Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 05, 2026 2:43 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor
PostNapisane: Pn lip 02, 2012 8:06 am 

Na stwierdzenie:

torque3 napisał(a):
tylko zdjec nei bylo ale niema takiego wymogu

odpisałeś:

sebas86 napisał(a):
Jest, zdjęcia mają być dostępne od razu a nie na maila lub priva:

Więc pozwoliłem sobie to wyprostować - zdjęć nie musi być.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 10:23 am 

Ogłoszenia torque3 znikają za brak ceny w temacie, Ostatnie ogłoszenia o czujniku temperatury dodatkowo za to, że prowadzona była tam dyskusja.

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 11:49 am 

dobrze t w takim razie gdzie mam zamiescic ten temat? odnosnie czujnika? skoro skierowany jest do wszystkich modelarzy? a cena była w temacie podkreślona na czerwono , jesli macie mzoliwosc zobaczenia tego co skasowaliscie to zobaczycie zew poprzednim ogloszeni ' castera''ktorego chcialem sprzedac też była cena i też była podkreslona .Takze czegoś tu nierozumie ,ludzie cowam przeszkadza ze ktos robi cos czego niemozna kupic i chce sprzedac? widzze policja jest weszedzie nawet na forum

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 12:11 pm 

torque3 napisał(a):
kazde zdjecie z osobna musze zmniejszac w programie infran viev co jest jak dla mnie meczace np 30 zdjec zmieniac kazde z osobna

O ile pamiętam (dawno nie używałem) to IrfanView ma możliwość hurtowego obrabiania zdjęć. Definiujesz regułę, zaznaczasz 30 zdjęć, jedno kliknięcie i masz wszystkie zmniejszone :).

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 1:02 pm 

torque3 napisał(a):
dobrze t w takim razie gdzie mam zamiescic ten temat? odnosnie czujnika? skoro skierowany jest do wszystkich modelarzy? a cena była w temacie podkreślona na czerwono , jesli macie mzoliwosc zobaczenia tego co skasowaliscie to zobaczycie zew poprzednim ogloszeni ' castera''ktorego chcialem sprzedac też była cena i też była podkreslona .Takze czegoś tu nierozumie ,ludzie cowam przeszkadza ze ktos robi cos czego niemozna kupic i chce sprzedac? widzze policja jest weszedzie nawet na forum

Swoje problemy czy urazy do policji zachowaj dla siebie. Nie potrafisz się dostosować do regulaminu -> nie wystawiaj ogłoszeń.

Cena musi być podana w temacie/tytule ogłoszenia, nie w jego treści. Dzięki temu kupujący może od razu ocenić, czy warto w ogóle zaglądać do ogłoszenia.

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 3:07 pm 

NIe jestes moim Ojcem zeby mi pisac o tym co mam do policji :) poprosstu pelnisz taka funkcje na forum i to jest oczywisce:) nie zaprzeczysz a o policji moge pisac co chce poniewaz kazdy ma prawo miec swoje zdanie , ''Cogitationis poenam nemo patitur''.Także takie wypowiedzi zachowaj rowniez dla siebie . Dostosuje sie do zasad wystawiania.I gdybym mogł poprosic tylko o podpowiedz gdzie mam wstawic ten temat odnosnie czuujnika temperatury ? jaki dział?

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 3:18 pm 

torque3 napisał(a):
gdzie mam wstawic ten temat odnosnie czuujnika temperatury ? jaki dział?

Skoro sprzedajesz, to w dziale "sprzedam".

Marui Big Bear
Tamiya:
-GT-01 BL
-TXT-1
Kyosho:
-959 BL
-The Boss
-Rally Sports
-Gallop MkII

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 4:00 pm 

torque3 napisał(a):
mi np osobiscie nie chce sie wrzucac zdjec

to nie nasza wina, że Tobie sie czegoś nie chce.
Jakoś wrzucac milion zdjęć w wątku o Mta potrafisz...

