Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 6:17 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 20, 2006 10:41 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
W tym roku planujemy dość dużo krótkoterminowych akcji promocyjnych o których będziemy informowali zalogowanych klientów internetowych sklepów partnerskich HPI. Narzędzie typu newsletter jest jednym z ogólne przyjętych mechanizmów komunikacji.
Mam nadzieję ze dla zainteresowanych logowanie nie sprawi problemu a rejestracja w systemie sklepów partnerskich przyniesie im dodatkowe korzyści.

Ladnie ujete :lol:
a tak na serio to czemu od razu dostaje 3 zamiast jednej wiadomosci?? sa takie same :lol: moze tak nadrabiacie straty ze wysylacie 3 takie same ?? :lol:

Smak zwyciestwa smakuje lepiej po walce FAIR-PLAY

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 21, 2006 7:42 pm 

KubiB napisał(a):
Mnie to zirytowało, ale to ma jednak sens. Ustalmy, że zdecydowałeś się na zakup modelu HPI. Skoro już masz konto w ich sklepie to większe prawdopodobieństwo, że kupisz u nich, a nie u konkurencji. Po co masz się u innych logować i jak to nazwałeś zapychać skrzynke.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sorry jesli to byl tylko taki zart z twojej strony

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 21, 2006 8:59 pm 

Ja też mam sklep internetowy i uważam takie posunięcie za bezsensowne. :shock: Nigdy takich rzeczy nie robiłem ze względu na irytację użytkowników. :roll:

Jako użytkownik nie chcę być zmuszany do rejestracji, jeśli tylko chcę obejrzeć ceny. A już na pewno nie mam ochoty dostawać śmieci do skrzynki. :!:

dodam tylko, że te pseudozabezpieczenia są żenujące, bo nadal można ściągnąc PEŁNY cennik w excelu. :idea:

BUCHACHA

Od razu mówię, że stroną nie jestem, ale:

zaskakujące jest utrudnianie codziennego życia ludziom przez kogoś (FM), kto przez cały czas walczy (z poczuciem misji) z LOKiem, że nie szanuje zawodników. A to niby co jest? :evil:

Jak to było z belką w oku?..... :wink:

Artur

-------------------------------------------------
Rajdy RC - Zapraszam do uczestnictwa!

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 21, 2006 9:00 pm 

BRONEK napisał(a):
KubiB napisał(a):
Mnie to zirytowało, ale to ma jednak sens. Ustalmy, że zdecydowałeś się na zakup modelu HPI. Skoro już masz konto w ich sklepie to większe prawdopodobieństwo, że kupisz u nich, a nie u konkurencji. Po co masz się u innych logować i jak to nazwałeś zapychać skrzynke.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sorry jesli to byl tylko taki zart z twojej strony
Bo w pewnyn stopniu był :wink: . Ale przyznasz, że w moim rozumowaniu była choć odrobina racji. Co do tego to słowo "irytacja" było przesadzone. Jednak fajnie jest zobaczyć cenę jedynie wchodząc do sklepu, a musieć jeszcze wpisać login i hasło.

Tytuł:
PostNapisane: So mar 25, 2006 6:35 pm 

Ale któryś cycek z zarzadu HPI wymyślił sobie że ceny są wyswietlane tylko po zalogowniu. PO CO TO :?: :evil:
A tak z ciekawości lubie sobie czasem wjeść na sklepy internetowe modeli i zobaczyć czy ceny ida w dół hehe (jasne) :D

Tytuł:
PostNapisane: So mar 25, 2006 7:18 pm 

Lokalizacja: Warszawa............ Auto: Yokomo MR4-TC Black Edition
Ajo_00 napisał(a):
Ale któryś cycek z zarzadu HPI wymyślił sobie że ceny są wyswietlane tylko po zalogowniu. PO CO TO :?: :evil:
A tak z ciekawości lubie sobie czasem wjeść na sklepy internetowe modeli i zobaczyć czy ceny ida w dół hehe (jasne) :D

cycek :lol: dobre, dobre :D

Tytuł:
PostNapisane: So mar 25, 2006 7:34 pm 

Witam,
zawsze mnie uczono ze należy wychodzić frontem do klienta i szczerze mówiąc ZIRYTOWAŁ mnie fakt dodatkowego utrudnienia w dostepie do informacji o tak podstawowym znaczeniu.
Może za mało wiem i za krótko żyje, 18 lat w handlu, ale wszelkie utrudnienia nie pomagają w sprzedaży.
Jeszcze mi sie nie zdażyło żeby w realu, jak wchode do sklepu i pytam o cene to sprzedawca mnie pytał jak się nazywam.
Chyba że to jakies niesamowice elitarne produkty. Chociaż nawet w sklepie z bronią cene podadzą bez okazania pozwolenia na broń.
Przy wyborze modelu bardzo ważny był dla mnie dostęp do częsci w tym również do informacji o nich.
Mam Savaga, i na szczęście nie tylko na stronie HPI można kupić do niego czesci, ale jesli ta zasada dotknie również inne sklepy, to zmienie model. To w Polsce jeszcze wolno.
Pozdrawiam
Olek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2