Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 29, 2026 1:25 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 9:20 pm 

No, dzisiaj około godziny 14 doszedł model, trochę czekałem, zazwyczaj nie biorę paczek, daje kartkę, bo mam tylko niecałe 13 lat :lol: ale ponieważ mi na tym bardzo zależało odebrałem. No i super, model w stanie b. dobrym, dodatkowe części, śrubokręty Duratraxa. Wyjątkowo udana aukcja :)

Nowy model in soon...

http://www.rcpics.net/member/Kai11

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 6:26 pm 

heh co do osiągów TC3 na bezszczotkowcu :D właśnie testuje swoje TC3 z bezszczotkowym LEHNERem 1525 i model ma kopa na 6 celach strasznego ... poprzedni właściciel jeździł nim na 7 celach ale przy podskoku obroty wzrosły do tego stopnia że aluminiowy wałek przenoszący napęd poprostu się ugiął i wyleciał ... jazda tym modelem z budą bez wielkiego spoilera mija sie z celem bo nie ma szans go przy wyższych prędkościach opanować :D ale jeżeli ktoś jest maniakiem speedu to moge polecic LEHNERa 1525 - koszt samego silnika to około 160 Euro - koszt regulatora jest podobny więc cały zestaw wacha się odoło 300 E czyli 1200 zł + Pakiecik 7 Cel z którym w TC3 jak i TC4 nie ma problemu i zestaw do speedu jest znakomity z tym modelem jednym słowem polecam

Pozdrawiam,

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3