Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N maja 31, 2026 9:22 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 30, 2006 11:36 pm 

ŻYLETA napisał(a):
...Na temat organizacji zawodów, wszelkich "za" i "przeciw" powinni się wypowiadać zawodnicy, którzy czynnie w nich uczestniczą. Teoretykiem może być każdy...

Sławek Siwecki to znana modelarzom osoba - nie żaden "teoretyk" - ale może dowiemy się, kim jest ukrywająca się za pseudonimem "żyleta" osoba - po pewności zabierania głosu na temat zawodów wygląda, że może to ktoś z równie jak Sławek znanych i utytuowanych zawodników - nie wstydź się Kolego (Koleżanko?) - sami swoi!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 9:21 am 

Jacek Ochociński napisał(a):
ŻYLETA napisał(a):
...Na temat organizacji zawodów, wszelkich "za" i "przeciw" powinni się wypowiadać zawodnicy, którzy czynnie w nich uczestniczą. Teoretykiem może być każdy...

Sławek Siwecki to znana modelarzom osoba - nie żaden "teoretyk" - ale może dowiemy się, kim jest ukrywająca się za pseudonimem "żyleta" osoba - po pewności zabierania głosu na temat zawodów wygląda, że może to ktoś z równie jak Sławek znanych i utytuowanych zawodników - nie wstydź się Kolego (Koleżanko?) - sami swoi!

Jacek i Sławek

Żyleta wygląda w live jak tytułowa bohaterka z filmu Żyleta.
Jeżeli oglądaliście film to wiecie o kogo chodzi :roll:

pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 10:23 am 

Hmmm...
Jesli chodzi o "znana" czy "nieznana" osoba.
W przeciągu 2 lat Pana Sławka na zawodach widziałam dwa razy, a na zawodach spalinowych jestem regularnie...to tak odnośnie teorii i praktyki.

Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą. Żyleta jest kobietą. Może nie znanym powszechnie, utytułowanym zawodnikiem z wieloletnim stażem, jednak w jakimś stopniu wiedzą i praktyką nie odbiegającą od niektórych, którzy zawodnikami siebie nazywają.

Pozdrawiam

PostNapisane: Pt mar 31, 2006 10:52 am 

Sławek Siw. napisał(a):
Wojtek Brudnik napisał(a):
Czy ktos może mi wyjaśnić jaki jest sens rozgrywania zawodów bagusów i monsterów w tym samym terminie w odległości 100 km od siebie ???
Czy nie można jednej z tych imprez przesunąć tak by zamiast dzielic zawodników na dwie grupy mozna bylo ich spotkac na obydwu imprezach.
Proponuje organizatorom oglądnięcie filmu "dla dorosłych" w którym jest instruktarz jak rozwiązać tego typu problem.

PS
Cytat z ww. filmu : "Kargul, podejdź no do płota..." :lol:

Jak widzisz pogoda zagrała na nosie niektórym jeśli chodzi o organizację zawodów...
Było wiele postów za i przeciw, ale finalnie okazało się, że zorganizowanie jednych zawodów także nie wchodzi w grę.
Pojawiły się inne anomalia organizacyjne w postaci blokowania wpisów zgłoszeniowych do zawodów w Warszawie organizowanych przez SG-RB czego wcześniej w historii RC nie było.

Cóż przyszłość projektów nieprzemyślanych przynosi nowe...

z tego typu przypadkami będziemy mieli do czynienia notorycznie, niestety niezaleznie od nas...
Dla czego? dla tego, że zgłoszenie około 70-ciu modeli MT do takich zawodów przerasta niektórych i wskazuje właściwie na sugestię rozgrywania zawodów jedynie dla tej grupy oddzielnie.
Albo dla tej grupy głównie, a dla innych klas przy okazji...