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 4:51 pm 

Marek Kiełbusiewicz napisał(a):
torque3 napisał(a):
mi np osobiscie nie chce sie wrzucac zdjec

to nie nasza wina, że Tobie sie czegoś nie chce.
Jakoś wrzucac milion zdjęć w wątku o Mta potrafisz...

haha widze ze wielu argumentowiczow nie majacych duzo do racy sie udziela:D haha zrob cos sam to mnie zrozumiesz- mi sprawia przyjemnosc zrobic cos zaprojektowac testowac:) a nie kupowac i jedzic jak zwykly konsument :)
zreszta nie kupujesz odemnie wiec nie widze problemu , jak ktos chce odemnie zdjecia to wysylam na email pozatym to moja prywatna sprawa wiec nie wiem zabardzo o co tu chodzi

a do kolegi wyzej'' skoro sprzedajesz to w dziale sprzedam''

no tak tylko ze 3 razy moj temat zostal skasowamy za to ze ceny w temacie nie było:D 50 % ogloszen jej niema ale widze ze koran na forum obowiazuje tylko mnie ale ok

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 5:07 pm 

Myślę, że tygodniowy ban pomoże ci przemyśleć co nieco.

Cytuj:
Także takie wypowiedzi zachowaj rowniez dla siebie

Jakie wypowiedzi?

Cytuj:
no tak tylko ze 3 razy moj temat zostal skasowamy za to ze ceny w temacie nie było:D 50 % ogloszen jej niema ale widze ze koran na forum obowiazuje tylko mnie ale ok

Pisałem ci na PW, jak widać nie dotarło. Zapoznaj się z regulaminem, jak to zrobisz, to dowiesz się, dlaczego niektóre ogłoszenia nie mają ceny w temacie a nie są usuwane.

Cytuj:
jak ktos chce odemnie zdjecia to wysylam na email pozatym to moja prywatna sprawa wiec nie wiem zabardzo o co tu chodzi

Skoro to twoja prywatna sprawa, to wystawiaj ogłoszenia na twojej prywatnej stronie. Jeśli chcesz wystawiać je tutaj, to dostosuj się do panujących tu warunków.

Za tydzień, jak ban już minie, może będziesz już wiedział, jak zbudować ogłoszenie, żeby nie zostało usunięte.

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 7:12 pm 

MasterB napisał(a):
sebas86 napisał(a):
Jest, zdjęcia mają być dostępne od razu a nie na maila lub priva:

Więc pozwoliłem sobie to wyprostować - zdjęć nie musi być.
Rzeczywiście za duży skrót myślowy w tym zdaniu, chociaż następnym trochę poprawiłem. ;)

torque3 napisał(a):
[...] pozatym to moja prywatna sprawa wiec [...]
No właśnie nie tylko Twoja prywatna sprawa jeśli robisz coś publicznie, a tutaj właśnie wszystko co piszesz jest dostępne publicznie... warto więc zatroszczyć się o wygodę innych, też lubię przeglądać oferty i w sumie nie wyobrażam sobie odpytywać kilku osób dziennie o fotki i robić sobie syf na poczcie.

torque3 napisał(a):
gdzie mam wstawic ten temat odnosnie czuujnika temperatury ? jaki dział?
Jest jeszcze dział ogólny, dowolne tematy i dział z informacjami od dystrybutorów (ten nawet trochę podpada pod to co chciałeś robić).

torque3 napisał(a):
NIe jestes moim Ojcem zeby mi pisac o tym co mam do policji
Chyba czas wrzucić trochę na luz. :)

torque3 napisał(a):
Czytałem wątek i Tomek ma rację. Ty nie oferowałeś jeszcze nic, tylko dopiero pytałeś ludzi czy by byli chętni. Gdybyś napisał, że zrobisz na zamówienie i zostawił propozycję negocjacji ceny to wyglądało by to zupełnie inaczej. Poza tym w tym wątku nie można prowadzić dyskusji bo zaburzasz kolejność postów i nie dajesz szansy innym na pokazanie swojej oferty - też łapę do tego przyłożyłem, ale w sumie można było spokojnie przenieść temat zamiast usuwać (treści prywatnych ostrzeżeń nie znam, więc może się mylę i odpowiednie instrukcje co i jak przenieść poszły).

