Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 5:55 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 173 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 31, 2006 7:13 pm 

Olaf Kuziemka napisał(a):
Skoro zostały odwołane zawody ze strony organizatora poprzez stronę www.rcauto.pl, to wydaje mi się, iż sam organizator powinien zająć stanowisko.
Wiadomość ukazała się o 10.53, tak, że do 16 (kiedy to pracuje LOK) było sporo czasu, aby przedstawić fakty przekonujące nas do podjętej decyzji odnośnie odwołania zawodów.
Moim skromnym zdaniem - z całym szacunkim i powagą dla instytucji LOK - widzę strasznie niepoważne a nawet lekceważące działanie w stosunku do zawodników!
Na dwie przeprowadzone imrezy w sezonie 2006 i teraz tą "trzecią" są dwie wpadki.
1. Do dnia dzisiejszego nie ma oficjalnych wyników z I eliminacji,
2. Na "chwilę" przed zawodami - odwołanie.

Panowie organizatorzy - to Wy jesteście dla nas, a nie my dla Was !!.
Poprawcie organizację, albo wymieńcie skład. Jest jeszcze jedna alternatywa - oddajcie "pałeczkę" tym, którzy dopracują się procedur i nie będą dwa -czy trzy dni przed zawodami robić odwołań.
Ze swojej strony moge tylko powiedzieć, iż mnie taki wyjazd kosztuje bardzo dużo wysiłku i pracy. tak jak napisałem powyżej, urlop + rodzina itp.
Pozostawiam Państwu, a przede wszystkim organizatorom temat do przemyślenia.

P.S. Piszę to w swoim imnieniu, ale wydaje mi się że ta wypowiedź znajdzie poparcie wsród innych zawodników.

Oczekując na zajęcie stanowiska, pozostaję z poważaniem

Podpisuje sie pod slowami Olafa.

Dodam jeszcze ze niektorzy na zawody wybieraja sie z rodzicem ktory tez musi wziac wolne w pracy, a 3 dni przed wyjazdem dowiaduje sie ze zawody odwolane :? Ma prawo sie wkurzyc... :/

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 31, 2006 7:19 pm 

Trzeba sie zebrac na jakis zawodach i omowic pewne sprawy bo jezeli tak dalej bedzie to kicha

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 31, 2006 7:40 pm 

Mamy przecież piękny Tor NOWY w szprotawie.. czemu by tam nie.. "u nas" jak narazie pogoda zapowiada się bardzo dobrze :) nawet powiedziałbym słonecznie:)..Tylko czy Się zgodzą strony.. i przy okazji przetestowanie toru :>

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 31, 2006 7:50 pm 

Racja tylko kwestia dogania pomiedzy......

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 31, 2006 8:17 pm 

Odwołanie zawodów to nic strasznego. Bywają gorsze rzeczy.
Tak zwany nieprzewidziany zbieg okoliczności może popsuć najlepsze plany.
FILM :D
Uśmiechnijcie się trochę – jutro będzie lepiej.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 6:34 am 
Raflee

A moze Rzeszow? :D tez jest tam fajny tor, niedaleko tarnowa, wiec roznica niewielka a wydaje mi sie ze ten tor jest zawsze gotowy ;p jesli nei to moge jutro tam podskoczyc i zadzialac cos z kims lopatka przy tym torze :)) - jesli bedzie tylko taka potrzeba :)

Kto za, kto przeciw? :P

Jesli bedzimy czekac na odpowedz loku to jest realna szansa, ze przed terminem zawodow sie nie doczekamy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 7:01 am 
Administrator forum

Panowie, plujecie na Organizatora ale w tym wypadku lepiej dla Was - zawodników - jak Organizator odwołał zawody jeszcze teraz niż mielibyście pokonać setki kilometrów i rzucac mięsem na nieprzygotowany tor do jazdy. Akurat z pogoda panijącą w Tarnowie Organizator nie ma nic wspólnego.
Nie wiem ilu z Was zdecydowałoby sie na jazdę w warunkach wiekszego błota niż prawdziwego toru.

Pogoda jest jaka jest i nikt na to nic nie poradzi.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 7:21 am 

W związku z zaistniałą sytuacją propozycja dla tych którzy mieli zarezerwowany czas, a przede wszystkim nadzieje, że sobie pojeżdżą:
1 ) Wilno (LT) - o tym wiecej tu http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=16814

2) Nachod (CZ) http://www.rcacr.cz/sekce/18ic/clanky/06-05-25.pdf i http://www.novarcmodels.com/
Obie imprezy jednodniowe.

Szkoda się załamywać i psioczyć - skoro Nasi nie potrafią, jedźmy tam gdzie nie ma takich problemów. Na szczęście tam nie sięga władza i cudowne pomysły Pana Sekretarza.

