Witam,
Mam na sprzedaż model firmy Tamiya TT01. Samochód używany jedynie na zawodach. Ze względu na luzy wymieniłem wanne, ramke A, ramke B. Oczywiście części które pozostały po wymianie dorzucam do zestawu.
Model przeszedł nastepujący tuning:
-łożyska
-aluwal
-aluminiowe zabieraki (hexy)
-zębatki 55,58,24,25
-reg. drążki skrętne
-reg. wachacze
-krótsze sprężyny
W modelu nie zostały jedynie wymienione kielichy i dyfry (tylko jeden dyfer nowy!!). Modelem wygrałem 3x w klasie Top Stock Junior na zawodach. Pojawiają się w nim liczne luzy jak w każdym TT. W zapasie wachacze, zwrotnice, wanna, zebatki, zamkniecia dyfrow itd. itd. Do modelu dorzucam regulator TEU101BK w 100% sprawny jednak bez obudowy, nie ma wtyczek i ma odlutowane kable od BEC, wlacznika i wejscia regla do odbiornika wszystkie te kable oczywiście dodaje do zestawu (wystarczy polutowac i dziala). Do modelu biała buda Mercedes CLK D2 Racing (raczej treningowa

) Ewentualnie moge dolożyć do zestawu w cenie 65zł pakiet GP3900, bardzo malo uzywany. Silnik to Mabushi 540SH. Zebatka atakująca 25 jest metalowa firmy Carson. Do zestawu opony Team Sorex 24R bardzo brzydko poklejone ale dobrze trzymają

Ewentualnie moge sprzedac prawie nowa w 100% sprawna sanwe MX3 za 350zł. Wtedy model bedzie juz gotowy do jazdy ;P
Cena jaka mnie interesuje to 350zł do negocjacji

UWAGA!! Za tą cene postanowilem dorzucic pakiet GP3900!! moge sprzedac bez za 300!!
Kontakt:
rc_cars@gazeta.pl
GG: 8305499
Nazywaj poprawnie tematy - Mariusz