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 8:32 pm 

Nie jestem przeciwny kasowaniu postów (no bo jestem w stanie kasowanie zrozumieć - za dużo tego żeby poprawiać), ale może za tym powinien iść automatyczny PW do użytkownika z informacja że post taki a taki został skasowany przez niezgodność z regulaminem + link do tego regulaminu.
A tak - zero ostrzeżeń, kasujemy. Sam założyłem kilka(naście) ogłoszeń i wiem że jedno mi skasowano ale połapałem się dopiero jak chciałem je podbić po 7 dniach... Pewnie czegoś tam nie dopisałem ale żeby tak ktoś mi powiedział że dałem du** to miałbym szansę zamieścić poprawione ogłoszenie.

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 8:49 pm 

MasterB napisał(a):
Pewnie czegoś tam nie dopisałem ale żeby tak ktoś mi powiedział że dałem du** to miałbym szansę zamieścić poprawione ogłoszenie.

Żeby zamieścić poprawnie ogłoszenie wystarczy przeczytać regulamin.
Problem pisania przez adminów pism usprawiedliwiających kasowanie "wadliwych" ogłoszeń był już kiedys poruszany, dla mnie byłaby to chora sytuacja.
A wracając jeszcze do umieszczania zdjęć przez pana torque3, to o ile sie nie mylę przy wprowadzaniu poprawek na forum było zaznaczenie, że zdjęcia można umieszczac tylko w dziale "giełda"

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 9:21 pm 

Nie wiem czemu, ale czytając tą historie chce mi się śmiać. Być może dlatego że część osób na tym forum jest "twarda" i cały czas idzie tą samą drogą. Myślę że zamiast non stop usuwać wszystkie tematy zakładane przez torque3 należało by jeden z nich po prostu przenieść tym bardziej że w jednym było już klika odpowiedzi.

Tomek Lipert napisał(a):
Myślę, że tygodniowy ban pomoże ci przemyśleć co nieco.

:lol: :lol: :lol:
Jakoś użytkownik tomasz_rd za wyzwiska w stronę forumowicz dostał tylko ostrzeżenie, a jeśli już wytyka się administracji błędy jest to karane banem.
Parę miesięcy temu mówiłem, że większość administracji jest śmiechu warta tak nic się nie zmieniło.

GG: 10157876

PostNapisane: Pn lip 02, 2012 9:33 pm 

Marek Kiełbusiewicz napisał(a):
MasterB napisał(a):
Pewnie czegoś tam nie dopisałem ale żeby tak ktoś mi powiedział że dałem du** to miałbym szansę zamieścić poprawione ogłoszenie.

Żeby zamieścić poprawnie ogłoszenie wystarczy przeczytać regulamin.

Wiem jak się zamieszcza POPRAWNE ogłoszenia. Natomiast jedno zostało skasowane, nie wiem dlaczego. Być może popełniłem jakiś błąd, nigdy się nie dowiem. W jaki sposób to pomoże moderatorowi, jeśli nie mogłem swojego błędu przeanalizować tak aby nie popełniać go w przyszłości? Otóż nie pomoże. Nie wiem jaki błąd popełniłem więc może popełnię go znowu... (chociaż staram się trzy razy sprawdzać ogłoszenia przed zamieszczeniem)
Stąd moja sugestia żeby automat odsyłał treść postu na PW razem z linkiem do regulaminu.

olinpus napisał(a):
Jakoś użytkownik tomasz_rd za wyzwiska w stronę forumowicz dostał tylko ostrzeżenie, a jeśli już wytyka się administracji błędy jest to karane banem.
Parę miesięcy temu mówiłem, że większość administracji jest śmiechu warta tak nic się nie zmieniło.

To dlatego że reszta forum jest generalnie poza zasięgiem radaru "Moderancji" :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona