Witam
Uzbierałem troszkę grosz i zastanawiam się nad zakupem apki, mam w związku z tym parę pytań ale najpierw przedstawię to co mnie zainteresowało.
sanwa mx3xsanwa mt4DX3CDX2SKtóra z tych apek wybrać wiem że rozbieżność między nimi jest duża ale :
- Będę jeździł tylko elektrykami
- Mam zamiar posiadać nie więcej niż 5 modeli ( pobożne życzenie ale możliwe)
- Na razie jeżdżę sam, ale mam zamiar się w tym roku aktywnie pojawiać na torze, nie wykluczone że może kiedyś się przejadę na zawody.
- Dwa kanały wydają mi się mało, ale może się mylę ( oświetlenie modelu lub jakieś inne dodatki które wymagają 3-go kanału ?)
- chyba najważniejszy aspekt czy telemetria w elektryku jest taka ważna ( czytaj potrzebna) wiem że fajnie znać temp silnika i prędkości jakie rozwinęliśmy na torze.
Typy modeli jakie mam zamiar mieć u siebie to bullet którego posiadam , truggy 1/8 , on road drift , może jakaś łódka, bo mam wielkie jezioro pod nosem.
Wiem że najlepiej jest wziąć najdroższą apkę na jaką mnie stać ,ale czy jest sens przepłacać skoro nie wykorzystam jej zalet nawet w 50 % ( tego nie wiem bo nawet w mojej mieścince nie ma ludzi co by mieli porządne apki , wszystkie pochodzą z zestawów RTR)
Liderami są sanwy ze względu na wygląd, ale sprawę wyglądu jestem w stanie przełknąć w stosunku do funkcjonalności i ceny do jakości