Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So maja 30, 2026 12:16 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 08, 2003 6:06 pm 

Dla mnie to po prstu jakiś cwaniak se pomyślał:"o fajna fotka.Ten samochód podobny do mojego.EEE to w takim razie po co sie męczyć jak mam gotowe wystarczy tylko zkopiować fotke i już".I myślać tak zrobił.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 10, 2003 6:49 pm 
nie wiedzialam |e taka WIELKA AFERA Z POWODU JEDNEGO ZDJECIA. przepraszam .
wybaczcie mi :oops:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 10, 2003 6:52 pm 
JESZCZE RAZ BARDZO PRZEPRASZAM :oops: I PROSZE WYBACZYC 14 LETNIEJ MODELARCE. :oops: NIE ZAPYTALAM O ZGODE BO MYSLALAM ZE NIC W TYM ZLEGO NIE BEDZIE :oops: JESZCZE RAZ WIELKIE SORY :oops:
MACIEJKA_123

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 10, 2003 7:11 pm 

Witam. Musze podziękować tej osobie, która założyła ten temat. Mianowicie moje przygody z radiomodelarstwem chciałem zacząc właśnie od tego modelu. Od kilku miesięcy systematycznie zaglądałem na tą stronę i widziałem zdjęcia tego Mitsubishi. Spodaobał mi się od razu. Kiedy zobaczyłem jego zdjęcie na Allegro postanowiłem go zalicytować. Kupiłem go z aparaturą i osprzętem za 500 zł (poza aukcją). Kolega, od którego kupiłem model poinformował mnie, że został on już wysłany 2 dni temu, na adres który mu podałem prędzej. Dzisiaj wszedłem na forum i przeglądałem sobie tematy i natrafiłem (okazało się, że na szczęśćie) na ten. Poczytałem sobie troszkę na ten temat i postanowiłem napisac maila do mojego sprzedawcy. W odpowiedzi oświadczył, że zamieszanie jakie pojawiło się w okół tej sprawy jest niesłusznie rozpoczęte i modelarze z tej strony nie słusznie się go czepiają. Napisał też, że z powodu braku pieniędzy nie może wysłac paczki za pobraniem (którą podobno wysłał już 3 dni temu :D ). Podziękowałem za model. Teraz kupuję obie na Towerhobbies aparaturę Futaba 2PL 2-Channel AM/2 S3003 Servos
Add to Wish List oraz jakiś model. Sam nie wiem jaki. chciałbym Wam wszystkim podziękowac za założenie tego tematu. Nieświadomie mi pomogliście. W końcu modelarze zawsze sobie pomagają (jak narazie jestem modelarzem z "podwórka", ale mam nadzieję, ze się to zmieni).
Pozdrawiam .::PEPE::
P.S.1 Co sądzicie o tej aparaturze ???
P.S.2 Jaki model proponujecie na początek ???

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 10, 2003 7:18 pm 

Jeszcze jedna sprawa dotycząca nieuczciwości PANA maciejki_123. Tutaj się przedstawia jako 14 letnia modelarka, a do mnie w mailach pisał o sobie jako modelarz, który w wieku 14 lat zaczął fascynować się tymi modelami. Napisał, że swój pierwszy model nabył w wieku 18 lat. Według niego ten jego Mitsubishi ma 1,5 roku. Gdyby to ten mitsubishi był jego modelem, to Pan maciejka_123 ma około 20 lat. Mieć 20 lat i kłamać ???
pytanie do Pana maciejki_123: Czuje się Pan 14 letnią dziewczyną ???
Pozdrawiam .::PEPE::.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 9:53 am 
Raflee

pepehgb napisał(a):
Witam. Musze podziękować tej osobie, która założyła ten temat. Mianowicie moje przygody z radiomodelarstwem chciałem zacząc właśnie od tego modelu. Od kilku miesięcy systematycznie zaglądałem na tą stronę i widziałem zdjęcia tego Mitsubishi. Spodaobał mi się od razu. Kiedy zobaczyłem jego zdjęcie na Allegro postanowiłem go zalicytować. Kupiłem go z aparaturą i osprzętem za 500 zł (poza aukcją). Kolega, od którego kupiłem model poinformował mnie, że został on już wysłany 2 dni temu, na adres który mu podałem prędzej. Dzisiaj wszedłem na forum i przeglądałem sobie tematy i natrafiłem (okazało się, że na szczęśćie) na ten. Poczytałem sobie troszkę na ten temat i postanowiłem napisac maila do mojego sprzedawcy. W odpowiedzi oświadczył, że zamieszanie jakie pojawiło się w okół tej sprawy jest niesłusznie rozpoczęte i modelarze z tej strony nie słusznie się go czepiają. Napisał też, że z powodu braku pieniędzy nie może wysłac paczki za pobraniem (którą podobno wysłał już 3 dni temu :D ). Podziękowałem za model. Teraz kupuję obie na Towerhobbies aparaturę Futaba 2PL 2-Channel AM/2 S3003 Servos
Add to Wish List oraz jakiś model. Sam nie wiem jaki. chciałbym Wam wszystkim podziękowac za założenie tego tematu. Nieświadomie mi pomogliście. W końcu modelarze zawsze sobie pomagają (jak narazie jestem modelarzem z "podwórka", ale mam nadzieję, ze się to zmieni).
Pozdrawiam .::PEPE::
P.S.1 Co sądzicie o tej aparaturze ???
P.S.2 Jaki model proponujecie na początek ???

Aparaura jest dobra. Model kup sobie najlepoiej na poczatek do TOP-STOCKA, czyli moze to byc Tamiya: TL-01, FF-01, FF-02, M-01, M-02- chyba tylko te moge byc, ale wydaje mi sie ze mozna myslec tylko nad TL-01 i FF-02, w innym temacie masz porównania napędów... ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 10:11 am 

Na www.pirat.jdm.pl masz powiedziane co w jakiej klasie

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 11:18 am 

W sumie pepehgb to nie napisał swojego zdania tylko przemuienie.Nieźle sie zmachał nad tą wypowiedzią :D.Ale w sumie teraz wiadomo o co chodzi.
A aparatura jest dobra.
I na początek proponuje samochód jeżdżący (:D),elektryka za max 500zł.To wystarczy na początek.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 12:58 pm 

tak ale chyba uzywanego bo za 500 zł nwego znaleźć to graniczy z cudem :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 1:01 pm 
Raflee

A dalczego Olo? Przeciez nawet w TH sa modele tanie... np. Traxxas Bandit - okolo 65$ (tylko nigdy go nie ma, bo jak jest to odrazu go kupuja) albo Tamiya TL-01 za okolo 85$ to do 500 zł napewno ja kupisz... ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 3:04 pm 

Dzięki za podpowiedź. coś będę musiał sobie wybrać. Szkoda tylko, ze tam gdzie mieszkam na ma żadnego klubu :(

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 4:24 pm 
Tam gdzie ja mieszkam też nie ma żadnych klubów/zawodów :roll:

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 5:37 pm 

A ja mieszkam tam gdzzie są kluby tylko nie wiem gdzie i nie moge sie do żadnego zapisać :x .A ja miałem kupić elektryka za 590zł.Nowy, wypasiony i w ogóle, więc nie wiem o co ci chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 6:55 pm 
Raflee

U mnie w miescie jest ajkis klub, ale nie wiem nawet gdzie co i jak, a zyje bez tego i sobie sam radze ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 11, 2003 8:26 pm 

tak zapomnialem wspomniec ze z czesciami ale takiego chyba tez sie da znalezc ale ja nigdy nie widzialem takiego albo zapomnialem ze widzialem

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona