Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 12:08 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 09, 2006 10:01 pm 

to tak jak w starych rolls royce'ach "moc wystarczjąca" :P
co do tematu, to może warto byłoby założyc tłok i tuleję produkowaną przez sirio specjalnie do trx 2.5? wiem ze mozna tez kupic wzmocniony korbowód i wzmocniony wał do tego

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So mar 18, 2006 12:09 am 

jak moge się wtracic do tej żarliwej dyskusji to :D

Mam w moim maxxie silnik TRX 2,5R i lekkie koła Zebate osbierajacą mam 70 atak 20zebow standardowa. Na dniach w skrzyni wylonduje Forward Only Conwersion i usune serwo wstecznego i troche zebatek ze skrzyni. Lekkie koła juz dały bardzo duzo!! Do tego serwo na skret pozadne . i jazda :) TRX 2.5R to ostry silnik. Mam porównanie to trxa pro .15 którego wczesniej miałem przez jakis czas w maxxie. jak załozyłem trx 2,5 R oraz lekki koła to mi maxx zaczoł na wheelie prbowac wyskakiwac w simie tak od niechcenia :D Ciekawy jestem co bedzie jak wstawie FOCa i usune serwo wsteczniaka 8) relację zdam w najbliozszych dniach jaka jest róznica i co to dało czyli wszelkie wnioski. Do tego mam polzalewane dyfry olejem silikonowym 3000 i posmarowane bo włąsnie do nich zagladfałem. Na tyle dana jest zebatka dyfra Robinson Racing mocniejsza niz mstandardowa a na przód nówka sztuka traxxasa. Konkluzja taka. Nie kręć baczków i nie swiruj niep0otrzebnie maxxem to bedzie długo i bezawaryjnie smigał :) relacja z załozenia FOCa nia dniach! :wink: 8)

Hardcore Custom UE SuperMaxx UE SuperMaxx BigBlock Chassis, GH exhaust Pro-Line wheels,all UE Custom prats, MX 3 Radio system i wiele wiecej! Za duzo modów zeby opisać ;) UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję :) GG: 4899057

Tytuł:
PostNapisane: So mar 18, 2006 9:26 am 

[quote="KrzychOlsztyn"] mam polzalewane dyfry olejem silikonowym 3000[quote]3000 to stanowczo za mało w T-maxxie! Minimalna granica to 10K 15K WT.

Jeśli chodzi o FOC to usunięcie trzeciego serwa aż tak dużo nie daje, ale wywalenie wstecznego to już zupełna rewelacja. Zobaczysz jak model może łądnie się potem zbierać.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2