Witam. Musze podziękować tej osobie, która założyła ten temat. Mianowicie moje przygody z radiomodelarstwem chciałem zacząc właśnie od tego modelu. Od kilku miesięcy systematycznie zaglądałem na tą stronę i widziałem zdjęcia tego Mitsubishi. Spodaobał mi się od razu. Kiedy zobaczyłem jego zdjęcie na Allegro postanowiłem go zalicytować. Kupiłem go z aparaturą i osprzętem za 500 zł (poza aukcją). Kolega, od którego kupiłem model poinformował mnie, że został on już wysłany 2 dni temu, na adres który mu podałem prędzej. Dzisiaj wszedłem na forum i przeglądałem sobie tematy i natrafiłem (okazało się, że na szczęśćie) na ten. Poczytałem sobie troszkę na ten temat i postanowiłem napisac maila do mojego sprzedawcy. W odpowiedzi oświadczył, że zamieszanie jakie pojawiło się w okół tej sprawy jest niesłusznie rozpoczęte i modelarze z tej strony nie słusznie się go czepiają. Napisał też, że z powodu braku pieniędzy nie może wysłac paczki za pobraniem (którą podobno wysłał już 3 dni temu

). Podziękowałem za model. Teraz kupuję obie na Towerhobbies aparaturę Futaba 2PL 2-Channel AM/2 S3003 Servos
Add to Wish List oraz jakiś model. Sam nie wiem jaki. chciałbym Wam wszystkim podziękowac za założenie tego tematu. Nieświadomie mi pomogliście. W końcu modelarze zawsze sobie pomagają (jak narazie jestem modelarzem z "podwórka", ale mam nadzieję, ze się to zmieni).
Pozdrawiam .::PEPE::
P.S.1 Co sądzicie o tej aparaturze ???
P.S.2 Jaki model proponujecie na początek ???