyscig po wyscigu a chyba nie o to chodzi.
Jestem za zawodami odzielnymi dla off-road ( dwu dniowymi )

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 3:43 pm 

Michał Zieliński napisał(a):
...ja jestem za przeniesieniem zawodów do innego miasta i zorganizowania zawodów dwódniowych dla klas spalinowych.

Jakie miejsce proponujesz, jaki termin i kto ma byc organizatorem?
Pan Pasiut zaproponował zawody dwudniowe u siebie 2-3.05. jako alternatywę dla terminu 29.04.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 4:41 pm 

Zawodnicy nie chcą już imprez na silę , na niedostosowanych torach, w pośpiechu. Osobiście zostalem poinformowany o konieczności przesunięcia zawodów spalinowych off-road w NS, czy wyobrażacie sobie taką rzeszę zawodników na torze i jak zostanie rozwiązana sprawa z miejscem serwisowym. Nie wspomnę już o braku jakiegokolwiek zjazdu do tankowania. Zresztą o tym pisaliśmy i sprawa zamknięta.
Po co odgrzebywać klasy z lamusa ( E-10, E-10F) i to w dodatku kosztem klas spalinowych. Dobrze wszyscy wiecie że jeden dzień na spaliny asfaltowe to minimum, ile razy można powtarzać że specyfika tej klasy jest taka że muszą być treningi. To nie jest elektryk.
To nie musi być ,,tydzień modelarski,, dla wszystkich klas,mniej a lepiej.
Prosze rozważyć te sugestie.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 6:17 pm 

Jan Matukin napisał(a):
Pan Pasiut zaproponował zawody dwudniowe u siebie 2-3.05. jako alternatywę dla terminu 29.04.

Miejsce Malinka z urzytkowników forum 3 tor w Polsce. Termin może nie podczas tamiya cup, ale np tydzień po planowanych zawodach w NS, tutaj musi dojśc do rozmowy LOK-u z Panem Flisiakiem, w celu umówienia tych szczegółów, lecz musi to nastąpić jak najszybciej
Drugim wyjściem jest może Rzeszów, chociaż nie wiem jak tam jest z torem i organizatorem.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 06, 2006 11:08 am 
-=ADA$=-

Wczoraj do mnie zadzwonil Krzysiek Dziobon z Nowego Targu, i prosił zeby przekazc ze moze zorganizowac te zawody, podobno mial dzwonic do Pana Jana zeby jeszcze kilka rzeczy ustalic.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 06, 2006 11:09 am 

Jan Matukin napisał(a):

Tak jak napisał Adam Jaszczurowski post wyzej...zdecydowanie lepszy tor, cheć organizatora jest na zrobienie zawodów, a odleglosc z Nowego Sącza do Nowego Targu znikoma...

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 06, 2006 11:36 am 

No to już leprza propozycja.Nawet nie daleko.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 188 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Następna strona