jak moge się wtracic do tej żarliwej dyskusji to
Mam w moim maxxie silnik TRX 2,5R i lekkie koła Zebate osbierajacą mam 70 atak 20zebow standardowa. Na dniach w skrzyni wylonduje Forward Only Conwersion i usune serwo wstecznego i troche zebatek ze skrzyni. Lekkie koła juz dały bardzo duzo!! Do tego serwo na skret pozadne . i jazda

TRX 2.5R to ostry silnik. Mam porównanie to trxa pro .15 którego wczesniej miałem przez jakis czas w maxxie. jak załozyłem trx 2,5 R oraz lekki koła to mi maxx zaczoł na wheelie prbowac wyskakiwac w simie tak od niechcenia

Ciekawy jestem co bedzie jak wstawie FOCa i usune serwo wsteczniaka

relację zdam w najbliozszych dniach jaka jest róznica i co to dało czyli wszelkie wnioski. Do tego mam polzalewane dyfry olejem silikonowym 3000 i posmarowane bo włąsnie do nich zagladfałem. Na tyle dana jest zebatka dyfra Robinson Racing mocniejsza niz mstandardowa a na przód nówka sztuka traxxasa. Konkluzja taka. Nie kręć baczków i nie swiruj niep0otrzebnie maxxem to bedzie długo i bezawaryjnie smigał

relacja z załozenia FOCa nia dniach!

UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję

GG: 4899057