co do HPI

im raczej jest na rękę zeby ciagle wkrecac i wykrecać swiecę bo zawsze to TY mozesz POŁOZYĆ cięzko uciułaną kaske$$$ na nową głowice i nowy gwint który oczywiście nie jest tanim elementem. Co do tego dmuchania hehe

nie ma to jak obslinony wezyk

. Jak chcecie to moge Wam sprzedac za grosze strzykawki plastikowe medyczne. nówki zapakowane fabrycznie tyle ze po terminie troche. jako taka mała Pompeczka do aro w sam raz

Handluje sprzetem medycznym na Allegro wiec jako ktoś chce troche wygodny to za grosze moge rozdać tych strzykawek modelarzom do tłoczenia olejów i powietrza. Koszt 2 zł plus przesyłka listowna

. Co do ARO. Ja uzywam najczesciej WDy 40stki

psiknąc ze 2 x pokrecic troche wałem ja mam EZ start akurat, ale mozna i szarpanką tez kilka razy pociągnąć i silnik zabezpieczony przed wilgocią

. Co do filtra. To nie mozna a KONIECZNE jest zawsze jego wyczyszczenie. Jeźdząc po sniegu, nawet bez wjezdzania w zaspy itp, poprostu woda sie skrapla nam na filtrze i pootem sie okazuje ze model troche muli podczas jazdy bo dotykami filtra a tam mokry!. Koniecznie kontrolowac nalezy filtr powietrza, to poodstawa. beż filtra powietrza bardzo szybko sniszczymy tłok i cylinderek. ZAWSZE silnik powinien miec świezo oczyszcozny filtr powietrza przed kazdą jazdą. Nalezy w zimie takze kontrolowac filtr po co kazde 20 minut, a szczególnie gdy temperatura jest około -3 stopni to wilgość dość mocno krazy w powietrzu. Bo np z czego się bierze SZADŹ na drzewach po nocy? własnie z wilgoci krążącej w powietrzu mimo mrozu

UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję

GG: 4899057