Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 02, 2026 9:05 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 182 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N lut 19, 2006 11:49 pm 
Najlepiej Jacku jak byś był we władzach Sekcji wtedy ten wpływ Byś miał największy.

Tytuł:
PostNapisane: N lut 19, 2006 11:58 pm 
Qdpowiedż dla Pana Lecha.Na każdych zawodach jest przedstawiciel CKMLOK w Waszej Sekcji zajmuję sprawami licencji oraz posiada regulaminy na 2006r Pan Grzegorz Szparaga i z nim te sprawy się załatwia.Proszę o nie wypowidanie w tematach Panu nie znanych.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 8:20 am 

[quote="Paweł Lipinski"]

Do Panów Zaręba (jesli nazwisko sie odmienia to za bład przepraszam )
Napisał Pan :
"Ten argument jest wystarczająco przekonujący,zwłaszcza dla tych ,którzy zaczynają. " chodzi o kilometry

Jest nas Panów jeden,ale może Pan odmieniać byle bez błędów.
Moje nazwisko pisze się tak ZAREMBA.
Może w przyszłym roku trzy razy zawody będą w Kłodzku i co Pan wtedy powie...

Ostatnio edytowano Pn lut 20, 2006 8:38 am przez Filip Zaremba, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 8:37 am 

Sorry zjadłem "M"
No problem
Z przepisów wynika ze z 6 eliminacji aby byc sklasyfikowanym trzeba byc na 4
Pozdrawiam

Ostatnio edytowano Pn lut 20, 2006 8:45 am przez Paweł Lipinski, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 8:42 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Cytuj:
Nie wiem dlaczego nie dociera do niektórych informacja że dla Was najważniejsza Jest SEKCJA

SEKCJA jest ważna bo na jej podstawie można ustalić dlaczego nastąpił zgon....

Ostatnio edytowano Pn lut 20, 2006 3:17 pm przez Filip Zaremba, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 10:11 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Najlepiej Jacku jak byś był we władzach Sekcji wtedy ten wpływ Byś miał największy.

cały czas mówie o władzach sekcji
w jaki sposob można wejsc do wladz sekcji?

zawodnikiem jestem od zawsze, to ze nie startuje to nie znaczy że zawiesilem dzialalnosc

Jacek Żurek

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 10:21 am 

[quote="Paweł Lipinski"]Sorry zjadłem "M"
No problem
Z przepisów wynika ze z 6 eliminacji aby byc sklasyfikowanym trzeba byc na 4

I o to chodzi,że dla Was 50% zawodów jest bez kosztów przejazdów i hoteli.
A na koniec macie jeszcze Mistrzostwa Polski na miejscu.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 11:43 am 

Marku - przejrzałem cały temat. Proponuję zamknąć. Straciłem tylko czas.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 12:00 pm 

Szanowny Panie Zaremba
Filip Zaremba napisał(a):
I o to chodzi,że dla Was 50% zawodów jest bez kosztów przejazdów i hoteli.
A na koniec macie jeszcze Mistrzostwa Polski na miejscu.

prosze spojżeć w kalendaż imprez na rok bieżący, mamy 29 imprez z czego 5 (wliczając tą zapowiadaną w Borzecinie) w Warszawie, czy to naprawdę tak dużo??, a to i tak sukces bo w zeszłym roku były dwie.

Te 50% kosztów nadrobimy z nawiazką w sezonie letnim, bo w Warszawie mamy jedne zawody na powietrzu (i też nie wiadomo czy na 100% wypalą) a na pozostałe 24 mamy min. 300 km. Czy ktos sie nas pyta czy mamy za daleko? czy za drogo? NIE jeżeli kogoś z nas nie stac NIE JEDZIEMY!!!

Byłem w zeszłym roku w Kłodzku dwa razy w przeciagu miesiaca, trzeci raz nie pojechałem bo niestarczyło funduszy, czy wypłakiwałem się na forum, NIE bo czasami tak bywa.
Odwołane Mistrzostwa Polski w Łomiankach ,na które miałem 20 km, przeniesino do Łodzi (130 km) tez nie pojechałem bo akurat nie miałem kasy i czasu. Był lament ??

Życie jest sztuką wyboru - niestety i jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził i myślę, że Pan w tym sie za mną zgodzi.

