Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 12, 2026 6:38 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 24, 2006 5:37 pm 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
A ja to widze inaczej.
[...]
Co wy na to?

Dobry pomysł. Ja bym połączył je w jeden. Darmowa stronka z prezentacja teamu i ewentualne (po opłacie oczywiście) miejsce na stronę na rcauto, do której byłby odnośnik z prezentacji teamu. Dlaczego tak? Bo jak znam życie, to większość "teamów" nie będzie się potrafiła dogadać i nie zapłacą za miejsce na stronie, ew. nie będą aktualizować i prowadzić strony, lub rozpadną się przez zimę. A info o teamach tak czy siak się przyda, zwłaszcza dla nowych rcmaniaków, np. jak ja, którzy szukają chętnych do wspólnego polatania w okolicy. Można by zamieszczać tam info, kto, kiedy, czym, dobre miejsca na jazdę itp.
Co do bezcelowości oddzielnych for dla każdego teamu się zgadzam, argumentów nie przytaczam, bo większość już padła.

Jarecki

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 24, 2006 6:04 pm 

ja mysle ze najlepszym rozwiązanie był by drugi pomysł Marka :) jest bezpłatny czyli wszyskie teamy by sie zgłosiły i w wtedy by korzystali młodzi któryz szukaja wsparcia modelarskiego w swojej okolicy :) Pozdrawiam

gawron89@o2.pl

Tytuł:
PostNapisane: So mar 25, 2006 8:55 am 

Przeczytalem pierwsza strone tematu i post Marka. Widze to tak.
Wystartowanie nowego forum teamowego, grupowego (niech kazdy sobie to nazwie jak chce), nie jest problemem. Przykladem moze byc nasze forum szczecinskie lub forum chlopakow z Katowic. Wystarczy mala wiedza o php bb (w przypadku by przemo wieda potrzebna jest zadna), miejsce na jakims serwerze (preferowane do takich rzeczy sa serwery platne).
Pozniej na stronie glownej RCAUTO wystarczy dac dzial "Kluby, teamy czy jak kto chce). Kazdy kto ma takie forum lub strone, moze przeslac adres do admina. Admin to zweryfikuje, czy nie jest to przypadkiem team skladajacy sie z dwoch osob i adres umiesci w takim dziale. Oczywiscie MUSZA to byc powazne namiary.

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 28, 2006 8:26 pm 

Cóż, moim zdaniem głupi pomysł.

Można by coś takiego zrobić, ale wymagało by to instalacji modów, bo tak to każdy moderator grupy byłby zielony, instalując mody można by to wyeliminować, i wprowadzić inne rzeczy co do tego.

phpbb by przemo, tyle że żżera znacznie więcej transferu.

Tak więc ja jestem na NIE.

Nowy model in soon...

http://www.rcpics.net/member/Kai11

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3