Michał Woszczek napisał(a):
Artur Dzierzęcki napisał(a):
To ja mam jedno pytanie. W przepisach nie znalazłem zapisu że nie mogę Scalpelem wystartować w klasie Open. 6 cel, silnik 300, szerokość opon ok. Więc mogę??

Może mały teścik stworzenia jednej klasy open?
Przychylam się do tego.
Tym bardziej, że Czesi tak właśnie jeżdżą i co dziwne często wygrywają modele 2wd- samoróbki.
Czesi może tak, ale na GMM i innych zawodach mikro, nie jest juz tak malinowo ze Scalpelem- glownie wydaje mi sie, ze to kwestia toru- my mamy male krete tory, na ktorych scalpel w zakretach bardzo wiele zyskuje, natomiast oni wielkie tory- gdzie m18 pro ma przewage...
tutaj wypowiedz na forum xraya
http://forum.teamxray.com/viewtopic.php?t=8789 (chodzi o S18, czy sie sprawdza i czy hudy planuje wypuscic cos nowego- mniejsza o to)
street-spec napisał(a):
Maybe YOUR FRIEND should compete against one of us or show up at the next "German Micro Masters" this will bring out the truth about this S18 thing. I do believe it will just die as fast as the Scalpel. Even this Car never had a chance against the M18Pro.
u nich Scalpel sie nie przyjal...a tak ze swojej strony , to nie mam nic przeciwko polaczeniu tych klas- obawiam sie tylko ze przy jakims starciu to Scalpel predzej ucierpi...
Ps. moze zastanowmy sie tez nad truckiem na piankach do 'total opena' jak pisalem kiedys tam wyzej