Z przykrością stwierdzam że Twoje ostatnie posty zawsze wywolują zamieszanie, raz nie podobają Ci sie osoby wybrane do posekcji , to znowu czepiasz sie spania za 5 zl.
Czyżbyś zglosil sie na zawody GS RB Cup , nie przypominam sobie a zabierasz glos i to w formie uszczypliwie atakującej. Wpadasz na forum co jakiś czas , strzelisz bombe i ... w zasadzie nic.
Przynajmniej RAZ zgloś sie na zawody zagraniczne, pojedz tam i zobacz jak to się odbywa. Wszędzie są limity dla ilości startujących i nie jest to nic dziwnego.
Nikt z osób zgloszonych do Malinki nie powinien mieć pretensji , sam wybral impreze.
Jeżeli Twoje posty mają zamiar podnieść poziom organizacyjny zawodów i zawodników to nie tędy droga.
Chetnie przyjade na imprezę której będziesz organizatorem ,lub wspólorganizatorem, poznam Twój poziom organizacji zawodów , może wprowadzisz zupelnie nowy trend w temacie

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 10:54 am 

ŻYLETA napisał(a):
Hmmm...
... a na zawodach spalinowych jestem regularnie...
Pozdrawiam

od kiedy? od "zawsze"?
wydaje mi się jednak, że czasami odrobina odwagi cywilnej wystarczy, żeby podpisać się choćby imieniem, o nazwisku nie wspominając - nie interesują mnie jakieś domysły na temat uwag Jacka Żurka, chciałbym wiedzieć po prostu, z kim prowadzę dialog, szczególnie jeśli z wypowiedzi "żylety" wynika, że ma pojęcie o sprawach zawodów. Na tym forum jest taki dobry zwyczaj, że WSZYSCY zawodnicy posługują się własnym imieniem i nazwiskiem, dotyczy to również ich mechaników czynnie uczestniczących w dyskusjach na forum (Zaremba, Żelazo) - nie widzę powodu, dla którego część z nas ma wiedzieć z kim rozmawia, a część - np. ja czy Sławek mieć tylko mniej lub bardziej trafne domysły.

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 2:18 pm 

Nie napisałam, że od zawsze. Odkąd zaczęłam się na nich pojawiać - czyli od ponad 2 lat - to jestem regularnie.

Nie rozumiem, skąd takie wrogie i nerwowe wręcz nastawienie. Czy jeśli podpiszę się imieniem, to zyskam respekt czy szacunek? Czy zmieni się ton wypowiedzi? Nie sądzę. To co, miałabym ewentualnie do powiedzenia nie zależy przecież od podpisu...Powinno się odnosić bezpośrednio do wypowiedzi i treści, a nie do nazwiska. I tego właśnie bym chciała. Aby zwracano uwagę na to, co mam do powiedzenia, a nie na podpis...

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 8:41 pm 

Odp...... się od Żylety , mojej najlepszej modelki . Połowa użytkowników tego Forum ukrywa się pod idiotycznymi pseudonimami . I jakoś to nikomu nie przeszkadza , mimo wielu sugesti , żeby się podpisywać z imienia i nazwiska .

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 9:22 pm 

Jacek Ochociński napisał(a):
(ciech)
Na tym forum jest taki dobry zwyczaj, że WSZYSCY zawodnicy posługują się własnym imieniem i nazwiskiem, dotyczy to również ich mechaników czynnie uczestniczących w dyskusjach na forum (Zaremba, Żelazo) - nie widzę powodu, dla którego część z nas ma wiedzieć z kim rozmawia, a część - np. ja czy Sławek mieć tylko mniej lub bardziej trafne domysły.

hmm... czyli, zakladajac hipotetycznie, ze gdybym sie stal czynnym zawodnikiem, badz chocby mechanikiem i po tym fakcie nie zmienil nicka na forum na imie i nazwisko, jako, ze "jest dobry zwyczaj" to bede kims gorszym, z pogranicza, wyrzutkiem w opinii "profesjonalnych zawodnikow"?? (z calym szacunkiem dla prawdziwych zawodnikow - zauwazylem tu paru ;) )... a moze bana dostane albo wywalicie mnie z forum?? mi sie moja ksywka podoba.. i nie mam zamiaru z niej rezygnowac bo posluguje sie nia dluzej niz niektorzy tu lat maja.... a jak ktos ma problemy z identyfikacja osob to juz dawno temu wymyslono aparat fotograficzny.... moge wyslac zdjecie z dedykacja.....
myslalem, ze zawodnicy maja inne problemy niz czepianie sie ludzi o ich ksywki, nicki...
btw: jest cos moze o tym "dobrym zwyczaju" gdzies w regulaminie forum??

