ja mam taką samą grzałke, tylko ze wersja z miernikiem. całkiem niezle sie mierniczek spisuje powiem

Ja mam 2 cele do niej, oryginalną i dodatkową. Ja je ładuje w ładowarce takiej uniwersalnej do NICD i NI MH która mam juz od wielu lat. ładowarka ma 1 wejscie na aku 9v i 4 wejscia na aku od AAA do R 20 nawet bo ma regulację długosci aku ze sprezynką taką. Widziałem taka łądowarke na allegro parokornie. Tania i dobra, gdy ma ktos więcej celi do naładowania do grzałki niz tylko 1 sztuke. Ja mam zawsze jeszcze zapasik bo to róznie bywa. Dopasowałem takze tulejke gumową i wchodzi mi w grzałe akumulatorek AA klasyczny

pojemnosci 2500 i 2600 zazwyczaj tam wkładam

nie do końca dokręca się gwint grzałki ale za to działa działa wysmienicie ( ale to tylko jak juz zabrakine 2 celi oryginalnych)

Kwestia dobrać jakąś tulejkę jako przejściówke z grubej Celi na AA, zalezam gumowe bo izolują bieguny

tak jak wczesniej pisali przedmówcy. Wazne znac pojemność tego akumulatora i prąd ładowania tego zasilacza który ja ma ładowac podzielic pojemnosc przez ilosc godzin i wyjdzie Ci czas przez jaki rzeba żarke ładowac

UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję

GG: 4899057