Witam
Kupię serwa do T-maxxa najbardziej szukam serwa na skręt na metalowych przekładniach o duzym uciągu. Jazeli ktos ma sprzedać obudowy serw traxxasa 2055 i 2018 to chętnie kupię, albo podłączę się do zakupów na
www.towerhobbies.com 
Ceny prosiłbym umiarkowane nie kosmosy

Zainteresowany też jestem kompletem kół z bieznikiem Sportmaxx lub cos w deseń DirtBonzów na fajnych felach

Oby stan bdb. Moge też zamienić koła tractory od T-maxxa standardowe w bdb stanie na jakies fajne kółka nadajace sie na tor, ewentualnie z lekką dopłata z mojej strony. Prosze tez sie odezwać gyby ktoś miał słupek serwomechanizmu do t-maxxa 2,5 ten wykonany z nylonu przykręcany do płyty podłogowej

, albo ALU podłuznice, ewentualnie tytanowe

Prosze tez o ofety cen sprowadzenia silnika TRX 2,5 Racing Engine nowego , moze być z ebaya bo wnet zbieram sie do kupna takowego, Interesują mnie tez tłumiki aluminiowe do TRXa 2,5 moga byc uzywane i prorysowane, oby całe oraz głowica chłodzaca do trx 2,5 o sporych rozmiarach ( tuningowa) tez moze byc uzywana i lekko porysowana, oby nie była pogięta

UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję

GG: 4899057