pozdrawiam

Savage 3.5 Custom - prawie nówka
Missiler 2WD - elektryk mojej córki
GG: 1664122

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 9:43 pm 

niezupełnie, jak zostaniesz zawodnikiem, to admin automatycznie zmieni twoją najlepszą na Świecie ksywkę na Twoje autentyczne imię i nazwisko, bez względu na to, czy Ci się to podoba, czy nie, takie ktoś (nie ja) wymyślił tu reguły- i nie ma to na bycie kimś gorszym lub lepszym żadnego wpływu, a to, że ktoś życzy sobie - z zupełnie niezanych mi powodów - posługiwać własnym imieniem i nazwiskiem - jest to jego osobista sprawa - jednak tak ważne kwestie, jak dyskusje na temat zawodów - również zawodów rangi MP, powinny - moimi zdaniem - odbywać się z otwartą przyłbicą - chyba, że ktoś rzeczywiście woli własne argumenty chować za pseudonimem, ale to już jego prywatna sprawa - oczywiście zanim zapragnie uczestniczyć aktywnie w części forum przeznaczonej dla zawodników.

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 9:48 pm 

Lech Pepliński napisał(a):
Odp...... się od Żylety , mojej najlepszej modelki . Połowa użytkowników tego Forum ukrywa się pod idiotycznymi pseudonimami . I jakoś to nikomu nie przeszkadza , mimo wielu sugesti , żeby się podpisywać z imienia i nazwiska .

ale są to zwykle dzieciaki, Panie Leszku, a 'żyleta' swoimi wypowiedziami stwarza pozory, jakby była jednym z nas - nie do końca wierzę w to, że jest kobietą, i w to, że nie jest jednym z zawodników - niestety, nie miałem tzw. przyjemności, więc nie wiem nadal, kto to jest :):):)
a skoro jest to Pana najlepsza modelka - to może jakieś photo na priva i wszystko będzie jasne - pleeeeease

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 10:12 pm 
Panowie więcej powagi i szacunku dla kobiety .Powiem krótko należą sie Pani słowa uznania za śmiałe i odważne wystąpienia .Wydaje mi się że nawet zdjęcie Pani jest w Modelarzu ale niech to pozostanie wielką tajemnicą Koledzy ta Pani ma racje i nie należy na siłe spraw sportowych stawiać w ten sposób że jakbyście znali twarz to co inaczej toczyła by się dyskusja.Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 10:55 pm 

Chętnie poznam twarz tej pani.
Ja zawsze podpisuję sie pod swoimi postami.

Sądecki Klub Modelarski
Nowy Sącz

Ostatnio edytowano Pt mar 31, 2006 10:56 pm przez Jan Pasiut, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 10:55 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Panowie więcej powagi i szacunku dla kobiety .Powiem krótko należą sie Pani słowa uznania za śmiałe i odważne wystąpienia .Wydaje mi się że nawet zdjęcie Pani jest w Modelarzu ale niech to pozostanie wielką tajemnicą Koledzy ta Pani ma racje i nie należy na siłe spraw sportowych stawiać w ten sposób że jakbyście znali twarz to co inaczej toczyła by się dyskusja.Pozdrawiam.

Zbyszek
a może to Ty sie ukrywasz pod tym nickiem ??

prosze o szczera odpowiedz

thx

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 10:56 pm 
Administrator forum

Dla wyjaśnienia:

w działach otwartych mozna pośługiwac sie ksywką i jest OK.
Jednak jeżeli będzie się chciało zabrać głos w dziale dla zawodników - cóż, ksywka znika i pojawia się Imie i Nazwisko. No chyba że zawodnik nie chce w tych działach mieć prawa do dyskusji - wtedy ksywka zostaje.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 10:58 pm 
Janie ale Ty jesteś znaną postacią w światku modelarskim. Ale tą Panią znasz. Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona