Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt lip 28, 2026 3:51 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 10:44 am 

Rozmawialem z Rafleem i prosil mnie abym to tu wstawil jest to jego wypowiedz dla was:

Cytuj:
5. Raflee nigdy nie przeprosił za swoje zachowanie na forum, a jedyny raz kiedy zwrócił sie do mnie i do Marka o odblokowanie jego konta miał charakter: "no kiedy wreszcie mnie odblokujecie? czy mamy to załatwić na zawodach?" - nie jest to dokładny cytat, bo emaila tamtego usunąłem (być może Marek ma go jeszcze w swojej skrzynce odbiorczej i będzie mógł go zacytować), ale oddaje on dość dokładnie treść "prośby" Rafleego

Do Rafał Piesio: Po pierwsze zaczac trzeba od tego, ze nie wiesz co i jak... do Ciebie nawet nie pisalem, bo Cie poprostu nie lubie - wystarczy? A ze "cytujesz" mnie z wiadomosci ktorej nie wyslalem do Ciebie - coz... pomyliles sie, bo nie tak to wygladalo. Poszukalem tego maila i wygladal on tak:

Cytuj:
Chyba ze czekacie az spotkamy sie na zaowdach...

odpowiedz Marka:
Cytuj:
Widzę że poniższym tekstem nie dorosłeś do zdjęcia bana - "Chyba ze czekacie az spotkamy sie na zaowdach..." - czyżby to miała byc jakas groźba??

moja odp.
Cytuj:

a kto mi odpisal?
grozba... heh

....napsailes mi niedawno na gg, ze mi go "W SOBOTE, WLASNORECZNIE ZDEJMIESZ" a takich sobot minelo juz ladne kilka... jakby nie to, ze na forum raczej nei ma bledow w informatorach takie jak sa na stronie to by mi wogole nie zalezalo. Juz przez jeden taki blad nie pojechalem na zawody, na ktorych mi zalezalo.

nawet jak sie spotkany na zawodach to widze ze juz nie mamy o czym gadac

jak Wy tylko potraficie sobie grozic to sorry, ale ja chyba fora pomylilem... trzea zaczac od tego, ze wg. mnie ban byl niesluszny i dalej sie bede tego trzymal, a nawet jesli w jakims stopniu, to napewno niesprawiedliwy... Moja siostra dostala BANA za to ze ma to samo lacze co ja - i co? dalej go ma!! Ja juz pisalem Markowi - na forum juz moge wchodzic, chociaz mam niby bana... Na PRWDZIWYCH forach jest regulamin za co itp I JEST TO PRZESTRZEGANE, a widze ze tutaj jest tak...

Cytuj:
to jakis kowalki sie kluci... bana mu na tydzien
a tu raflee sie kluci - masz chamie na 4 miesiace

Jakby nie 4 dzialy z tego forum nie mialbym zamiaru wracac... ale jednak troche spraw mi ucieklo i np. nie pojechalem na zawody w Rzeszowie - Puchar Tornado - BO KTOS SIE ROMBNOL W NAZWIE DNIA :| - a ja specialnie przed tymi zawodami kupowalem silnik od Artura, zebym mogl wystartowac... bez komentarza. Jakbym mogl czytac forum to bym wiedzial ze to bylo w SOBOTE a nie w NIEDZIELE :/
To ze pisze ostro - coz... napewno nei wszystkim sie to podoba, ale nie jestem taki jak jedna osoba - tutaj A a tam B - chyba wiadomo o kim psize.

Zoabczcie sobie inne fora... moze sie czegos nauczycie. Tam tematy sie czysci z klutni i ewentualnie daje bany na kilka dni.

Jesli tego chcecie:
Przepraszam, ze pisalem na tym forum od samego poaczatku, pomagalem innym i zmarnowalem tutaj setki godzin, a na dobry koniec dostalem bana, przez takiego jednego, ktory mnie obrazal na forum... a Piotrek Michalski sam napisal:
Cytuj:
Ale jeśli ktoś mnie obraża na forum to oczekujesz, że pozostawię to bez komentarza z powodu różnicy wieku? Są pewne zasady, które obowiązują niezważywszy na datę w akcie urodzenia.

zrobilem to samo - i teraz macie efekt. Taka jest polityka tego forum.

Temat czytam caly czas... Ciekawy jestem co jeszcze tutaj bedzie sie dzialo...

PS. Jesli kogos urazilem to najmocniej przepraszam :)

Pozdrawiam
Raflee

Smak zwyciestwa smakuje lepiej po walce FAIR-PLAY

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 11:03 am 

No to zaiskrzyło :shock: do północy jeszcze troche a fajerwerki już mamy :P Teraz jestem ciekaw kto tu ma racje. Ja jestem za Rafleem. Czekamy na wypowiedż Pana Marka.

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 1:48 pm 

Lokalizacja: Warszawa............ Auto: Yokomo MR4-TC Black Edition
:shock:

Ostatnio edytowano So gru 31, 2005 2:49 pm przez GEX, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 2:06 pm 

GEX napisał(a):
Dlatego jestem za zbanowaniem Piotra Michalskiego ... :lol:
Bo? Masz jakieś uzasadnienie? Ja jestem za zablokowaniem Ciebie bo tylko robisz zamęt na forum.

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 2:09 pm 

GEX napisał(a):

Nudzisz sie ?

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 2:09 pm 
PSVADEK

Lokalizacja: Rzeszów Auta: ...TRAXXAS REVO 3,3... .ASSO TC3 BRUSHLESS.
GEX napisał(a):

zebys sie nie zdziwił jak ty zaraz dostaniesz bana ...

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 2:26 pm 

Przeciez to jest chore co poniektorzy wypisuja. Mialem wogole sie nie odzywac bo pewnie zaraz na mnie naskocza "przyjaciele" Rafala. Forum jest wlasnoscia prywatna!!! I jesli robi tu ktos chlew, jest chamem, prowokatorem, uzywa dwoch kont zeby wszczynac burdy, dostal kilka szans i je zmarnowal to nalezy mu sie tylko dozywocie. I jesli tak lubicie Rafala zaluzcie sobie osobne forum i zrobcie z niego admina bedziecie mieli cudowne forum! I bedzie wasza wlasnoscia i bedziecie robili co chcieli i zachowywali sie jak chcieli.

Tytuł: raffly
PostNapisane: So gru 31, 2005 2:55 pm 

a może sam zainteresowany poprosi o odblokowanie,chyba taka forma jest najbardziej ucywilizowana.

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 3:04 pm 

Zapewne poprosiłby na forum, gdyby nie był zablokowany. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 3:22 pm 

Świetny temat ubaw po pachy, forum ma 2338 zarejestrowanych użytkowników, kilku chce aby doblokować biednego Rafałka, bo został niesłusznie ukarany i twierdzą jeszcze, że większość jest za :lol:
Przestańcie więc pisać głupoty i zajmijcie się czymś pożytecznym.

Rafał Piesio napisał(a):
"no kiedy wreszcie mnie odblokujecie? czy mamy to załatwić na zawodach?"

Tutaj to już się na maxa ubawiłem, bo biedny Rafałek Malczyński to w gruncie rzeczy mały zakompleksiony dzieciaczek, który próbuje leczyć swoje kompleksy przez wypowiedzi na forum. I tak dziwie się, że tak długo był tolerowany, za te jego szczeniackie odzywki już dawno powinien wylecieć.
Co do zawodów, to biedny Rafałek nie wie gdzie ma się schować ani słówkiem nie piśnie, a o jakiejkolwiek rozmowie to już nawet mowy nie ma. Jak by mółg to by się teleportował z skrytki na podest i odwrotnie. Dlatego dajcie sobie spokój z tym dzieciakiem bo szkoda marnować na niego czasu.

Tutaj na forum każdy może kreować się na kogo chce, bo kto to sprawdzi, jednak w rzeczywistoći wychodzi kto jakim jest człowiekiem. Jeżeli ktoś przedkłada postawe wirtualną nad rzeczywistą to niech poniesie tego konsekwencje. Dosyć już mam dzieciaków wypisujących głupoty na tym forum, dostaje/kupuje taki pierwszy model i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. Pokory troche !!

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 5:28 pm 

Wywalileś z grubej rury i ostro ale zwlaszcza w tej drugiej części wypowiedzi masz rację. Co sie tyczy Raflego jestem za przywróceniem go bo myślę że taka rozląka nauczyla go pokory.Ręczyć za niego nie będę.
Wielu nowym przewraca sie w glowach , piszą glupoty , piszą bzdury, piszą by pisać, zakladaja glupie tematy, dublują je itp, itd - ale może trzeba im pomóc jeżeli będą chcieli tej pomocy. Nic na silę.

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 6:13 pm 

Hhhmmm moze okres próbny ?

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 7:05 pm 

Teraz mamy 2005 moze w 2006 ktos go odblkuje :D :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 9:57 pm 

Cała ta dyskusja zaczyna mnie powoli denerwować. Opowiadamy tu różne bajki, wymysły, i potrzeby, które bylyby zaspokojone, gdyby na forum odblokowany był Raflee. Więc niech go jakis admin odblokuje albo dajcie sobie świety spokój. :!:

Tytuł:
PostNapisane: So gru 31, 2005 10:57 pm 
Administrator forum

OK. Jest Sylwester więc Rafle dostanie OSTATNIĄ szansę.

Ale mówię to przy świadkach - jeden wygłup i wyleci z wielkim hukiem bez możliwości powrotu.

Temat zamykam bezpowrotnie.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5