Z poważaniem

Jakub Lipiński

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 12:15 pm 

Do Pana Zbyszka . Co ma mój numer licencji do dyskusji na tym Forum ?Czy to upoważnia mnie do zabierania głosu w dyskusji ? Chyba się troszkę zagalopowałeś .A kto to jest Pan Grzegoż Szparaga ? pierwszy raz słyszę to nazwisko (bez obrazy) , a siedzę w tym sporcie po same uszy .

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 12:25 pm 

W sezonie halowym 2005-2006 Pan Festiwal Modelarstwa zadeklarował zorganizowanie 3 (słownie TRZECH) imprez w Łodzi i Zgierzu i co uzgadniał z Panem Bernadym.
Nie odbyła się żadna.
Zorganizowania zawodów w Warszawie w miejsce kolejnych łódzkich podjęli się doświadczeni i utytułowani zawodnicy.
Jeśli osoby z ośrodka łodzkiego będą zmienne w swoich planach (w końcu nie wiadomo kto TAM gra pierwsze skrzypce - X-Ray czy HPI), to kolejne planowanie u NICH kolejnych zawodów zawsze będzie wiązać się z dużym ryzykiem.
W innym temacie Pan Festiwal Modelarstwa postawił sprawę krótko i jasno - nie umieściliście w przepisach klasy Top Stock podwozia modelu Sprint 2, to nie zrobię zawodów.
Teraz walczy o nie jak lew i zrobił nawet ankietę.
Uważam, że szantaż i kłótnie organizatorów nie przysłużą się polskemu modelarstwu - powinni porozumieć się przy zielonym stoliku i nie sprowadzać argumentacji do karczemnego poziomu.
Proponuję zamknąć temat - zawody jeszcze się nie odbyły, a już zostały totalnie zdezawuowane.

Ostatnio edytowano Pn lut 20, 2006 12:48 pm przez Jan Matukin, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 12:41 pm 

Filip Zaremba napisał(a):
Paweł Lipinski napisał(a):

Do Panów Zaręba (jesli nazwisko sie odmienia to za bład przepraszam )
Napisał Pan :
"Ten argument jest wystarczająco przekonujący,zwłaszcza dla tych ,którzy zaczynają. " chodzi o kilometry

Jest nas Panów jeden,ale może Pan odmieniać byle bez błędów.
Moje nazwisko pisze się tak ZAREMBA.
Może w przyszłym roku trzy razy zawody będą w Kłodzku i co Pan wtedy powie...

Witam p. ZAREMBĘ.

Widzię, że wrócił Pan już na forum i odpowiada na kolejne pytania. Czy doczekam się odpowiedzi na pytanie, które postawiłem w tym poscie i które konkretnie było skierowane do Pana. CZY PODEJMNIE SIĘ PAN MERYTORYCZNEGO PRZYGOTOWANIA NURTUJĄCYCH NAS SPRAW NA SPOTKANIU ( jeśli do niego dojdzie ) W CZASIE MISTRZOSTW POLSKI ?

Do Marka Kusiakiewicza. Mareczku jaki jest wynik spotkania w Tarnowie i kiedy podasz ( obiecane wcześniej ) informacje z tego spotkania ?