Pozdr,
W

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 8:17 am 

Wojtek Brudnik napisał(a):
Na szczęście tam nie sięga władza i cudowne pomysły Pana Sekretarza.

Pozdr,
W

Wojtek ale co ma zrobić jesli to organizator zawodzi, wydaje mi sie że pijesz nie do tej osoby co trzeba.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 8:18 am 

Tor jest w Rzeszowiewie ale nikt nie porwie się na zorganizowanie zawodów w ciągu 2 dni dajcie spokuj .Ja spokojnie przygotowuje impreze na 1-2 Lipiec i miejmy nadzieje że pogoda będzie super ,będzie miejsce na namioty dla chętnych spania pod gołym niebem może jakiś gril wieczorem więc już zapraszam wszystkich.W przyszłym tygodniu ukaże się informator.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 9:26 am 

Mozna równiez zawody w Tarnowie przełozyc na nastepny weekend lub jesli tydzien bedzie za mało na przygotowanie toru przeniesc zawody do Malinki która wiem ze jest przygotowana i przyjmie prawdopodobnie z miłą checia zawodników

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 12:05 pm 

Paweł Lipinski napisał(a):
Mozna równiez zawody w Tarnowie przełozyc na nastepny weekend lub jesli tydzien bedzie za mało na przygotowanie toru przeniesc zawody do Malinki która wiem ze jest przygotowana i przyjmie prawdopodobnie z miłą checia zawodników

Jeśli Lok, sędziowie i zawodnicy będą zainteresowani to jak zwykle serdecznie zapraszam.
Tor jest gotowy do jazdy od początku maja.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 12:35 pm 

Michał Karpiński napisał(a):

Pozdr,
W

Wojtek ale co ma zrobić jesli to organizator zawodzi, wydaje mi sie że pijesz nie do tej osoby co trzeba.

Ooo przepraszam adwokata Pana Sekretarza, ale z całym szacunkiem Michale to Pan Sekretarz odwołał zawody i ja nie będę dociekał kto za tym stoi a kto nie. Organizator milczy jak grób, a z nas LOK robi sobie totalne jaja tak jakbyśmy mieli po 12 lat ....
Poczytaj posty powyżej w tym wątku i nie broń LOKU bo szkoda Twojej reputacji. Na prawde uważam że u Was zawody były OK, choć jeśli dobrze pamiętasz też w nocy przed EMP lało niemiłosiernie... i co jakoś dało się je rozegrać, a tor nie wyglądał jak zaorane pole. Przy okazji dodam tylko że dziś piękna u nas pogoda....
A jeśli mnie pamięć nie myli Tarnów potrafi zorganizować zawody w kilka dni - w zeszłym roku odwołane zawody w Jelczu rozegrano właśnie w Tarnowie...
Pozdr,
W

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 12:58 pm 

Wszystkich niezadowolonych z powodu odwołania zawodów zapraszam do BlueCity w Warszawie.

W terminie od 01.06 do 04.06 organizujemy imprezę z okazji Dnia Dziecka.

Dziś i jutro odbędą się zabawy dla dzieci, a w weekend tzn. 03-04.06.2006 zawody poprowadzi zespół sędziowski PKMS przy wykorzystaniu urządzenia AMB.
Tor ziemny, ten sam co był na Pucharze Tamiya.

więcej informacji można uzyskać u:
NIKO - 601333338
Rafał - 601804030

dziękuję
Pozdrawiam
Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 2:33 pm 

Michał Karpiński napisał(a):

Pozdr,
W

Ooo przepraszam adwokata Pana Sekretarza, ale z całym szacunkiem Michale to Pan Sekretarz odwołał zawody i ja nie będę dociekał kto za tym stoi a kto nie. Organizator milczy jak grób, a z nas LOK robi sobie totalne jaja tak jakbyśmy mieli po 12 lat ....
Poczytaj posty powyżej w tym wątku i nie broń LOKU bo szkoda Twojej reputacji. Na prawde uważam że u Was zawody były OK, choć jeśli dobrze pamiętasz też w nocy przed EMP lało niemiłosiernie... i co jakoś dało się je rozegrać, a tor nie wyglądał jak zaorane pole. Przy okazji dodam tylko że dziś piękna u nas pogoda....
A jeśli mnie pamięć nie myli Tarnów potrafi zorganizować zawody w kilka dni - w zeszłym roku odwołane zawody w Jelczu rozegrano właśnie w Tarnowie...
Pozdr,
W

Nikogo nie bronie i przestań takie gupoty opowiadać, czyli twoje zdanie jest takie, że zrobiono to specjalnie, jak masz takie zdanie to powiedz dlaczego, a nie tylko mówisz jakimiś półsłówkami, kto miał w tym interes, i dlaczego organizator się nie wypowiada osobiście tylko Ty robisz to za niego.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 173 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona