Zaremba Lesław napisał(a):
Jeśli masz o sobie tak duże mniemanie to polecam Ci zapoznanie się z aktualnymi przepisami,a zwłaszcza z pkt,1.1.
Moje mniemanie o sobie jest wystarczające na tyle, aby nie czepiać się każdego, o byle co i nie wsadzać każdemu komu popadnie palec w oko albo w coś innego bo to poprostu jest nieprzyjemne, a w tej drugiej opcji poprostu smierdzi ręka!
Ja piszę o rzeczywistej sytuacji bo licencje mam i na duże i na małe autka ( jak chcesz to Ci pokazę jak wygląda...) a na te małe autka obecnie licencje są fajnym gadzetem do pokazywania kolegom! Poszanowanie przepisów jak najbardziej, ale nie reliktów przeszłości. Licencja powinna być wydawana na podstawie znajomości przepisów, egzaminu praktycznego i teoretycznego!
Czy tak to sie odbywa ? Chyba nie. Jest to wydanie kolejnej plastikowej karty, która wnosi nic! I przez to mamy taką sytuacje na toarch jaką mamy i o tym własnie jest mowa w moim wątku. O znajomości przepisów i ich egzekwowaniu. O poszanownaiu innego zawodnika na torze i poza nim. A najlepszym przykładem na sportowe zachowanie sie na torze i poza jest własnie przywołany przez Ciebie klan Jeżaków! Marcin i Jasio, czapki z głów, dla Taty jak prowadzi syna, dla syna jak prowadzi model!
Na resztę zaczepek nie odpowiem bo moje mniemanie o sobie mowi NIE, a i szkoda miejsca na serwerze forum...
Zaremba Lesław napisał(a):
Ale z całym szacunkiem dyskusja jest bezprzedmiotowa.Tak jak napisałem fakt jest faktem,EFRA przyjęła takie,a nie inne baterie.Dyskusja powinna skupić się nad tym jak to zrobić.Czy wieczorny tel.60347....i rano budzimy się z nowymi przepisami,czy jakoś normalnie demokratycznie z pewnym okresem dostosowania się.EFRA dała prawie 4 miesiące od 1.11.09 do 15.02.10.
To wracajać do przedmiotu, jak zaczynamy gadać ludzkim głosem, co stoi na przeszkodzie aby zrobić ankietę wśród zawodników?