Drogi Dariuszu czy doświadczenie zależy tylko i wyłącznie od ilości postów na tym forum? (chyba nie). Spotkałem tutaj trochę takich sytuacji, że niektórzy nabijają posty i nie koniecznie muszą mieć doświadczenie. Co do mnie to znam się już od dłuższego czasu na tych "klockach" wiec nie mam sobie nic do zarzucenia z doświadczeniem. Natomiast co do tego jednego postu jeszcze to założyłem konto po to by pomagać też innym, i w twoim poście widać perfidnie reklamę tylko dla modeli HPI zostawiając inne w cieniu.
Cytuj:
beta-testerem o europejskiej sławie
Zapewne chodzi Ci o to, że Caster dopiero pojawił się co w Polsce i już zajmuje miejsca na podium a, dlaczego HPI Trophy nie zajmuje miejsc na podium? jest przecież od tak dawna na rynku i jeszcze nie zobaczyłem, żeby ktoś w IC8 trzymał puchar dzięki Trofikowi. I tak nawiasem mówiąc, dlaczego w wersji RTR HPI daje najtańsze serwa z plastikowymi trybami które padają po jakimś czasie użytkowania ? a w Casterze są z metalowymi i nie padają tak szybko moje mają już wiele czasu za sobą i działają jak nowe. Do zwrotnic też już swoje powiedziałem są to fakty oparte na przykrych doświadczeniach moich kolegów. Zakup Castera nie jest testowaniem go w USA jest on już od 2004 roku i tamtejsi zawodnicy jak Kevin Taylor jeżdzą już jakiś czas i znajdują się przeważnie w pierwszej dziesiątce więc mylisz się, że to testowanie.
Cytuj:
Jeśli z jakiś powodów kochasz produkty Caster to twoja sprawa ale proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Nie kocham produktów z Castera, tylko bronię prawdy jaka jest w rzeczywistości. Co do wprowadzania w błąd bardzo długo już przeglądam to forum i zauważyłem, że zawsze reklamujesz tylko HPI i twoje opinie nie zawsze są do końca zgodne z prawdą (marketing). Czy w ofercie HPI Trophy jest jakiś dodatkowy osprzęt ? bo Zx jest droższy o te 215zł ale za to ma aparaturę 2,4gHz, która jest warta 250zł więc bardziej się on opłaca

Dowiedziałem się że Kuba chce model do jazdy po polach trawnikach itd. wiec ten trophy byłby w miarę dobry do tego bo caster jest dobry ma zawody.
Zostawiam wybór autorowi tematu.