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 12:49 pm 

Pozwolę sobie wrócić do głównego wątku dyskusji w tym temacie.
Nie chodzi o kilometry. Chodzi o coś innego.
Chciałem zorganizować zawody w Lublinie nie dla tego aby były, ale po to aby rozpropagować ten sport. Żeby wreszcie Paweł nie był jedynem zawodnikiem z Lublina. Dlatego chciałem przeprowadzić zawody w Hali Targowej o powierzchni 3500 m2 z dobrym dojazdem dla publiczności. Uważałem że przeprowadzanie zawodów w Lublinie ale w sali gimastycznej jakieś szkoły, gdzie publiczność miała by co najmniej utrudniony dostęp mija się z celem jaki sobie założyłem. Ale prawda okazała się okrutna. Koszt wynajęcia hali przkraczał znacznie możliwości sponsorów. Na salę gimastyczną pieniędzy było aż nadto.
Dlatego gdy w rozmowie z Jaciek Ochocińskim wyszła możliwość zorganizowania w Łodzi imprezy modelarskiej a nie tylko zawodów - "odstąpiłem" termin Łodzi. Przez cały czas ze strony p.Ciećwierza nie było żadnego zainteresowania sprawą zawodów w Lublinie. Żadnego.
Nie wyobrażałem sobie że takim problemem może być zamiana Lublina na Łódż. W czasie zawodów w BC prowadzone były rozmowy, w tym i z p.Ciećwierzem. Padły zobowiązania o dofinansowaniu przez LOK imprezy w Łodzi. Ale efekt jest taki że zawody są w Borzęcinie. Że zmarnowano włożony wysiłek organizatorów w przygotowanie imprezy, że potraktowano ich jak "gówniarzy" to już u nas norma.
Mamy zawody w Borzęcinie. Robią ją organizatorzy którzy nie mają problemów z rozłożeniem wykładziny. Jest zapewniony szeroki udział publiczności - efekty w napływie nowych zawodników będą widoczne już w niedługim czasie. Można tak dalej.
A może znalazł się "jeleń" co robi imprezę i nie trzeba go dofinansowywać? Bo można dla dobra LOK-u zrobić wiele aby 1500 zł zostało w kasie.
Jeżeli ktoś nie widzi problemu w tym jak z nami postąpiono-nie ma sprawy.Tyle tylko że "fortuna kołem się toczy". Kiedyś to spotka i ich. Tylko biorą pod uwagę jak zachowują się dziś - niech nie mają do nikogo pretensji.
Tadeusz Żelazo
PS. Bardzo współczuję tym co z Warszawy mają daleko na zawody. Nie to co my z Lublina.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 1:01 pm 

Cytuj:
PS. Bardzo współczuję tym co z Warszawy mają daleko na zawody. Nie to co my z Lublina.

jak bys nie zauwazyl to nie my z warszawy marudzimy na dalekie dojazdy! gdyby sie nam tak wszystko nie podobalo jak co po niektorym to mysle,ze nie jezdzili bysmy tyle lat. Co do tego gdzie odbeda sie zawody mozecie miec tylko pretensje do tych ktorzy decyduja o tym gdzie,nie do organizatorow(no chyba ze do siebie jesli nie dostatecznie sie przylozyliscie)
A tak na marginesie bez obrazy nikogo,ale zawody w Lublinie powinny byc,tyle ze nie o randze eliminacji mistrzostw polski,to wasza pierwsza impreza i najpierw powinniscie udowodnic na co was stac. Czekam z niecierpliwoscia,bo z checia odwiedze to miasto.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 1:52 pm 

po przeczytaniu tych dziewięciu stron przepychanek oraz paru innych wątków związanych z tym tematem dochodzę do wniosku, że jest 3, może 4 osoby zainteresowane wyjaśnieniem tej sprawy i wyciągnięciem wniosków, które zapobiegłyby takim sytuacjom w przyszłości i bynajmniej nie są to osoby najgłośniej wykrzykujące w tym temacie. ci najgłośniejsi albo próbują upiec jakąś własną pieczeń przy ogniu tej awantury, albo też zabierają głos z wrodzonej kłótliwości, albo też chcą zabłysnąć emanacjami swojego "niepośledniego" poczucia humoru...

dla mnie sprawa jest jasna i oczywista i w skrócie sprowadza się do tego, że ktoś twierdzi, że umówił się z kimś innym na coś, a tamten twierdzi, że takiej umowy nie było. aż wstyd, że tak zdolni handlowcy i ludzie ze wszechmiar obyci powołują się na jakieś rozmowy w kuluarach przy okazji czegoś tam i wszczynają awanturę, potem ją jeszcze „nakręcają” używając najcięższych argumentów, często wręcz zdecydowanie zbyt „ciężkich” jak na poziom, do którego aspirują, nie mając żadnych konkretnych argumentów poza swoim „słowem” i „honorem”. dziwne to tym bardziej, że podobno mieli już złe doświadczenia tego typu w przeszłości. wstyd Panowie – ciągle powtarzać swoje błędy, a potem jeszcze publicznie się z nimi afiszować... trzeba było zagryźć wargi, przełknąć gorzką ślinę własnej nieudolności w zapewnieniu sobie pisemnego potwierdzenia poczynionych kiedyś, gdzieś tam, ustaleń, zamiast histeryzować... wasze zarzuty nie mają żadnego pokrycia. radziłbym wyciągnąć nauczkę z tej lekcji i w przyszłości lepiej dbać o własne interesy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 182 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona